Iberia

Iberia er Spaniens største luftfartsselskab og opererer udfra kufthavnen Madrid-Barajas, med to datterselskaber: Air Nostrum og Iberia Xxpress. Det spanske luftfartsseskab beflyver over 109 destinationer i 39 lande og andre 90 destinationer gennem samarbejder med andre selskaber, såkaldt code-sharing eller deleling af afgange/ruterne.

I 2010 indgik Iberia sammen med Airlingus og British Airways i International Airlines, der dermed blev verdens 3. største airline med denne fusion. De enkelte airlines beholder deres respektive brands og identitet i markedet.

Luftfartsseskabet  har valgt at tilbyde flere klasser ombord med høj kvalitet i fokus og flyver direkte fra Købehavn Lufthavn til bla.  Barcelona, Madrid og Malaga.

Bestil dine flybilletter her

Læs mere om Iberia her på deres egen hjemmeside.

Læs mere om Spanien her på www.traveltalk.dk, bla. om golfrejser til topbanerne omkring Malaga og næsten ud til Gibraltar. Læs også om den fantastiske by Barcelona. Bla. om underjordisk vinmuseum for Cava og Ramblaen.

Flybilletter til Iberia

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »