Traveltalk lufthavne

Se hvad de mest relevante lufthavne i verden kan byde på set med danske øjne. Flyves der fra Danmark? Hvor langt til nærmeste større by? Shopping muligheder?

Uanset om du er på vej ud eller hjem eller lay over, så er det lidt klogt lige at vide hvad lufthavnene er kendte for og byder på.
Den mest imponerende af alle er nok Shangi i Singapore men også vores egne lufthavne kan vi være stolte af!

Læs mere her i lufthavnskategorien om bla.

Antalya Lufthavn
Arlanda Stockholm
Barcelona lufthavn
Billund Lufthavn
Brussels Airport
Changi lufthavn i Singapore
Charles de Gaulle Lufthavn
Düsseldorf Airport
Fiumincino lufthavn i Rom
Københavns Lufthavn
Frankfurt Airport
London, Gatwick
Haneda Airport
Istanbul Atatürk Airport
Lissabon Airport
Palma de Mallorca Airport
Sabiha Gökçen Airport
Paris, to lufthavne
Tap Air Portugal
Vienna International Airport
Zürich Airport

Rejseinspiration fra Traveltalk lufthavne

Antalya

Antalya med de smukkeste strande
Antalya ligger 130 km vest for Alanya og er den største by i Middelhavsområdet i Tyrkiet på den sydlige, tyrkiske Middelhavskyst, der ligger i provinsen af samme navn. Byen strækker sig langs den betagende bugt med sandstranden Lara Beach og den 8 km lange strand Konyaalti. Strandene afbrydes af imponerende, stejle klipper. Det gør kun strandene smukkere, og du er mere i læ.
Lara Beach Antalya
Byen ligger op til antikkens Lykien og har små 1.1 mill. indbyggere. Den centrale gamle del kaldes Kaleiçi. Byen er både lufthavnsby og provinshovedstad – en fantastisk gammel by,…

Bygdøy, den gode livsstil lige uden for Oslo

Bygdøy nær Oslo, en smuk halvø med meget at byde på
Oslo har faktisk et godt bud på, hvordan man kan smage lidt på et komfortabelt øliv. Bygdøy er hverken tropisk eller øde og er teknisk set kun en halvø. Alligevel findes der en speciel idyl på halvøen syd for Oslo, som kan give en rigtig god rejseoplevelse, hvis budgettet ikke helt står til en flybillet til mere tropiske breddegrader. Der er omkring 3300 indbyggere på Bygdøy, og sammen med indre by, er halvøen et af de dyrere steder at bo i Oslo, men vi er jo kun på besøg.

Finland er mere end vodka, det er også fantastiske Napue Gin!

Napue: Verdens bedste Gin fra Finland?
Er Napue Gin verdens bedste gin? Finland er faktisk rigtig gode til det der med destillering, der fører til en velsmagende alkoholisk drik. Det er de i bred forstand og dvs. de producerer meget mere end vodka. Det er f.eks.også Gin på verdens niveau! Faktisk vandt Finland eller rettere brandet Napue prisen som verdens bedste Gin, bedømt af flere hundrede fagfolk og under blindsmagning. Det er en svær konkurrence at vinde, så vi købte et par flasker (grundighed er en vigtig dyd), og fulgte opskriften med Rosmarin kviste og lidt lettere maste tranebær, og…

Gin & Tonic anyone? Nyt Boutique & Ginhotel i London

Et helt Ginhotel i London? Why not!
Ginhotel i London er et det måske  mest gennemførte gin koncept endnu og så i selve London. Men tillad mig et lille tilløb:  Designer og concept hoteller skyder op overalt. Især  i London. Den rigtige designer, som allesteds nærværende Philip Starck, skaber liv og ambiance  fra LA til Hong Kong, som har et publikum, der er trætte af det gennemsnitlige turisthotel og vil have en æstetisk oplevelse, der taler til alle sanser. Men der er et niveau over det:
Hvis man drejer på den knap, får man concept hotellet eller boutique hotellet. Det koncept…

We park/You fly i Københavns Lufthavn Parkering

Det er helt uden stress at parkere i Københavns Lufthavn.
Tag stressen ud af din flyrejse fra Københavns Lufthavn Parkering. Vi tilbyder en lang række parkeringsmuligheder, du kan vælge imellem hjemmefra stille og roligt, så er der check på den del af rejsen også. Vi kan endda parkere bilen for dig, så bliver det ikke nemmere, og der er tid til at komme rigtigt godt afsted. Her er al info om parkering i Københavns Lufthavn Parkering. 
Her er introen til traveltalk.dk´s side om CPH Airport:
“Københavns Lufthavn, Kastrup er den største lufthavn i Danmark. Takket være sine mange internationale ruter servicerer den…

Her handler du taxfree i Københavns Lufthavn i mere end 120 butikker

Her kan du finde den komplette liste over alle de lækre restauranter og fristende shops i lufthavnen dert ilbyder dig taxfree shopping. View PDF
Københavns Lufthavn byder vi dig velkommen til et taxfree shopping univers med mere end 120 forskellige butikker, hvor du finder et bredt udvalg af inspirerende skandinaviske og internationale brands.
For at gøre din shopping nemmere tilbydes  30 dages Byttegaranti – både i og uden for Lufthavnen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Københavns Lufthavn. God rejse !
Listen primo 2017
!Solid
7-Eleven
AK Kaufmann
Apair
Apoteket
B&O Play
Becksöndergaard
BOSS Store
Bottega Veneta
Burberry
BY MALENE BIRGER
CAPI
Change Lingerie
DAY Birger et Mikkelsen
Delicious by Nordic
ECCO
Eton
Fine Food
Fysioterapeuten
Georg Jensen
Gucci
Happy Socks
Hennes…

Københavns Lufthavn: Det har aldrig været nemmere at købe Taxfree

Du har så mange muligheder for at købe taxfree i Københavns Lufthavn Taxfree  fra nogle af verdens bedste brands fra lingerie til likør. Du kan endda få leveret varerne lige til døren. Alle, der rejser via Københavns Lufthavn, kan købe ind i TAX FREE-butikken. Her kan du købe parfume, hudpleje og makeup 20 % billigere end Citypris i Danmark.
Du kan også købe vin, spiritus og tobak til fordelagtige priser. Se lige her hvordan. Køb toldfrit  Alle rejsende kan bestille på nettet og afhente varer i lufthavnen Det er nemt og hurtigt at bestille varer via Løbenhavns Lufthavn TAX FREE…

Toscana - engang der, og for altid forelsket 

Toscana – for altid forelsket, der er noget om snakken
Toscana er  en af de mest populære rejsemål i Italien. Det er som om “alt” flasker sig (undskyld joken)  i denne smukke norditalienske provins: Passende afstand fra Danmark. Direkte fly til Rom og derfra 200 km til dit rejsemål med billig lejet vogn. Landskabet er generelt blødt bølgende bakker og relativt lave bjerge, med utal af vinmarker generøst strøet udover hele provinsen,  men tag ikke fejl: Det er rigtig bjergkørsel til tider, og udsigterne er fantastiske. Den gode mad og de fremragende verdensberømte vine som Chianti, der som bekendt idag…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK