Tap Air Portugal

Rejs med TAP Air Portugal til Portugal og Sydamerika

TAP Air Portugal er Portugal’s nationale flyselskab. Med TAP kan du naturligvis flyve til Lissabon og Algave, men du kan også flyve til Azorerne, Afrika og Sydamerika. Områder som på grund af Portugals historie er naturlige rejsemål. Da Portugal er meget afhængig af turisme, er TAP Air Portugal vigtig med henblik på at bringe turisterne til Portugal – og ikke kun til Lissabon, som er  hjemmebasen, men til alle afkroge af landet.

Lissabon, Portugal, the big view

Lissabon, Portugal, smuk udsigt

Du kan flyve med til Portugal hver dag året rundt. Du kan flyve til Faro på Algarve via Lissabon, til Porto i nord, Funchal på Madeira og til hele 8 af de 9 øer på Azorerne. Air Portugal har fløjet i mere end 70 år og flyver i dag til ca. 60 rejsemål over hele verden. Foruden de mange rejsemål i Europa, flyver Air Portugal hovedsageligt til rejsemål i Afrika og Brasilien. Faktisk er TAP det flyselskab i Europa, der har flest afgange og rejsemål i Brasilien, med helt op til 60 afgange om ugen. Dette skyldes naturligvis, at Portugal i sin tid havde mange kolonier rundt omkring i verden, og bl.a. Brasilien har den dag i dag meget tætte bånd til Portugal. Rejser du med TAP Air Portugal til Brasilien, vil du også opleve at mange hoteller og firmaer er fra Portugal.

Visit Portugal

TravelTalk - White suitcaseKort over Tap Air Portugal

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »