Folkeferie.dk

Scroll
TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål

Folkeferie fra 1938 og helt fremme i skoen stadig

Folkeferie er tidligere Dansk Folkeferie præsenterer sig selv således: “Hos FolkeFerie.dk gør vi vores bedste for at opfylde gæsternes feriedrømme. Og det har vi gjort lige siden vi, startede i 1938. Glade og tilfredse kunder er det vigtigste, derfor bestræber vi os altid på, at kvalitet og tryghed er en fast del af din ferie – lige fra bestilling af rejsen, flyturen, ferien, og til du atter er hjemme igen med kufferten fuld af oplevelser.

Specialist i Malta

Året rundt tilbyder vi alt lige fra solskinsferier, storbyferier og temarejser til langtidsferier, grupperejser og ferier i Danmark. Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores fastboende, danske rejseledere og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, som i næsten 40 år har dannet rammerne om danskernes ferie.

Malta, Traditional eyed colorful boats Luzzu in the Harbor of Mediterranean fishing village Marsaxlokk, Malta

Nye græske rejsemål: Sivota og Ithaka

I 2016 slog vi dørene op for tre helt nye fantastiske rejsemål: Sivota og Ithaka, to perler i det vestlige Grækenland – og den portugisiske ø Porto Santo i Atlanterhavet. Vil du have badeferie i særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Ø-paradiset Ithaka er vaskeægte ferieidyl, naturoplevelser.”

Rejser med Folkeferie

Folkeferie´s aktuelle rejseudbud

Folkeferie på Malta

Folkeferie er størst på Malta for danskerne gennem mange år og skriver bla.
“Vælg vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre og hold ferie på Malta i et 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer, blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum og selvfølgelig vores fastboende, danske rejseledere.”

Relevante rejselinks

Malta, intro på traveltalk

Grækenland, rejseintro

Porto Santo, rejseintro

Kort oversigt

Populære rejseartikler