Frankrig

Rejser til Frankrig. Vive la France, et kæmpe rejseland

Rejser til Frankrig, et af verdens største rejseland er bare oplagt. Vi har været og vi skal til Frankrig igen.Frankrig har bla. 8.000 museer, knapt 40 UNESCO-bevarede steder, 500 årlige festivaler, dyre og billige franske vine og luksuriøse designervarer. Dette er blot nogle få af de kendetegn, der beskriver EU´s 3. største land, det elegante, sofistikerede, landlige, kontrastfyldte  Frankrig. Der er nok at gå på opdagelse i, når turen går til Frankrig.
Landets 13 regioner byder på rejsemuligheder til alle verdens livsnydere. Rejs til hovedstaden Paris, Lysenes by, der dufter af Chanel-parfumer, god mad og romantik og så Disneyland. Køb eksklusive designervarer i butikkerne på Rue Saint Honoré eller forkæl den søde tand med bagværk og macarons fra Ladurée. Bliv suget ind i kunsten under den store glaspyramide på Louvres gange og betragt Claude Monets enorme vægmalerier på Musée de L’Orangerie ved Seinen.

De franske slotte: Versailles, royal garden in Paris

Versailles, de verdensberømte haver, 25 km fra Paris, Se mere end 10 franske slotte

Frankrig på Traveltalk

Camping Languedoc Frankrig

Luksus Camping Languedoc, Frankrig

Opera, Paris typisk gadeforløb,

Opera, Paris typisk gadeforløb, Se intr til Paris

Gastronomien

Le repas gastronomique (det gastronomiske måltid) er en stor del af den franske kultur. I Frankrig samles familier og venner og markerer vigtige begivenheder og hylder det franske køkkens traditioner. Dette er også nogle af grundene til at det franske gastronomiske måltid siden 2010 har været en del af UNESCO’s verdensarv. Bliv en del af dette og lev efter den franske ånd på din rejse. Tag på spadsereture i de franske byers grønne parker, bliv betaget af de franske kunst- og kulturtraditioner eller fald i snak over et glas pastis på en lokal café.

Fransk vin. De store vindistrikter kalder på en vinrejse

Fransk vin. De store vindistrikter kalder på en vinrejse

Tag til Nice ved Côte de Azur og nyd cafe au laits på slentreture langs Promenade des Angleis. Spis dig mæt i alt fra crepes til haute cuisine i madparadiset Lyon eller fortab dig i Fontenay Abbey- haverne i Bourgogne. Sip dyre bobler fra Champagne, ekstravagante vine fra markerne langs Rhônefloden eller traditionsrig Brandy fra Cognacområdet. Frankrig byder på rigeligt af lækkerier både til krop, sjæl og sind.

Det franske køkken, mere end 20 forslag og intro til fransk mad

Det franske køkken fra enkelt til ekstravagant. Franske oste, udvalg

Det franske køkken fra enkelt til ekstravagant. Franske oste, udvalg

Skiferie i Frankrig

Traveltalk dækker alle væsentlige ski rejsemål i Frankrig, som du også kan købe direkte her på sitet: Læs og blive inspireret.

Anbefalinger vedr. rejser til Frankrig

Du finder seneste anbefalinger om rejser til Frankrig fra Udenrigsministeriet her.

Rejseinspiration

1 2 3 5

TravelTalk - White suitcaseKort over Frankrig

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »