Brasilien

Brasilien byder på karnevaller, regnskov, og storslåede byer

Tag på ferie i Brasilien, Sydamerikas største land, og bliv en del af den brasilianske kultur sammen med landets 200 millioner indbyggere.

Fra Amazonas tropiske jungle i nord, forbi landets hovedstad, Brasilia, i den centrale del af Brasilien, ud til den smukke østkyst og ned til de pulserende storbyer Sao Paulo og Rio de Janeiro i syd. Det enorme sydamerikanske land bugner af oplevelser og spændende kultur, uanset om man trænger til fest og farver, kultur, badeferie eller smuk natur.

Landets nordlige del af domineret af den tropiske regnskov, Amazonas, der rummer vildt dyreliv, eksotiske planter og Amazonfloden, der er verdens største flod målt på vandmasse. Inde i Amazonas, nær denne store flod findes byen Manaus. Denne trope storby med små to millioner indbyggere er helt bestemt et besøg værd.

Er man til festlige arrangementer og lækre strande, så er kystbyen Salvador en oplagt by at besøge på en Brasilienrejse. Til karnevaller i byen fyldes gaderne med glade mennesker, ”dancetrucks”, lys og lamper – en enorm folkefest!

Brasilien, Riode Janeiro beach front

Spis spændende nationale retter såsom risretten Arroz com pequi eller Salgadinhos i Brasiliens hovedstad, Brasilia, der er tegnet af den brasilianske arkitekt og byplanlægger Lúcio Costa. Oplev Sao Paulo og Rio de Janeiro i den sydligere og terrænmæssigt fladere del af Brasilien. Bliv imponeret over Christo Redentor-statuen, der står prægtigt på Corcovadobjerget og skuer ud over Rio de Janeiro.

Mere om Brasilien

[bookyourtrip_searchform]

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Brasilien

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters