Sydamerika

Rejser til Sydamerika fra Brazil til Argentina

Sydamerika, en af de 7 kontinenter og det 4. største, er arealmæssigt ganske betydeligt med sine  17,8 mio. km² , hvoraf det meste ligger syd for ækvator. Sydamerika ligger mellem Stillehavet og Atlanterhavet og er forbundet med Nordamerika ved Panamatangen i Mellemamerika. Sydamerika har et blandet landskab med kæmpe floder, regnskov, ørken og høje bjerge. Den 6570 km lange Amazonflod løber igennem Amazonjunglen. Flodens bækken dækker et enormt område på 8 mio. km². Andesbjergene strækker sig hele vejen fra nord til det sydligste af  kontinentet.  Højderne når helt op på 6959 meter ved Aconcagua i Argentina og ned på 105 meter under jordens overflade også i Argentina. Atacama ørkenen i Chile er det tørreste sted på kloden.

Befolkningstallet er i 2016 422,5 millioner, hvilket langt fra er tæt befolket sammenlignet med Asiens 4.4 mia mennesker. Her i er i sandhed plads til fantastiske rejseoplevelser også “off the beaten path”, hvor alle de andre går i flok, bare de er mange nok.

Rejsemuligheder og  leverandører  samt personlige rejsebeskrivelser og rejsetips  tilføjes løbende. Klik og få rejseinfo: Hvad skal du se og opleve i landet, hvordan skal du rejse?

Som rejsemål er der gigantiske muligheder fra verdens største regnskove i Brasilien til bjerge, der når de små 7000 meter. Fra en metropolis som Brasilia  til indianerstammer, vi burde lade være i fred. Fra ikoniske øer som Charles Darwin´s Galapagos øerne til verdens største ørken i Chile. Fra utrolige vandfald i i Brasilien og det højeste vandfald  i Venezuela, Angel Falls på 979 meter!
Angel Falls, Venezuela
Læg dertil muligheder for at udforske og blive klogere på gamle store kulturer som inkaernes og se Sydamerikas vækst lokomotiver som Sao Paolo, Rio De Janeiro, Brasila, og nyd et utal af beach resorts når de mange indtryk og støvet skal rystes af.

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters