Amisol Travel

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Amisol Travel har over 20 års erfaring som rejsearrangør

Amisol Travel AS er et norsk ejet rejsebureau med eget og veletableret datterselskab i Danmark. Vi har over 20 års erfaring og var det første rejsebureau som tilbød pakkerejser til Sharm el Sheikh fra Skandinavien.  Over 300.000 ferieglade nordmænd og nu også danskere har gennem denne årrække tilbragt sin ferie med os, på vores dejlige destinationer i landene ved Middelhavet, de Canariske øer, Emiratene og ikke mindst Egypten.

Først på Egypten i Danmark

Amisol  åbnede op for rejsesalget i Danmark i 2011, og sendte de første glade danske feriegæster af sted mod sydens sol i Egypten. Grundet den store tilgang af gæster har vi løbende åbnet op for flere varme og eksotiske rejsemål.

Den 1. september 2021 havde vi vores 10 års jubilæum i Danmark som et seriøst  rejsebureau, med medlemskab i RID Rejsearrangører i Danmark, samt i pakkerejseankenævnet og den Danske Rejsegarantifond.

Amisol Travel er også Grækenland og Italien, herunder Sicilien og Sardinien

Amisol  tilbyder ny rejser til Egypten, Sharm el Sheikh, Hurghada, Sahl Hasheesh og Makadin Bay. Derudover har vi også Kreta i Grækenland, samt Italien på programmet med de to solskinsøer – Sicilien og Sardinien.  Amisol Travel A/S er veletableret i Danmark med  servicekontor i Kgs. Lyngby.

Eksempel på Amisols rejsemål

Egypten

Sharm el-Sheikh ved Rødehavet med tæt på solgaranti

Grækenland

https://www.traveltalk.dk/rejser-til-graekenland-med-danske-rejsebureauer/

De skønne græske øer

Rejser til Grækenland og de skønne græske øer

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Nyeste Rejseartikler