Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways er det nationale flyselskab, og har hovedkvarter i Doha og er kendt for meget høj kvalitet generelt. Qatar er kun et af 6 internationale flyselskaber, der har modtaget den 5 stjernede udmærkelse fra Skytrax, som vurderer service og kvalitet. Selskabet blev grundlagt i 1993 efter initiativ fra medlemmer af kongefamilien i landet.

Landet Qatar en af verdens rigeste, og flyselskabet er etableret i 1993. Det er ejet af staten/regeringen og har sin hub i Hamad International Airport eller bedre kendt som Doha (DOH) og er meget aktiv på mere end 150 destinationer på alle 6 kontinenter minus Sydpolen.

oneworld-member-airlines-

Qatar Airways er med i Oneworld Alliance

Man har codeshare aftaler med 19 andre selskaber og er med i Oneworld Alliance.  Man råder over mere end 146 fly,  der inkluderer Airbus og Boeing fly.
Oneworld er verdens tredjestørste alliance af flyselskaber efter Star Alliance og SkyTeam. Det blev etableret i 1999 af American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Canadian Airlines og Qantas. Alliancens medlemmer flyver fra 727 lufthavne i 142 lande.

Book dine flyrejser her

Flybilletter til Qatar Airways

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Qatar Airways

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters