Skiferie og hytter i Norge, Sverige, Østrig, Italien mv

Skiferie.dk

Skiferie.dk er en del af Friferie.dk. og præsenterer sig således:

Skiferie er en del af de kendte Friferie, som gennem mere end 30 år har været hele Danmarks ferieboligudlejer med fokus på kør-selv-ferie og børnefamilier.

Skiferie.dk er naturligvis medlem af både Rejsegarantifonden (reg. nr. 2760) og Danmarks Rejsebureauforening, så I er garanteret 100% tryghed på skiferien.

Hos skiferie.dk er der, som navnet antyder, fokus på skiferie. Vi har gennem mere en 25 år været garant for kvalitetsskirejser til hele Europa til konkurrencedygtige priser.

På skiferie.dk finder du intet mindre end Danmarks største og bredeste udvalg af hytter, lejligheder og hoteller på alle de bedste og mest populære skidestinationer i:

Det er nemt at booke jeres skiferie på skiferie.dk, men I er naturligvis meget velkomne til at ringe og tale med en af vores mange dygtige skieksperter, som alle selv er passionerede skiløbere og kender de enkelte skiområder. Derfor kan vi tilbyde jer en både kvalificeret og personlig rådgivning, så I og jeres familie får den bedste skiferie.

Hos os kan I desuden booke pakkerejse med  færge til Norge og Sverige, tog til Åre i Sverige (Snälltåget), eller fly til den nye lufthavn i Sälen.

På skiferie.dk er alt samlet et sted og vi garanterer med vores prisgaranti, at I ikke finder skiferien billigere andre steder.

Find inspiration her på siden. Vi gælder os til at høre fra jer!

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

De 12 top skidestinationer i Europa

Gå til hjemmesiden

Nyeste Rejseartikler