Marokko Eksperten

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Marokko eksperten, focuseret på din bedste rejseoplevelse 

Marokko eksperten har over 15 års erfaring i rejsebranchen og vores samarbejdspartnere endnu flere år bag sig i hvert enkelt land vi tilbyder rejser til. Derfor kan vi tilbyde grundigt og omhyggeligt planlagte rejser til mange verdensdele.

Eksempel på en rejse til Marokko: Marrakech

Rejsen starter i det eventyrlige Marrakech, hvor du har mulighed for at opleve Souk’en, bazarene og komme på en sightseeing.
Efter to nætter fortsætter I til Essaouira. Du bliver hentet på dit hotel i Marrakech og kørt til hotellet i Essaouira.
Essaouira ligger ca. 190 km fra Marrakech mod vest ud til Atlanterhavet, og blev oprindelig grundlagt af fønikerne i det 7. århundrede f.Kr. Senere ankom portugiserne i det 16. århundrede og etablerede den første befæstning og en handelsstation.

Intro til Marokko, Menara Garden, Marrakesh, Marocco

Intro til Marokko, Menara Garden, Marrakesh, Marocco

Essaouira

Byen Essaouira, blev ikke bygget før sidste halvdel af 1700-tallet, under sultan, Mohammed II. Det var en berømt fransk arkitekt, der konstruerede byen, havnen og befæstningerne som en europæisk fæstning. I dag er Essaouira specielt kendt for den kulturelle scene med den årlige gnawafestival, som besøges af musikere fra hele verden. Essaouira er også kendt for sin autentiske stemming, der giver ro i sjælen.

Efter tre nætter, på dette herlige sted med Marokko eksperten, vender du tilbage til Marrakech, hvor de sidste indkøb kan gøres, inden turen går hjem til Danmark.

Marokko Rejser

Marokko Rejser

KVALITET

Vi benytter kun én leverandør i hvert enkelt land, og vores kunder er derfor altid varetaget af det samme bureau i det pågældende land med egne lokale filialer. Vi sælger kun de produkter som vi og vores partnere kan stå inde for, selv om udbuddet måtte være større.

PRISGARANTI

Vi garanterer at den pris vi finder frem altid vil afspejle de aktuelle kampagner og priser. Dvs. at hvis den aktuelle pris er lavere end liste prisen, så er det kampagne priserne vi tilbyder naturligvis.

REJSEGARANTIFOND

Selected Tours er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnr. 2469.

KONKURSSIKRING

Udover at være medlem af Rejsegarantifonden, har bureauet desuden tegnet en særforsikring hos Gouda mod flyselskabers og underleverandørers eventuelle konkurser, og vi vil defor i tilfælde af større konkurser ikke være udsat og dermed være i stand til at levere din rejse uanset.

Marokko som rejseland, ørken, hvidklædte snetoppe, to verdenshave

Mazagan Golf Resort har en dejlig championship golfbane, og er ren luksus

It´s Fiji Time

Visit Marokko

Nyeste Rejseartikler