Melanesien

 - Fiji øerne

Fiji øerne er hundredevis af tropiske stjernestunder

Fiji øerne er en af de helt store rejseoplevelser midt i Stillehavet. “Fiji” er fuld af tropiske drømme og en autentisk rejseoplevelse, der burde prøves engang mindst.

Fiji øerne er et land beliggende i Oceanien i det sydlige Stillehav, cirka to tredjedele af vejen fra Hawaii til New Zealand. Landet består af 9 større øer samt 300 mindre øer og atoller af vulkansk eller koral oprindelse. Kun de 100 er beboede. Øgruppen er beliggende i Melanesien mellem Vanuatu i vest og Tonga i øst, omkring 5 grader nord for stenbukkens vendekreds. Fiji øernes største øer (der overvejende er af vulkansk oprindelse) er Viti Levu (hvor hovedstaden ligger) og Vanua Levu. Landskabet er generelt bjergfuldt. Klimaet er tropisk regnfuldt, omend modereret af havets indflydelse og den frugtbare jord i lavlandet muliggør dyrkningen af sukkerrør og kopra.

Vi skriver løbende personlige artikler fra Fiji, også om naboøerne og hvordn du kan “hoppe” fra ø til fra de mindste ubeboede øer til Fiji selv.

Du kan begynde her.

Rejseinspiration fra Fiji øerne

It´s Fiji Time

Bula Bula Fiji
Da jeg landede i Kastrup for godt og vel en måneds tid siden, var det første tegn på, at jeg var hjemme fra Fiji, at der var ingen muntre guitarspillere, der bød mig velkommen i lufthavnen med den kendte Bula Bula hilsen, og på gaden blev jeg ikke mødt af et kæmpe BULA fra tilfældige mennesker. Der er ikke noget at sige til, at kontrasten var til og føle på, da jeg trådte ud i minus grader efter godt og vel tre år på Fiji.

Fiji er mit andet hjemland
Fiji er mit andet hjemland, og jeg har…

Øhop til skønne Mamanucas, en del af Fiji øerne

Øhop fra Fiji til Mamanucas og de andre utrolige øgrupper.
Mamanucas er på “skal ses” listen, nu du er landet og klar til din Fiji ferie. Listen er lang, men øverst står dog det klassiske øhop, som er et must do og en helt igennem fantastisk oplevelse. Der er to øgrupper, der er særligt velegnede til øhop, og hvor den eneste hovedpine er, hvilken ø og resort man skal vælge. Den ene øgruppe hedder Mananucas og er tættest på Nadi, mens den anden hedder Yasawas og tager omkring 3 timers sejlads at nå.
Yasawa, Fiji islands
Intro til Mamanucas og…

Fiji bryllup

Bryllup på Fiji – et rigtigt Bula Bryllup
Bryllup på Fiji helst på stranden hedder et Bula Bryllup efter den lokale hilsen. Her er vor udsendte reporter Nina´s eget bryllup.

Hvis der er et andet land i verden, som har en stor plads i mit hjerte, så er det Fiji. Jeg faldt pladask for Fiji, da jeg første gang kom herned for 3 et halvt år siden. Kulturen, menneskene og livsstilen var de faktorer, der gjorde, at jeg besluttede mig for at blive i tre år. Da min mand første gang kom på besøg på de breddegrader, tilbragte vi størstedelen af…

Den skjulte paradisø Taveuni i Fji

The hidden paradise Taveuni
Som tidligere skrevet er der tre hovedøer på Fiji; Vite Levu, Vanua Levu og Taveuni. Viti Levu er turistparadiset, hvor du kan tage på øhop, og Vanua Levu er kendt for den meget charmerende havn Savu
Savu. Den sidste af hovedøerne er Taveuni, også kendt som ”the hidden paradise”, og det er et godt navn til øen, for den er i sandhed et paradis. Taveuni er slet ikke så turistet, som de andre to øer, og det er i sig selv en grund til at besøge den. Derudover byder den på rigtig flot snorkling, dykning, hikes og…

Facts om Fiji øerne

TravelTalk - country fact time icon

07:39 PM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Fijian dollar

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
918.757

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
23 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Fiji øerne

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK