Det rigtige rejsegear giver en bedre ferie

Dit rejsegear  skal da være i orden i orden

Rejsegear eller rejseudstyr er vigtigere for rejsens udfald end mange lige tænker på. Du har de der 20 kilo i alt,  og så skal det også være det rigtige tøj, sko  og rejsegear til turen i den rigtige kuffert. Dit rejsegear og udstyr i øvrigt er med til at sikre, du får den gode rejse. Har du alt til rejsen klart når du skal afsted ?  Er dit rejsetilbehør og rejsegear på plads, foruden pas og penge og billet? Ellers kan vi måske hjælpe lidt.

Rejsen kan du bestille her på sitet.

s1

Lækre solbriller fra Coral giver det ekstra touch

Mangler du en måske en ny kuffert fra Samsonite eller de fede solbriller til rejsen, så se vore tilbud på rejsetilbehør her. Lige nu kan du finde super tilbud på solbriller hos www.spectaculous.dk. Find de hotteste brands som Sidebar Eyewear og Coral Sunglasses.

Sæsonens hotteste rejsegear fra  Samsonite

Somsonite er et klasssik brand for rejsegear i stadig udvikling:

shop-the-look_flux fra Samsonite

shop-the-look_flux fra Samsonite

“Mød Flux – den næste generation polypropylen-kufferter med lynlås. Det er lækkert rejsegear. I vores helt nye kollektion kombinerer vi mange års dybtgående viden om polypropylen med en sikker og holdbar lukning med dobbeltlynlås. Flux er den første kollektion af hårde Samsonite-kufferter med (skjult) udvidelsesfunktion på alle modelstørrelser, hvilket betyder endnu større pakkevolumen, når der er brug for det. Det avancerede design er et frisk og markant pust, hvor alle detaljer er designet til at give den perfekte bagageløsning. Denne kollektion er designet til at gøre rejsen lettere takket være de jævnt rullende dobbelthjul, trækhåndtaget med dobbeltrør og den praktiske indretning med fuld beklædning til at holde styr på tingene.”

Du kan shoppe Samsonite kufferter her.

Neye´s nye bløde rejsetasker

Eller se det brede udvalg fra Neye her. De kan også det der med rejsegear. Her kan du også finde de bløde modeller, som en ny rygsæk eller en blød og venlig duffelback, du nemt kan hælde en masse rejse gear nedi

Digitale cameraer fra Canon

Nyt camera?  – Så kan du finde det her fra Canon. Det er stadig forskel på hvor gode din fotos bliver med din mobil og et pro eller semi pro camera.  Ellers ville alle fotografer bare løbe rundt med en Iphone. Find dit top tunede og kompakte rejse camera her. Det er ikke kun rejselir, det er fornuftigt rejsegear, der sikrer dine rejseminder, fotos som video i mange år på det bedste niveau, da de blev taget.

Relevante links fra Traveltalk.dk

Se det brede udvalg fra Neye, det er rejsegear når det er bedst.

Og husk så lige at checke din rejseforsikring!

Gå til  kom godt igang med www.traveltalk.dk

Dine data er sikre på www.traveltalk.dk

Skiferien har vi styr på! Hvilken type skiløber er du ? 

spectaculous

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål