Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser for dig der vil meget mere med din ferie.

Nyhavn Rejser skriver “Nyhavn Rejser har eksisteret siden 1988, har i dag ca. 55 ansatte og bor i et gammelt pakhus på Folke Bernadottes Allé 7, 2100 København Ø lige ved Østerport Station. Vi er gennem årene blevet en af de førende uafhængige udbydere af kvalitetsrejser til hele verden, og er kendt for at give seriøs og kompetent rådgivning.

Rejser Maldiverne, snorkeling nær bungalows

Nyhavn Rejsers fokus er det unikke indhold

Nyhavns kunder fokuserer mere og mere på det unikke indhold på deres rejse. En rundrejse med et fly, en bil og et kort med standardruten imponerer ikke. Forståeligt, for vi gider jo heller ikke selv den slags rejser. I stedet forventer vores kunder håndplukkede oplevelser og hoteller. Derfor bruger vi mange ressourcer på at lade vores eksperter rejse ud for personligt at teste alt ned til mindste detalje.

I Nyhavn Rejser bestræber vi os på at give jer det bedste, verden har at byde på. Derfor går vi aldrig efter laveste standard eller tilbud for tilbuddets skyld. For Nyhavn er målet altid at skabe de oplevelser og de rejser, der opfylder jeres drømme, beriger jer og begejstrer jer. Det er jo hele essensen af selve det at rejse.”

Gå til Nyhavn Rejsers hjemmeside og se det store rejseudvalg

https://www.traveltalk.dk/rejser-til-graekenland

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler