Finnair

Fly over Nordpolen med Finnair og spar markant tid

Finnair kender mange danskere fra skandinaviske ruter, men også for ture til Asien, hvor flyselskabet  flyver over Nordpolen. Der spares markant tid, og med det lille tip, ser vi  lidt nærmere på Finnair.

Som Finlands idag største luftfartsselskab blev selskabet dannet i 1923, og er dermed en af verdens ældste flyselskaber. Den primære hub er Helsinki, hvor lufthavnen i øvrigt har fået et ordentligt løft i en meget brugervenlig retning. Som medlem af Oneworld Alliance har Finnair omkring 90 destinationer, hvoraf kun 9 er indenrigs. Internationale destinationer inkluderer Europa Afrika, Asien, Mellemøsten, Nordamerika og Carribien.  Der er 71 fly i alt at jonglere med fra  Business Class, Economy Comfort Class (Premium Economy Class) og Economy Class.

En af Europas yngste flyflåder

Finnairs flåde består af mere end 60 fly, hvoraf de fleste er Airbus-fly. Finnair´s  flåde er en af de mest moderne i Europa, og takket være det, producerer flyselskabet mindre CO2 kombineret med den høje komfort i de nyeste fly.

Flybilletter til Finnair

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »