Flyselskaber

Flyselskaber fra hele verden

Her finder du en oversigt over alle væsentlige rute flyselskaber udfra danske lufthavne som Billund, Ålborg og naturligvis Copenhagen Airport. Nedenfor ser du links til vore mest læste profiler og beskrivelser for lufthavne med relevans for danske rejsende.

Udvalgte flyselskaber

Areoflot
Air Baltic
Air France
Alitalia
Austrian Airlines
British Airways
Emirates
Easyjet
Finnair
Iberia
Jettime
Lot
Lufthansa
Norwegian Airlines
Phillipines Airlines
Quatar Airways
Ryan Air
SAS
Singapore Airlines
Tap Portugal
Thai Airways
Vueling

Og mange flere med nøgleoplysninger og links til deres hjemmesider og mest relevante flyforbindelser for danskere.

Rejseinspiration fra Flyselskaber

Filippinernes truede fauna og flora

Står Filippinerne´s  unikke natur til at redde ?
Filippinerne har noget af verdens mest unikke og samtidigt mest truede natur og ikke mindst truede dyrearter. 90% af regnskove er allerede væk, men man passer på den del, der ligger i utroligt smukke nationalparker med bla. den ekstremt sjældne lokale ørn, en af verdens største. Det er værd at notere sig, når man rejser i exotiske lande, at naturen, vi elsker at besøge, ofte er under betydeligt pres, uanset hvor paradisisk den måtte tage sig ud.
For Filippinernes vedkommende så koncentrerer problemerne sig om de såkaldte Vestlige Visayas øer (Panay Negros, Masbare,…

Paris - Vuitton, Louvre og Orsay

Paris kalder på din indre kultur hund
Frankrigs hovedstad ligger i verdens førende turistland, og er kendt over hele verden som “byernes by”. Det er ikke dårlig branding, og det lover en masse, som Paris kan holde langt det meste af. Du kan finde mere imponerende byer med flere meget høje huse, større byer som Tokyo, og mindre, og mere charmerende byer, også i Frankrig, men ikke en by, der er som Paris – fuld af romantik, kultur og gastronomi og et internationalt look og outlook.
Opera, Paris Streets and old buildings
Uanset sæson er der et hav af ting…

Singapore Airlines satser på nye, superlange ruter til USA

Fra Singapore til Seattle uden stop med Singapore Airlines Airbus A350-900

Fra Singapore til Seattle uden stop ? Det er da en reel fly nyhed. Singapore Airlines Airbus A350-900 er spydspidsen i Singapore Airlines oversøiske sats som denne nye rute i 2019 fra Singapore til Seattle i et hug.  Det er en ny æra, selskabet træder ind i takket være det nye super fly.

•    Seattle bliver den 5. by i SIA´s netværk i USA og den fjerde non stop til USA fra Singapore.
•    Samtidigt kommer nyheden om at endnu en non-stop forbindelse fra Singapore til Los Angelses også åbner…

Singapore Airlines går forrest i kampen for bedre comfort på "long hauls"

Be seated – endnu bedre flysæder hos Singapore Airlines på vej
Bedre flysæder hos Singapore Airlines er på vej. Hvad ville et bedre flysæde med mere benplads og flere indstillingsmuligheder og ingen “konflikter” med ham bagved betyde for dig på de lange ture som Singapore – Newark, New Jersey, ca. 17 timer i samme sæde?
Ret meget gætter vi på. Det har Singapore Airlines gjort noget effektivt ved. De har  for at udvikle bedre flysæder hos Singapore Airlines  generelt allieret sig med Zodiac Aerospace i Texas, en gigant i udvikling af bla. flysæder og alt i et moderne passagerfly. De ved…

Petra, den forsvundne oase i Jordan

Jordan rummer en af verdens 7 vidundere: Den rosafarvede glemte by Petra i Jordan.
Petra i Jordan er  det mest berømte rejsemål i landet. Det er en mystisk klippeby Petra – som du måske kender fra den legendariske eventyrfilm Indiana Jones og Det sidste korstog?
Byen blev hugget ud af de let lyserøde klipper for mere end 2000 år siden og er i dag fredet med status som et af verdens syv nye vidundere. Turen til byen går gennem en to kilometer lang, smal kløft, Siq´en. Det er som at vandre gennem en ørken skulptur, der hele tiden forandrer sig med…

Dubai duer

Dubai handler om at levere en ekstraordinær oplevelse
Dubai appellerer til alle sanser. Det er et bombardement af indtryk hver gang du kommer til hyper byen. Det handler meget om at demonstrere, hvad man formår: Superlativernes by kunne man sige: Størst, hurtigst og ikke mindst højest er den målestok, der er lagt ud for nye tiltag. Som allerede i lufthavnen er tydeligt: Måske verdens største lufthavn målt på m2 og nummer 3 i verden med tæt på 90 millioner passagerer. Sådan scenen er sat.
Du kan nemt blive afhængig af det skyhøje niveau. Dubai byder på tæt på alt, hvad man…

VM i Moskva

Til VM i fodbold i Moskva – hvad bør du se i byen ?
Takket være en række forrygende præstationer af Kong Christian og Co. er vi sommeren 2018 forkælet med dansk deltagelse i VM 2018 i fodbold i Rusland. Verdens største land er fra d. 14. juni og cirka en måned frem være vært for en slutrunde, der forhåbentligt kommer til at tilføje et par nye, store øjeblikke til dansk fodboldhistorie. Et af disse øjeblikke kunne passende komme, når vi d. 26. juni møder franskmændene på Luzhniki Stadium i den russiske hovedstad Moskva. Skulle man være blandt de heldige,…

Phuket, Thailand, danskernes paradis i Sydøstasien, et par staldtips

Phuket i Thailand, danskernes paradis i Sydøstasien.
Phuket er blevet mere end et exotisk rejsemål med store drinks og små priser. Nogle danskere har som bekendt et sommerhus, andre har tilmed et vinterhus – det “vinterhus” hedder for en del danskere “Phuket i Thailand”. Med under 11 timer med direkte fly og priser ofter under 5000 kr. t/r. er det et oplagt rejsemål for et længere ophold, ikke kun om vinteren, men også i mellemsæsonen. Så Phuket dækker flere rejsebehov på bedste vis.
Phukets toplækre strande, Thailand
En væsentlig del af os danskere lander i Phuket, når turen går til…

Meloneras: Når Gran Canaria er toplækker

Meloneras – eksklusivt og lækkert på Gran Canaria.
Grand Canaria dukker ofte op, når vi stiller spørgsmålet: Hvor tager vi hen,  når de deprimerende grå skyer vælter regn ned over vinter Danmark? Ski eller sol? Væk vil vi i al fald rigtigt gerne. Er det en solferie, der vinder, så er Gran Canaria højt på listen hos mange danskere for den næsten 100% garanti for sol og overkommelige priser og afstand til strand og vand, golf, ja hele øens tilbud.
Meloneras er et af Gran Canarias nyeste områder med eksklusive og luksuriøse hoteller og et kræsent  klientel. Her har man lidt…

Crazy Shopping in London

Er London Europas bedste shopping by?
Her en intro til shopping i London, der vil pirre dit shopping gen, og det er også hensigten!
Fra 6-8 januar 2018 er der London Fashion Week Men’s i hovedstaden, der fremviser det seneste fra de bedste Britiske designere af herretøj. Med både catwalk shows, præsentationer, showrooms og begivenheder bliver det helt sikkert en spændende weekend.
Men shopping i London er selvfølgelig ikke kun herretøj. Shopping i London er spændende og varieret. Der er uden tvivl noget for en hver stil og budget, fra håndlavet luksus til besparelser på mærkevarer, vintage markeder og små uafhængige butikker. Her…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK