Englands Turistkontor

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Englands Turistkontor fortæller om England fra Dover til Newcastle

Englands turistkontor informerer om  et af de største rejsemål for danskere, naturligvis med London som den store magnet, men danskerne er gode til at rejse landet rundt fra Dover til Newcastle. Traveltalk vil dele rejseviden, inspiration og tilbud med vore læsere løbende om Ferier i England.

England er repræsenteret i Danmark med eget Turistkontor, som enhver kan kontakte for mere information.

Engelsk madkultur på stor optur

Engelsk mad kultur fra Fish & Chips til funklende Michelin stjerner

Ferie i England er mere end London, se forslag fra Englands turistkontor

London er efterhånden blevet synonym med England. Hvornår tog man sidst på ferie til Liverpool? Til Newcastle? Til Manchester? Muligvis med undtagelse af dem, der er blodfan af et bestemt premiere- league hold, er det med tiden blevet til, at kun et fåtal er bekendte med andet engelsk landskab, end det man passerer i toget mod London fra en af de omkringlæggende lufthavne. Byen er de facto blevet sit eget land rent økonomisk; arbejdsløsheden i de gamle minebyer og landsamfund eksploderede efter finanskrisen, mens London efter et kort dyk spurtede fra resten af landet målt på arbejdsløshed, huspriser, vækst etc. Ydermere er faldende flypriser til og fra lufthavnene omkring London også en faktor i, hvorfor så mange vælger at drage til byen for at foretage lidt weekend-shopping.

Således er der i dag ingen internationale rejseguides eller magasiner med hovedet skruet ordentligt på, som kan komme udenom at forholde sig til Dronning Elizabeth II´s hjemby. Gåturen fra Westminister undergrundsstation over mod London Eye er vel sagtens Europas bedste bud på en verdens hovedstad, hvor alt undtagen de stålsatte blikke. Men Londons særegne status skal ikke fjerne fokus fra de kvaliteter, som en køretur ud i landet kan byde på. Mod vest finder man havnebyen Liverpool, som under den industrielle revolution var et af verdens absolutte nøglepunkter for handel og industri, mod Nordøst ”the Geordies” i Newcastle, en tidligere mineby, som også tidligere har været vugge for meget industri. Rejser man helt ned syd på til Southhampton er det muligt at tage færgen til Isle of Wight, hvor mange briter holder sommerferie. Ifølge de lokale har øen altid været 5 år bag det resterende England, men med sine snoede veje og lange sandstrande har øen bestemt sin charme og inviterer til afslapning på bedste engelske vis. Det er svært at kigge på England uden at stirre sig blind på London, men enhver bør gøre forsøget. Læs mere om England på Traveltalk.dk

Kontakt Englands Turistkontor eller se det informative website.

Besøg England

The Crown sæson 5 og de skønne locations

 

Rejser til England med

 

Risskov

Apollo

FDM

Gislev

Nyeste Rejseartikler