Asien

Asien frister med utrolige rejsemål

Asien som kontinent dækker en stor mængde lande, som vi danskere har taget til os som rejsemål. Det asiatiske kontinent er dog reelt set ikke veldefineret som geografisk område, men bevæger sig ind i Europa uden helt klar afgrænsning, Det klart mest berejste land er Thailand set herfra med hele 175.000 danskere på besøg om året, men også Cambodia, Vietnam, Hong Kong, Kina, Malaysia og flere andre er blevet yndede rejsemål. Danskerne rejser gerne langt for den gode oplevelse i Asien: den blændende natur, det exotiske touch eller de lækre golfbane trækker.
Her har vi samlet rejse info, rejse tips, tilbud og rejse beskrivelser fra mange  asiatiske lande. Se også Lufthavne, Turistbureauer, og Rejsebureauer for mere inspiration til din næste rejse til det asiatiske kontinent.

Bestil din rejse til Asien her

Asien er også kæmpe Kina

Asien er også kæmpe Kina. Mange danskere tager den store drømmetur til Kina, der rummer ufattelige kontraster fra den rige historie, over uberørt natur og gamle måder at leve på til den næsten hysteriske vækst i de kinesiske metropoliser, multi-million byer, med 20-30 millioner mennesker og snart mere.

the landscape at the Li River near Yangshou near the city of Guilin in the Province of Guangxi in china in east asia.

Li River nær Yangshou og byen Guilin i provinsen Guangxi i Kina i Øst asien

Find Drømmerejsen

Vil du finde Drømmerejsen, du måske ikke engang vidste eksisterede ? Prøv “Drømmerejsen” som matcher dine ønskede rejsemål med rejsetemaer, som eventyrferie eller herregårdsferie eller golfferie, og se hvad du får af spændende rejseforslag. Ny måde at få rejseips og inspiration på.

Rejseinspiration fra Asien

Highlights i Armenien

Highlights fra en rejse i  Armenien
Rejse highlights i Armenien er der rigeligt af. De står i kø, når du er hjemme igen på nethinden. Ja der er oplevelser nok  til mange rejser, og Armenien er stadig tæt på at være et jomfrueligt rejseland, så hvis du er til eventyr/adventure rejser, jagt, fiskeri, god vin og mad, fantastisk arkitektur og historie (ældste vinproducerende land i verden og ældste kristne land), høje snedækkede bjerge mend skiløb og mere, vil du sandsynligvis finde Armenien dit slags rejsemål. Det er en rigtig globetrotter, der siger “På min skiferie i Armenien…”. Og glemte vi…

Singapore, verdens grønneste by

Singapore som grøn by?
Byen opfattes nok af mange som tæt bebygget med imponerende skyskrapere, men vidste du, at Singapore også er verdens grønneste by?
I en officiel listning er Singapore foran byer som Vancouver Amsterdam og København (vi ligger ret langt nede lige på den liste).
Byens byplanlæggere i Singapore indså for år siden behovet for at skabe et Singapore som grøn by med flere træer, buske og planter i byen. Det er så lykkedes over al forventning. Metoden har været innovativ som at inddæmme nyt land, fylde op med grønne arealer på toppen af et stort pumpehus mod oversvømmelser i byen og…

Filippinernes truede fauna og flora

Står Filippinerne´s  unikke natur til at redde ?
Filippinerne har noget af verdens mest unikke og samtidigt mest truede natur og ikke mindst truede dyrearter. 90% af regnskove er allerede væk, men man passer på den del, der ligger i utroligt smukke nationalparker med bla. den ekstremt sjældne lokale ørn, en af verdens største. Det er værd at notere sig, når man rejser i exotiske lande, at naturen, vi elsker at besøge, ofte er under betydeligt pres, uanset hvor paradisisk den måtte tage sig ud.
For Filippinernes vedkommende så koncentrerer problemerne sig om de såkaldte Vestlige Visayas øer (Panay Negros, Masbare,…

Beijing, en metropolis med 3.000 års historie

Beijing, Kina´s historiske hovedstad.
Beijing er hovedstaden i verdens mest befolkede land. Byen er med godt 22 millioner indbyggere enorm, men er overgået af Shanghai med sine over 25 millioner indbyggere. På trediepladsen i størrelse kommer Guangzhou
I Beijing går historien 3000 år tilbage og til både Ming og Qing dynastierne og deres mange kejsere i en farverig og dramatisk historie. Det var en kejserby, indtil Kina blev en republik i 1911. Beijing er idag det politiske, kulturelle og uddannelsesmæssige centrum i Kina. Byen er rig på historiske og kulturelle mindesmærker og rummer en række vigtige institutioner som regering og ministerier.

Kender du Sydkina og Guangzhou?

Guangzhou, tidligere Canton, et kinesisk vækstlokomotiv af dimensioner
Kina er så stort, at det næsten ikke er til at forstå. Og dog kender  de fleste af os måske  kun Beijing og Shanghai og så ikke så meget mere, trods landets enorme indflydelse, innovationskraft og også højinteresse som rejseland. Lad os tage til Sydøst Kina og tage pulsen der: I dag er Guangzhou Kina´s trediestørste by med ca. 13 millioner indbyggere, og der bor små 20 millioner i regionen. Say what? (Se kortet for beliggenhed under denne artikel).
Med en beliggenhed ca. 12o km fra finanscentret Hong Kong og som en kæmpestor…

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

Hong Kong har både brede strande og fede golfbaner
En introduktion til Hong Kongs vilde natur, men er der nogen natur for ikke at sige “vild natur”, er det ikke bare bygninger, der næsten når himlem altsammen ? For de fleste er Hong Kong ensbetydende med en meget tæt befolket “vertikal by”. En travl metropolis med nogle af verdens højeste bygninger samlet på et relativt lille areal med godt 7 millioner indbyggere.
Hong Kongs vilde natur: Take a Walk on the Wild Side
Det er heller ikke forkert, men lige uden for Hong Kong er der faktisk smuk natur fra…

Happy Chinese New Year!

Kinesisk nytår er en global fest. 2019 er Grisens år.
Det kinesiske nytår følger den kinesiske 12 års cyklus med et dyr for hvert kinesisk år. Vi er nået til  Grisens år i 2019, og det var Hundens år i 2018. Det kæmpe store og for kineserne vigtige nytår fejres i 2019 fra 4. februar og to uger frem, i 2018 var det fra den 16. februar, 2018. Der er i alt 12 dyresymboler som afløser hinanden efter flere kriterier, bla månens bevægelser ifølge kinesisk astrologi.  Som det kan ses overfor, så er det ikke samme dag fra år til…

Boracay i Filippinerne har aldrig været mere miljøbevidst

Midlertidigt lock-down af Boracay i Filippinerne for turister løftet igen
Januar 2019:
Med Boracay´s genåbning løfter regeringen også for en langsigtet plan for at gøre øen til en model for sustainable tourism/bæredygtig turisme og en af de mest prestigefyldte af sin slags i verden. Det er slut med åbent bål på stranden, gambling er forbudt og dermed farvel til casinoer, fyrværkeri til højre og venstre er bandlyst, spontane strandfester er lukket ned. Der er bøder for at smide affald fra sig. Man skal vise en hotelvoucher ved ankomst til et godkendt hotel og antallet af turister er reduceret til 6000/år et…

Hotel Raffles Hotel genåbner midt 2019

Raffles Hotel genåbner midt 2019  i nyrestaureret pomp og pragt.
Raffles Hotel er snart klar til at tage imod dig igen. Seneste nyt om den omfattende restaurering i jaunar 2019 er følgende:
Raffles Singapore er nu helt lukket med en forventet genåbning midt 2019. Long Bar vender tilbage til sin oprindelig placering og endelig kan vi se frem til en Singapore Sling serveret som altid perfekt og nu i rette ikoniske omgivelser. The Raffles Gift Shop på  3 Seah Street er åben under hele restaurerings forløbet.
Raffles meddeler i deres Pressemeddelse, at man som altid lægger vægt på at bevare og udvikle…

Singapore, en by med kæmpe ambitioner

Er der passion i Singapore?
Ja, der er både puls og passion i Singapore. Du kan mærke byens puls og ambition fra du stiger frisk og veludhvilet af flyet. Her sker bare så meget mere end vi er vant til hjemmefra i Singapore, i øvrigt verdens grønneste by. Byen er rig på oplevelser og er en multi dimensioneret by, fra finans til street-art, men ikke mindst vokser byen i højden. En by, som griber mange besøgende på sin overraskende måde at være på. Lad evt, fordomme og forventninger blive hjemme. Byen har hjerte og kreativitet. Singapore er  mere bevidst om…

1 2 3 7

Facts om Asien

TravelTalk - country fact time icon

03:41 PM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Varierer

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
4.6 Billion

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
23 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Asien

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK