Africa Tours, navnet siger det hele, safari anyone?

Africa Tours er et sikkert valg

Africa Tours præsenterer sig således: “Hos Africa Tours er rejser til Afrika en passion. Vi elsker dette fantastiske kontinent og ved hvilke enestående oplevelser, der ligger og venter. Det gør vi blandt andet fordi, at vi har mere end 35 års Afrika-erfaring. Og hvert år udvider vi vores erfaring med minimum én rejse til Afrika til hver enkelt rejsekonsulent. Det er en måde, hvorpå vi sikrer en aktuel viden om de lande, indkvarteringer og parker, vi laver drømmerejser til. For os er det ikke nok med billeder og flot forfattede beskrivelser. Vi vil mærke kvaliteten. Mærke det høje serviceniveau på de lodges, vi tilbyder vores kunder. Smage den delikate mad, der serveres. Og så vil vi opleve det samme som vores gæster potentielt kan opleve. Vi har derfor testet og kvalitetssikret hver enkelt del af den rejse som vi tilbyder dig. Naturligvis også, hvis du vælger en skræddersyet rejse.

Africa Tours er et sikkert valg

For vi ved godt, at gæster er forskellige. Derfor tilbyder vi selvfølgelig forskellige rejseformer og destinationer i Afrika. Sådan at du – uanset interesse, pengepung, lang eller kort ferie – har mulighed for at opleve et rejsemål ud over det sædvanlige. En rejse, der for mange bliver til deres livs ferie. Det kan være en safarirejse med dansk rejseleder, så man kan få udvidet sin horisont – på dansk. Det kan også være med en engelsk guide, hvor I helt selv kan bestemme tempo, og hvilke oplevelser der skal bruges mest tid på. Eller hvad med at opleve den rå natur på den mest naturlige måde? Tag på en campingsafari i en stor international gruppe og oplev nærmest højskolelignende sammenhold i en perfekt sammensat gruppe med et godt mix af unge og modne deltagere, dog med overvægt af de modne. Du kan også blot nyde roen ved Det Indiske Ocean. Det lade sig være på Seychellerne sammen med de kæmpe store landskildpadder – eller hvad med på det kulturelle Zanzibar? For mange er det også den helt ideelle kombination at afslutte en oplevelsesrig safarirejse med afslapning på de smukke hvide sandstrande ved f.eks. Kenyakysten.

Uanset hvilket land, område eller rejseform du vælger, tror vi på, at vi kan sammensætte den bedste rejse for lige netop dig. Hver enkelt rejse bliver planlagt ned i detaljen. Det betyder også, at et tilbud fra Africa Tours ikke blot indeholder en ca. pris. Nogle mulige destinationer eller et væld af forskellige indkvarteringer du skal vælge imellem. Alt dette har vi taget stilling til i samarbejde med dig og nedskrevet i et udførligt program. Således blander vi nyt med gammelt og erfaring med drømme.

Vi mener selv, at vi på baggrund af denne tankegang giver dig Danmarks bedste rejser og service. Det tror vi på, gør en forskel for dig som kunde. For hvorfor egentlig nøjes med mindre, når det nu er drømmerejsen, der skal bestilles? Hos Africa Tours giver vi dig seriøs rådgivning, god personlig service, kvalitet og sikkerhed. Alt sammen på dine betingelser.

Vores mål er at gøre din drøm om Afrika til virkelighed. Sådan at Karen Blixens ord om ”Mit Afrika” kan blive til ”Dit Afrika”.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler