Vienna International Airport

Vienna International Airport

Wiens lufthavn, officielt Vienna International Airport ligger i Schwechat, 18 km sydøst for det centrale Wien og kun 57 km fra Bratislava. Det er Østrigs største lufthavn og knudepunkt for Austrian Airlines samt Eurowings og Niki. Det er en meget travl lufthavn med et hav af europæiske også østeuropæiske forbindelser samt direkte fly til Asien, Nordamerika og Afrika. Trafikken er årligt er over 25 mill. og i vækst. Direkte ruter fra Kastrup til Wiens Lufthavn tager 1:45 timer og både SAS og Austrian Airlines har direkte forbindelser.

Link til Vienna International Airport

Book din rejse her gennem Traveltalk

Mere om Østrig på traveltalk, se intro her

Vinterferie i Østrig

Vinteren byder på overvældende mange velplejede skirejsmål med næsten hysterisk velplejede pister, god mad, skøn atmosfære og ikke mindst masser af aktiviteter for hele familien. Det handler i højeste grad om ski og snowboard, men også meget andet. Vinterferien er også afterski, wellness, kælketure, isklatring, vintervandring, paragliding, slædeture – ja kun fantasien sætter grænser!

Træning før skiferie med Højmark. Schladming

Træning før skiferie med Højmark. Schladming

Vinterferie i Østrig

Sommer i Østrig

Sommer i Østrig er så noget “ganz anderes”: Oplev den storslående bjergnatur: fald ned i gear og bare nyd det med familie og venner, eller du kan udfordre dine og jeres egne grænser og bruge bjergene til oplevelser, du aldrig glemmer.  Eller du har natuligvis muligheden for bare at hyggemotionere måske på mountainbike for første gang i bjergene under fantastiske og sikre forhold på velafmærkede stier.
De østrigske alper byder på de rette betingelser for en oplevelsesrig ferie hele året rundt. Således kan nogle af Europas højeste bjerge, de dybe dale og de idylliske enge og veje både tilfredsstille fredsommelige friluftsmennesker, såvel som aktive sportsfolk. Mulighederne er nærmest uendelige.

Vintereventyr-i-Salzburg

Storbyferie i Østrig

Der er mange andre muligheder som wellness ferie og/eller besøge større byer som Wien og Salzburg med et væld af indkøbsmuligheder, fantastisk arkitektur og historie, og kultur i øvrigt samt uimodståelig god mad fra det klassiske østrigske køkken til moderne gastronomi. Den rigtige Sachertorte er et klart must på turen!

Se Østrigs turistbureaus omfattende side

Andre relevante lufthavne nær på

Frankfurt Lufthavn

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Vienna International Airport

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »