Maketravel

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

MakeTravel

MakeTravel er eksperter gennem mange år i rejser til Færøerne. Primært grupperejser.

Kommer mere om MakeTravel og Færøerne i 2021.

Make Travel præsenterer sig selv: “MakeTravel er et rejsebureau på Færøerne, som sætter kunderne i højsædet. Vi giver hver enkelt kunde en god og individuel service – hvor intet ønske eller krav er umuligt.

Med flere årtiers solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Færøerne. Vores kunder er derfor sikret den højeste ekspertise.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på “vores fantastiske øer”.

Klik til MakeTravel

Maria Samson Christensen

Maria (45) har i en årrække været ansat i afdelingen for salgs- og markedsføring i Atlantic Airways – Færøernes lokale flyselskab –  hvorefter folderne blev slået i et nyopstartet færøsk flyselskab, Faroe Jet. Herefter har hun igennem 7 år været medejer af rejsebureauet 62°N, hvor Maria har taget sig af tilrejsende gæster.

Kent Lindquist Christensen

Kent (56) startede i rejsebranchen i et mindre rejsebureau, Tora Tourist, herefter var han en kortere periode fungerede hotelchef på lufthavnshotellet. I år 2000 startede han som salgs- og marketingsdirektør i landets flyselskab, Atlantic Airways. I 2007 købte Kent sammen med sin hustru, Maria, selskabet 62°N. Sammen har de med succes drevet selskabet 62°N frem til forsommeren 2014, hvor de valgte at sælge.”

Færøerne, lille landsby og smukke bjerge

Færøerne, lille landsby og smukke bjerge

Rejser til Færøerne

Færøerne se Traveltalks indledning de de smukkeste øer mod nord.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler