MyCruise

MyCruise – dit valg når du skal ud på de 7 have

MyCruise er en større rejseagent for en lang række af verdens førende krydstogtsrederier. Udbuddet er krydstogter er dermed meget betydeligt.
Virksomheden blev etableret i 2008 og har fra begyndelsen haft fokus på formidling af krydstogtrejser fra Antarktis til det fjerne øst.

Bred repræsentation af krydstogter i Danmark

MyCruise repræsenterer bla. i Danmark:

Royal Caribbean Cruise Line
Celebrity Cruise Line
Costa Cruises
MCS Cruises
Norwegian Cruise Line
Princess Cruises

Hos MyCruise  er kunden 100 procent i fokus, og der lægges stor vægt på personlig service og kvalitet. Der skræddersys årligt flere tusinde krydstogtrejser til hele verden og med mange års kendskab til rejsebranchen samt tæt kontakt med  samarbejdspartnere, kan rejsebureauet garantere et højt kvalitetsniveau og god service gennem hele rejsens forløb.

Dygtige rejsekonsulenter sidder klar på  kontoret i Vanløse i København til at yde den bedst mulige service, hvad enten du ringer, skriver eller kigger forbi kontoret til et uforpligtende møde.

MyCruise er naturligvis også tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden, og har mange års erfaring inden for rejsebrancen, så du er i sikre hænder, når du bestiller dit krydstogt hos os.

Costa Cruises

Costa Cruises

Links til krydstogter som rejseform

Læs mere om krydstogter  som rejseform

Krydstogtsrederier i hele verden, mere end 20 forslag til krydstogter fra Caribbien til Rusland

Krydstogter i Carribien

Krydstogter i Middelhavet

Krydstogt på Nilen

Sejlerferie i Middelhavet

Se mere her

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler