Uganda

Uganda og de vilde bedrifter. Riverrafting på Nilen?

Uganda er det afrikanske eventyr. Læs beretningen om riverrafting og bungee jumping. De færreste kan sætte kryds ved den adventure tur.

Læs også om Safari i Uganda i Queen Elizabeth reservatet?

Uganda er en indlandsstat i det østlige Centralafrika. Landet støder mod sydøst op til Victoriasøen, mod øst til Kenya og mod nord til Sydsudan. Mod vest er der grænse til Den Demokratiske Republik Congo samt Rwanda, og endelig ligger Tanzania mod syd. Nabolandene er ikke de rigeste i verden.
Klimaet er tropisk, men ikke så varmt som laverede liggende områders. Landet er overmåde frodigt og der høstes op til 7 gange om året.

Landet er ikke uden interne konflikter og der kan være oversvømmelser, da langt de fleste veje er grusveje, som under kraftigt regnfald nemt eroderer.
Hold dig orienteret fra danske kilder som Udenrigsgministeriet og et rejseforsikringsselskab. Når alt det er sagt venter en potentiel stor rejseoplevelse. Vi har alle set de fantastiske bjerggorillaer i landet. De alene er en rejse værd.

Uganda Mountain gorilla

Mountain gorilla

Vi udvikler  løbende rejsenyt fra Afrika.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Uganda

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »