Østeuropa

Få rejseinspiration til Østeuropa

Østeuropa er mentalt kommet tættere på, i og med EU har optaget relativt mange østeuropæiske lande. Det betyder så  også, at vi har fået “nye” rejsemål. Det føles mere trygt og interessant at rejse til et EU land, og rejsebureauerne udvikler hele tiden nye rejsemål for danskerne. Her kan du læse om stadig flere spændende rejemål i Østeuropa som nye rejsemuligheder i de gamle, vi kender som store Polen og de nye som Georgien.

Europa og EU er og bliver vor sekundære identitet som danskere med den største indflydelse på vort liv, hverdag og fremtid.

Og så er det også en række fantastiske rejselande både i Vesteuropa og Østeuropa, og de allerfærreste har været i dem alle, men de har alle noget særligt og vedkommende at byde på.

Har du besøgt Montenegro eller Kroatien?

I Østeuropa er der stadig uopdagede “rejseperler”,  små eller større lande, der bare venter på, du finder dem, f.eks, Montenegro eller Kroatien eller etablerede rejsemål som  store Polen. Nogle gange er den bedste rejse lige om hjørnet, og så meget nemmere at besøge på en kortere eller længere ferie. Så lad os udforske lidt.
Geografisk beskrevet er det ikke det største kontinent eller har flest indbyggere. Europa har ca. 750 millioner mod Afrika´s 1.2 mia. og Asiens 4.4 mia. (2016). Hele jordens befolkning skønnes at have rundet 7 mia.

Der er til manges overraskelse ikke mindre end 50 selvstændige lande i Europa i geografisk forstand, mens der kun er 28 i EU. Dvs. en række lande som Rusland er i geografisk forstand en del af (Øst) Europa. Europas østlige grænse går ved Ural bjergene. Der er også lande som Grønland, der ikke er geografisk europæiske, men som bekendt i dette tilfælde tilhører Danmark, og dermed har en stærk geo-politisk tilknytning.

Se de 27 EU lande som udgør det meste af Europa, målt på antal lande.

Rejsen til Østeuropa

Book her til Østeuropa

Rejseforsikring

Se også mere end 20 rejselande i Vesteuropa

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Østeuropa

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »