Danmark

Rejser i Danmark

Rejser i Danmark er opdagelsen af  et smukt og varieret, trygt land med sine knap 6 millioner indbyggere, ca. 350 billioner usd i nationalprodukt,  og det sydligste af de skandinaviske lande.

Se de bedste danske rejsemål i Danmark.

Copenhagen, Denmark old city skyline.
København
er omdrejningspunktet for den største andel af international turisme i landet, men andre dele af landet er især om sommerne også besøgt af tyskere og andre skandinaviske nationaliteter. Ikke mindst Vestkysten af Jylland er meget populært hos tyskere, svenskere og nordmænd.  Turen igennem Danmark tager naturligt form som et L, en ret vinkel, idet man ved ankomst i Kastrup Lufthavn blot er 15 minutter fra indre by. Efter at have besøgt broerne, betragtet Den Lille Havfrue, nydt en dejlig rejemad på Café Grøften i Tivoli og spadseret ned gennem Strøget, kan man med ro i sindet rejse vestover mod Fyn.

Besøg København, se videoen

Hans Christian Andersen,Odense Danmark

Hans Christian Andersen, Odense, Danmark

Rejs mod Vest til Fyn først

Fyn er primært kendt for byen Odense, der var fødestedet for den verdenskendte danske forfatter H.C. Andersen. Forfatterens hus står stadig den dag i dag og er blevet et lille museum. Videre fra Fyn mod Jylland krydser man Lillebæltsbroen og lander først i Fredericia, som byder på mange smukke områder omkring vandet. Forsætter man herefter nordpå, kommer man forbi Juelsminde, et yndlingsmål  for bla. mange pensionerede, der nyder roen og muligheden for at tage til vandet, når vejret er til det. As Kirke er et smukt syn, når dens kridhvide facade troner mod en klar blå himmel, mens bølgernes skvulpen kan høres.

Fiskerbåde i havn, Danmark

Fiskerbåde i havn, Danmark

Smilets by Århus

Ikke langt herfra finder man smilets by, Århus.
Danmarks næststørste by kendt for sin runner-up status som landets kulturelle hovedstad, er det en livlig by, der bærer tydeligt præg af de unge mennesker fra byens universitet. Videre mod nordvest støder man på Løkken, en by kendt for at være et af de mest livlige steder i Danmark om sommeren, hvorefter den ligger stille hen og afventer næste sæson. Ikke langt fra Løkken finder man Rubjerg Knude, som er kendt for sandformationerne og sit gamle fyrtårn. Sandformationerne er et syn værd, og yngre besøgende samt lejesyge sjæle vil bestemt finde det morsomt at rutsje ned ad sandbakkerne. Til sidst når vi så Skagen, hvor man kan opleve at stå på Danmarks nordlige spids, hvor man kan se og høre Vesterhavet møde Kattegat samt gæste Skagens museet, hvor nogle af de absolut mest kendte danske malerier er at finde.

Nordjylland er den måske største rejseoverraskelse

Det nordøstlige Jylland med sit blændende sommerlys er fuld af store rejseoplevelser for alle. Fra en fest i Skagen til en weekend i Ålborg, der vibrerer af virkelyst og evne, af nye eksperimenterende restauranter og en historie, der også arkitektonisk mixes perfekt med nutid. Betonindustri bliver til kulturoplevelser. Alt er igang og i spil.  Her er fodbold og håndbold på topplan. Her hører du koncerter med verdensnavne og events med F1 biler. Her er Jomfru Anegade, still going strong, hvis du skulle spørge fra nogen.

Nordjylland. Læsø tangtag

Nordjylland. Læsø tangtag

Læsø er enestående,  en meditativ undtagelsestilstand fra hverdagen, og hele Kattegat kysten kalder på eventyr for hele familien.

Visit Nordøstjylland

Marielyst, Denmark - baltic sea

Rejser til Sydhavsøerne

Lolland-Falster og alle de betagende små øer venter også bla med, hvad der ofte har været kåret som Danmarks bedste strande.

Lolland-Falster, de  to smukke øer mod syd, der snart forbindes med en tunnel til Tyskland. Marielyst er det mest kendte feriested hernede, med en fuldstændig af beboelse uforstyrret bred og lækker børnevenlig strand og masser af aktiviteter i selve Marielyst. Kåret til Danmarks bedste strand gang på gang. De tyske gæster elsker denne formidable lange strand med masser af plads til at nyde sol og vand. Og så er der promenaden med restauranter og tøjindkøb, et sikkert hit efter en lang dag i klitterne.

Visit Lolland-Falster

Visit Denmark, den officielle rejseguide

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Danmark

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »