Bahrain

Bahrain

Bahrain er et andet af Asiens ølande, og det ligger i den persiske Golf.  Det er en af de 10 mindste ølande i Asien/Mellemøsten. Bahrain´s område dækker 295 kvadrat miles med en befolkning på 1.425.171. Staten har iværksat omfattende aktiviteter til jordindvinding, som har øget sit areal med  33 øer til mere end 80 øer og øgrupper.

Landet, der er en del af Mellemøsten, men teknisk ligger i Asien,  består af 36 øer i Den Persiske Bugt mellem Saudi-Arabien og Qatar. Den største ø er øen Bahrain som er 48 km lang og 18 km bred.  Den er på størrelse med Falster. Der ligger også landets højeste punkt, Jabal ad Dukhan, som er 122 meter over havet. Øen har også en 25 km lang vejforbindelse til Saudi-Arabien via dæmninger og broer. Nogen af de andre øer er Sitrah, Al-Muharraq, Nabih Saleh, Jidda og Umm an Nasan.

Flyv med Emirates

Visit Bahrain, landets eget rejsesite

Flere rejsearrangører til Bahrain i 2020

Bahrain World Trade Center

Bahrain World Trade Center

Et udpræget ørkenland

92 % af Bahrain består af ørken. Klimaet i landet er varmt og ørkenpræget. Der findes en frugtbar skovstribe på Bahrains nordkyst med daddelpalmer, Figentræer og granatæbletræer. Den gennemsnitlige årsnedbør er 72 mm. Det meste af nedbøren kommer om vinteren og om foråret, fra november til marts. Gennemsnitstemperaturen er 17 °C i januar og 34 °C i august. Som en østat er her ingen landegrænser. Kystlinjen er 161 kilometer lang. Landet har ingen ferskvandsøer, og derfor må hele vandbehovet dækkes af grundvand og havvand som er renset for salt.

 

 

 

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters