Panama

Panama den berømte kanal og en levende storby

Vi kender alle Panama fra den berømte kanal på 81 km, der forkorter transporten mellem øst (Atanterhavet)  og vest (Stillehavet)  med 1000 vis af km og senest for de famøse Panama skatte dokumenter. Men historien er meget mere end det.
Kanalen er ganske vist stor ingeniørkunst og besøges hvert år af mere end 1 mill., der vil selvsyn vil opleve det fantastiske resultat og se nogle af verdens største skibe blive transporteret sikkert igennem til nye mål.For 3 millioner år siden opstod en forbindelse mellem to kontinenter Nordamerika og Sydamerika, som vi i dag kalder Mellemamerika.Her er der regnskove og et fantastisk dyreliv, en rig indianerkultur  og faktisk mange turister, men der er masser af plads til alle.Aktiviteter er ture ind i regnskovene, surfing, snorkling, dykning, camping, bjergbestigning. I Panama City er der et rigt natteliv inkl. casioner. Der er lækre restauranter og cafeer. Det er indkøb. Alle væsentlige brands er her som Gucci, Prada, Cartier, Hermes, Nike, Ralph Lauren, Micheal Kors, Carolina Hererra, Chanel. Velkommen.

Panama kanalen

Kort og godt om Panama

Landet ligger i Mellemamerika med naboen Casta Rica mod vest og Columbia mod sydøst. Caribbien ligger ret tæt på mod nord og Stillehavet mod syd.
Største by og hovedstaden er Panama City , Her bor ca. 1/2 million mennesker.  

Besøg Mellemamerika

Besøg Visitpanama 

TravelTalk - White suitcaseKort over Panama

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »