Danski

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Danski – Specialister i familie skirejser

Danski har siden 1981 udvalgt de bedste skirejsemål i Frankrig, Østrig og Italien. Fokus har altid været på det gode skiløb og den bedste tid på pisterne. Når du rejser på skiferie med Danski, er du i trygge hænder. Danski sidder klar ved telefonen, når du ringer, de dygtige guider står klar til at tage imod dig, når du kommer til Alperne. Guiderne vil være der for dig hele ugen, og de sørger også for, at du kommer sikkert hjem igen. Danski driver en række egne klubhoteller i Alperne, og der sørger det danske hotelpersonale for service, som giver dig den bedste tid på skiferien.

Danski kan være stolte af, at de som de allerførste i 1981 sendte danske skigæster til Alpe d’Huez. Efterfølgende opdagede rejsebureauet Livigno i Italien, hvor de ligeledes var det første danske skirejsebureau, der sendte gæster til. I dag er de to destinationer også blandt de mest populære rejsemål sammen med:

Vil du være en haj på ski?

Danski tilbyder hvert år en skibootcamp for alle, der vil “ofre” en uge med nogle af Danmarks bedste skiinstruktører i Østrig, for at komme til next level med deres skiløb.

Specialister i familie skirejser

Danski er eksperter i familie skiferier til Alperne, og kan derfor også tilbyde børnevenlige destinationer. Når du rejser med Danski til en af de særligt udvalgte børnevenlige destinationer, får du:

  • Dansk skiskole
  • Børnevenlige og trygge hoteller tæt på pisten
  • Ugeprogram kun til børn
  • Børnemaskot, der giver de varmeste kram
  • Danske børneguider

Danski synes, at alle fortjener den bedste tid på skiferien – og derfor kan du roligt læne dig tilbage og nyde ferien, velvidende, at der er tænkt over alt. Jysk troværdighed gennem fire årtier – det kan mærkes.

Læs om Danski´s geniale tilgang til at rejse solo på skiferie.

Læs mere om Danski her.

Nyhed. Køb din skiferie her

Du kan nu købe alle Danski´s rejser direkte på traveltalk. Bla. disse rejsemål som Alpendorf, Bad Gastein, Ischgl, Obertauern, Schladming, St. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain, Zell am See. Alpe d’Huez, La Rosiere, Tignes, Val d’Isere, Val Thorens. Canazei, Livigno, Passo Tonale.

Familie skiferie til Alperne

Alpendorf med Danski – Slaraffenland for børnefamilier

Find din skiferie ud fra dine børns alder med Danski

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler