Kenya

Kenya står for klassiske safari rejser.

Kenya tilbyder alle besøgende en kæmpe oplevelse af det klassiske Afrika. Dyr på jagt i junglen. Græssende antiloper. Aber højt i træerne. 
Uendelige blændende hvide strande og smukke koralrev. Sneklædte bjerge. Ferskvands- og alkaliske søer. Lette og uigennemtrængelige skove. Rent eventyrland.

An elephant family walking in front of Mt. Kilimanjaro

Kenya og alle de vilde dyr

Den største turistattraktion er dyrelivet. Landet er hjemsted for nogle af de mest ikoniske vilde dyr i verden; elefanten, buffalo, leopard, løve og næsehorn. Giraffer, hyæner, zebraer, gnu og masser af forskellige aber er også absout værd at se i deres naturlige miljø.

Kenya´s nationalparker som Masai Mara

Landet er også hjemsted for et stort antal nationalparker, hvor du kan opleve disse Kenya-dyr i deres vilde levesteder. Masai Mara National Reserve er Lion Country og er vært for den betagende årlige gnuggest migration. Tsavo-nationalparkerne er berømte for deres røde elefanter.

Amboseli National Park, Kenya zebras

Amboseli National Park er elefantland i højeste kvalitet og giver malerisk udsigt over det majestætiske Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og det højeste fritstående bjerg i verden. Lake Nakuru National Park er hjemsted for millioner af flamingoer og er en af ​​de største helligdomme for næsehorn.

Og Nairobi National Park giver dig chancen for at se vilde løver, næsehorn, leoparder, bøfler og giraffer på baggrund af hovedstadens skyskrabere.

Safari i Kenya

De uendelige strande i Mombasa?

På trods af populariteten af ​​dets dyreliv har Kenyas strande også meget mere at byde på. Kystbyen Mombasa tilbyder nogle af de fineste strande overalt såvel som traditionelle vandsport såsom svømning, surfing, sejlads, snorkling og dybhavsfiskeri.

Malindi og Watamu tilbyder nogle fantastiske koralrev og giver dykningsmuligheder uden for denne verden. Og Lamu med sine smalle gyder, dyster fra en svunnen tid og ubeboet ø er et fantastisk sted at slappe af. Af denne grund er Lamu især populær blandt bryllupsrejser.

Søerne i Kenya fra Victoria til Lake Nakuru

Kenya er også hjemsted for flere fascinerende søer. Victoriasøen i det vestlige Kenya er verdens næststørste sø og kilden til floden Nilen. Lige fascinerende er Kogelo-landsbyen, USAs præsident Barack Obamas forfaderlandsby ligger ved bredden af ​​Victoriasøen.

Lake Nakuru er en alkalisk sø, der er vært for millioner af flamingoer. Bogoriasøen er berømt for sine gejsere og varme kilder. Turkana-søen har de to sondringer mellem at være verdens største permanente ørken-sø og verdens største alkaliske sø. Dens farlige indbyggere inkluderer krokodiller, huggormer og skorpioner.

Mount Kilimanjaro and clouds line at sunset, view from savanna landscape in Amboseli, Kenya, Africa

Mount Kilimanjaro and clouds line at sunset, view from savanna landscape in Amboseli, Kenya, Africa

De utrolige bjerge i Kenya

For dem, der higer efter ægte eventyr, er der intet som at klatre til toppen af Mount ​​Kenya, det højeste bjerg i Kenya. Og en såkaldt strato vulkan. Klatring til de højeste bjergtoppe i Batian og Nelion vil fylde dig med en følelse af tilfredstillelse (Jeg gjorde det!)  og give dig en mulighed for at se gletsjere og nogle unikke vegetationer.

Mount Elgon i den vestlige del af landet giver også fremragende bjergbestigningsmuligheder og en chance for at se en flok salt-minedrift elefanter på arbejde. Og selvom Mount Longonot er den laveste af de 3 bjerge i Kenya, tilbyder bjerget  stadig fremragende vandreture.

Hoteller i Kenya

Du finder en lang række mulige overnatningsmuligheder i Kenya, især på de populære destinationer nævnt ovenfor. Og som tilfældet er med alle større byer, finder du det fulde spektrum af boliger.

Fra fuldt luksuriøse hoteller, nogle af dem i hjertet af den afrikanske jungle til flere hoteller, der giver det grundlæggende til en overkommelig pris. Den mest mindeværdige af disse indkvarteringssteder er luksus telt hytter i hjertet af den kenyanske vildmark, især Masai Mara.

Oplev Kenya

Som du kan se, tilbyder Kenya masser af fantastiske oplevelser for enhver turist at nyde. Fra utrolige møder med dyreliv til vandreture op til de sneklædte bjerge, afslappende strandture og dage ved havet, har Kenya det hele.

Safari i Kenya

Læs om alle de store safari rejsemål og rejseoplevelser i Kenya.

Rejsemål i Afrika

Se vor intro til rejser i Afrika. Vi dækker og udvider løbende rejseinspiration og tilbud til mere end 17 afrikanske lande.

Bla. Botswana, Ethiopien, Kap Verde, Kenya, Madagascar. Marokko, Mauritius, Seychellerne, Tanzania, Ægypten og Zambia.

Sydafrikanske golfbaner.

Gå til

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Kenya

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters