Samoa, en skøn trope ø i Polynesien

Scroll

Samoa – så smukt bliver det kun i Polynesien.

Har du nogensinde drømt om blot at hoppe på et fly og flyve til en drømmeø, hvor havet møder de gyldne strande, og palmerne svajer med den kølige havbrise? Sådan ren uforflasket idyl. Har du også nogensinde drømt om at blive omfavnet af den beroligende varme fra den kærlige sol? Der er et sted som dette, der bare venter på at du ankommer og føler den universelle kærlighed, det kan give dig. Det sted kaldes Samoa.

Samoa er beliggende i Stillehavet omkring 3.500 miles ud for østkysten af ​​Australien; Selvom øerne er placeret lige efter den internationale datolinje, er der en næsten 24 timers tidsforskel mellem Apia, hovedstaden og Cairns i Nord-Queensland.

Øerne vågner langsomt op for turisme, og i modsætning til andre områder i Stillehavsregionen har turistudviklingen i området følgelig været dårlig. Fordelen ved dette for besøgende, der kommer til området, er, at de belønnes med noget af det mest uspolerede og betagende landskab overalt i verden. Befolkningen består af stolte og magtfulde mennesker, der er lige så varme og imødekommende i dag som deres hårde og modige forfædre i gåede dage, og de lokale er så tiltrukket af Samoa som øens naturlige skønhed.

Samoa betragtes som en af ​​de smukkeste øer i verden. Øgruppen øger uberørte strande, regnskove og bjerge og er øgruppen den mest efterspurgte turistdestination. Samoa er kendt for sin rige kulturelle og naturlige arv. Uanset om du er en naturelsker, på ferie med din familie eller på en bryllupsrejse, har Samoa noget for enhver smag. Ud over uspolerede strande og maleriske strande er der meget mere, som Samoa Tourism tilbyder dig. Nogle af de bedste turistattraktioner i Samoa er:

Samoa er rangeret blandt de smukkeste øer i verden. Vandfaldene, der falder ned i de naturlige søer, vil forbløffe dig. Skønheden i den intakte regnskov med den naturlige flora og fauna er betagende. Den skønhed, der strækker sig over og under havoverfladen, skal opleves af en besøgende. Samoa tilbyder helt uberørt og uspoleret skønhed.

Samoa er en gruppe øer beliggende i den centrale Stillehavsregion, og med vand omkring sig tilbyder den utallige sportsaktiviteter. Du kan prøve dykning, snorkling, jetski og meget mere. Samoa er det eneste sted, der tilbyder dig at svømme med skildpadder i safirblå vand. Korallrev giver en lang række fisk og andet akvatiske liv.

Oplev Samoa kultur

Samoa er fuld af naturlige liv og kultur. Du skal opleve i kulturen og det lokale liv. Der er mange festivaler, sociale sammenkomster og ritualer, som du kan deltage i under dit ophold i Samoa. Der er mange hoteller i Samoa, der giver dig et indblik i de lokale menneskers liv. Samoans er imødekommende og deler traditionelle ceremonier, der fremhæver folks kultur. Turister har mulighed for at deltage i disse ceremonier såsom ildknivdansen.

Samoans har en rig kultur og elsker, hvordan de lever. Traditionel religiøs praksis, der leder vejen for mennesker, beriger deres sjæle. Turister skal ikke kun sætte pris på kultur, men også få et glimt af den samoanske praksis for at dele et moralsk perspektiv.

Samoa er også kendt for sine utrolige lækkerier. De skaldyr, du spiser, er alle friske, og alle fisk og rejer fanges kun samme dag. Hvis du ønsker et unikt måltid, kan du nyde disse indfødte retter i Samos hotelrestauranter. Disse retter kombineres med friske grøntsager og frugter dyrket på øen.

En Samoa-ferie tilbyder tropiske omgivelser, grønne omgivelser, koralrev og rolige strande, der kan hjælpe dig med at finde den ro og ro, du leder efter. Samoa tilbyder flere overnatningsmuligheder, selvom turister ofte elsker at bo i de åbne strandhytter, der kaldes fales, så du kan se den lokale samoanske livsstil.

Samoas klima er varmt og fugtigt, men generelt med en forfriskende havbrise, der gør kysten til det foretrukne sted at hænge ud. Det bedste tidspunkt at besøge landet er mellem juni og oktober. En kold Vailima-øl (den prisvindende lokale øl) er dejlig at nyde efter en beroligende dag på stranden.

Samoa National Park tilbyder nogle af de bedste landskaber, rev, kystlinjer og tropiske skove. Der er tre parker beliggende på de fire separate øer. Lata Mountain tilbyder her vilde og fjerntliggende skove med fritflydende vandløb og en smuk kystlinje. Dette sted har adgang til korallrev og storslåede strande. Denne park danner en linje for de vulkanske øer og giver en sti til let adgang til skove og naturlige dyreliv.

Hvor varmt er der på Samoa lige nu?

Her er opdaterede temperaturer for Samoa

De smukke øer i Oceanien

Introduktion til Polynesien
Oceanien, hvor Polynesien ligger
Tonga
Norfolk
Vanuatu
Tuvalu
Påskeøen
Bora Bora
Kiribati
Papua Ny Guinea
Cookøerne

Kiribati – eneste ø i verden, der ligger i alle 4 hemisfærer

Tonga byder på en autentisk rejseoplevelse i det sydlige stillehav

Kort oversigt

Populære rejseartikler