Europa

 - Danmark

Danmark er med sine knap 6 millioner indbyggere udgør Danmark den sydligste af de skandinaviske lande. København er omdrejningspunktet for den største andel af international turisme, men andre dele af landet er især om sommerne også besøgt af tyskere og andre skandinaviske nationaliteter. Turen igennem Danmark tager naturligt form som et L, en ret vinkel, idet man ved ankomst i Kastrup Lufthavn blot er 15 minutter fra indre by. Efter at have besøgt broerne, betragtet Den Lille Havfrue, nydt en dejlig rejemad på Café Grøften i Tivoli og spadseret ned gennem Strøget, kan man med ro i sindet rejse vestover mod Fyn. Øen er primært kendt for byen Odense, der var fødestedet for den verdenskendte danske forfatter H.C. Andersen. Forfatterens hus står stadig den dag i dag og er blevet et lille museum. Videre fra Fyn mod Jylland krydser man Lillebæltsbroen og lander først i Fredericia, som byder på mange smukke områder omkring vandet. Forsætter man herefter nordpå, kommer man forbi Juelsminde, et yndlingsmål  for blamange pensionerede, der nyder roen og muligheden for at tage til vandet, når vejret er til det. As Kirke er et smukt syn, når dens kridhvide facade troner mod en klar blå himmel, mens bølgernes skvulpen kan høres. Ikke langt herfra finder man smilets by, Aarhus.
Danmarks næststørste by kendt for sin runner-up status som landets kulturelle hovedstad, er det en livlig by, der bærer tydeligt præg af de unge mennesker fra byens universitet. Videre mod nordvest støder man på Løkken, en by kendt for at være et af de mest livlige steder i Danmark om sommeren, hvorefter den ligger stille hen og afventer næste sæson. Ikke langt fra Løkken finder man Rubjerg Knude, som er kendt for sandformationerne og sit gamle fyrtårn. Sandformationerne er et syn værd, og yngre besøgende samt lejesyge sjæle vil bestemt finde det morsomt at rutsje ned ad sandbakkerne. Til sidst når vi så Skagen, hvor man kan opleve at stå på Danmarks nordlige spids, hvor man kan se og høre Vesterhavet møde Kattegat samt gæste Skagensmuseet, hvor nogle af de absolut mest kendte danske malerier er at finde.

Rejseinspiration fra Danmark

Teamwork på havet er en nødvendighed, og så er det sjovt tilmed

Team building på Øresund
Teambuilding på havet. f.eks. på Øresund? Det giver god mening. Riv en dag ud før jeres næste sejlferie og på pudset viden og form af.
Måske er du med i en virksomhed, der gerne vil give medarbejderne en ekstraordinær oplevelse, og lære dem lidt om samarbejde og team spirit?
Næppe noget er mere effektivt i så fald end en dag på Øresund i en smuk sejlbåd med en dygtig, professionel skipper, der også ved en masse om gruppe dynamik og samarbejde. Båden sejler kun, hvis alle samarbejder og skipper udstikker den rigtige kurs! Folk er vildt begejstrerede bagefter…

Sejlerferie vil bringe dig rundt i verden

Sejlerferie bringer din indre opdagelsesrejsende frem.
Sejlerferie er en af de mest fleksible og eventyrlige af alle rejseformer. Det er måske også den mest afstressende og frisk luft er garanteret. Lad os se lidt på  nogle af de utrolig mange muligheder i dette øjebliksbillede.
Sejlerferie Rønne. Her begynder turen rundt om Bornholm for de fleste sejler besøgende
Danmarks 700 øer venter på din sejlerferie – og Jylland naturligvis
Det er oplagt i egen eller lejet båd at opdage sit eget land på en sejlerferie. Danmark´s mange øer har en utroligt charme, især om sommeren. Har du en søgående båd eller lejer…

Den nådeløse kamp om Rubjerg Knude

Rubjerg Knude et naturskønt sted dannet for milllioner af år siden
Vi er mange, der ofte bruger ferierne på at søge mod syd. Lufthavne og motorveje proppes med mennesker og biler, der alle søger væk fra det danske land i et par uger og vender tilbage med rejsetasken fuld af souvenirs, gode minder og fotos af mageløs natur fra fremmede himmelstrøg. Mange glemmer dog i farten, på vej væk fra det kolde nord, at det lille danske, men yndige land rummer nok naturperler og oplevelser til at fylde sommerferiekalenderen ud. Det ved for eksempel de, der har besøgt Rubjerg Knude.
Rå naturkraft
Rubjerg Knude ligger på den…

Facts om Danmark

TravelTalk - country fact time icon

09:42 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Danish krone

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
5.7 Million

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
18 °C

Gns temp.

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK