Cayman Islands

Cayman Islands beach lux venter dig

Beliggende i enestående tropiske omgivelser tilbyder Cayman islands den luksuriøse blanding af solbagte strande og roligt turkist farvet hav. Verdensberømt for sin madtradition, snorkling og dykning, tilbyder Caymanøerne et eventyr for alle aldre – og interesser. Med et så varieret udvalg af fornøjelser at nyde og udforske, kan dit besøg her fyldes med aktivitet, dag og nat.

Grand Cayman Island

Grand Cayman er den største og sandsynligvis bedst kendte af de tre øer, der udgør Cayman Islands. Den er også berømt for sin Seven Miles Beach, der med sin kridhvide og ultra lange strand garneret med Caribbean beach houses og luksus hoteller er et top fint sted at være i ly for stress og jag.
Stranden ligger bag et fantastisk koralrev, og dykkere fra hele verden kommer på besøg her. Også hiking og toldfri indkøb (naturligvis har man det) samt et hot after-beach liv er med til at gøre Cayman Islands til et attraktivt feriested i Caribien. De 3 øer har meget mere at byde på end skattefinter.

Vejret leverer varen med i gennemsnit 28% året rundt. Det er ca. det dobbelte af Danmark.

Welcome to Great Britain

Øerne er et oversøisk territorium tilhørende Storbritannien beliggende i det vestlige Caribiske Hav og bestående af øerne Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman.

grand Cayman perfekt for en dykkertur her en Island sting ray

Hovedstad: George Town
Valuta: Cayman Islands dollar
Befolkningstal: 59.967

Mere om Cayman Islands

Gå til vort store afsnit om Caribien, der rummer rejsetips til mere end 20 lande og rejsemål i Caribien. Her er et eksempel Trinidad & Tobago.

Mere om Caribien her

TravelTalk - White suitcaseKort over Cayman Islands

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »