Brunei Darussalam

Brunei Darussalam

Brunei Darussalam kan prale af fascinerende skikke og rig natur med en dyb respekt for religion samt ærbødighed for dens gamle suverænitet, og vi vil gerne invitere dig til at opleve det hele, lige i hjertet af vores hjem!

https://youtu.be/_FeRrWNE9gA

Siden Brunei blev uafhængig af briterne i 1984, har Brunei fortsat bestræbt sig på at blive medlem af en række regionale og internationale organisationer, f.eks. Association of Southeast Asian Nations (ASEAN), Organisationen for Islamisk Konference, Commonwealth og Forenede Nationer. Takket være de omfattende oliefelter, der først blev opdaget i 1929, nyder befolkningen masser af fordele, såsom gratis sundhedspleje, et veletableret statligt uddannelsessystem og endda en boligordning, der er dedikeret til at give borgerne billige boliger. Der er masser af hoteller i hovedstaden, samt mange muligheder for shopping og fritid. Sportsaktiviteter er også en almindelig tidligere tid i Brunei, så der er lidt svært ved at finde en at deltage i. På trods af byens raffinement er der virkelig intet som at gå gennem et indkøbscenter med aircondition på udkig efter et sted at spise frokost og derefter vandre igennem regnskovens dybder mindre end et par timer senere!

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Brunei Darussalam

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters