Østrigske skirejser når nye højder i Sölden og Obergurgl

Østrigske skirejser: Sölden og Obergurgl  på ét og samme liftkort

Østrigske skirejser? Så skal du læse om Tirol med flere skiferie muligheder på top niveau bogstavelig talt med nedfarter fra over 3000 meter og højt gear på underholdning og eller eksklusivitet. Og familievenligt  oven i købet. Det har altid været en forudsætning i Tirol: Der er masser af nyt!

Skiferien i Obergurgl-Hochgurgl klart løftet med ny lift

Østrigske skirejser 2019 byder på to af Østrigs bedste og mest attraktive ski destinationer Obergurgl-Hochgurgl samt Sölden i topform. Hvor førstnævnte sted har en intim og eksklusiv atmosfære, kendes Sölden som området med nogle af Østrigs højest beliggende pister.
Obergurgl-Hochgurgl byder på godt 100 pistekilometer, og da begge byer ligger i omkring to kilometers højde, er skisæsonen lang og snesikkerheden stor. Masser af lange og brede pister lægger op til carving-skiløb, og søger man ud i terrænet, er der gode offpiste-muligheder. De velbevarede og hyggelige byer er også kendt for en række gode restauranter og hoteller, så Obergurgl-Hochgurgl hører til blandt Østrigs mest populære destinationer.

Pistekort til Sölden og Obergurgl-Hochgurgl

Sölden og Hochgurgl Pistekort

Vidste du, du  kan købe dine rejser fra 3 af Danmarks største skirejsebureauer her på Traveltalk

Sölden er også klar, hvis du vil have store udfordringer på ski

Østrigske skirejser når bogstavelig talt nye højder i Sölden. Her er der fokus på det udfordrende og flere steder grænseoverskridende skiløb. The Big 3 – Sölden-områdets tre bjergtoppe, der alle rager mere end tre kilometer op – frister med lange nedfarter i de smukkest tænkelige omgivelser.
Sæsonens store nyhed er, at man nu kan besøge begge destinationer på ét liftkort. De i alt 256 pistekilometer er åbne fra november til maj, og på grund af områdets gletsjere gives snegaranti hele sæsonen. Et tredages liftkort fås fra 154 euro/voksen.

Se intro til skiferie i  Sölden her.

Skiferie i Sölden er især for dig, der vil have udfordringer under skiene

Læs mere på www.soelden.com/gemeinsamer-skipass

Vidste du, du  kan købe dine rejser fra 3 af Danmarks største skirejsebureauer her på Traveltalk

 

James Bond aka Daniel Craig i Alperne i over 3000 meters højde

cinematic-installation in Sölden

Da filmselskabet Metro Goldwin Mayer ledte efter spektakulære kulisser for Bond-filmen Spectre, faldt man for Söldens smukke og fascinerende bjergverden.
Her fandt man den perfekte location for en række actionfyldte scener, der blev skudt på de flotte pister, langs de snoede bjergveje og i de moderne gondollifter. Sammen med et hold på 500 skuespillere, statister og teknikere slog Daniel Craig sig ned i Sölden i en periode, og en af de berømteste scener optog man i gourmetrestauranten Ice Q, der i filmen fungerer som futuristisk hospital og luksusklinik.
Vil man se nærmere på Spectre-filmens originale locations og dykke ned i Bond-universet, kan man denne skisæson besøge Gaislachkogl. Her – i mere end 3.000 meters højde – er der opstået en helt ny Kinoinstallation med udstillinger og fortællinger om Bonds besøg i Sölden.

Kom udhvilet frem på din skiferie i Østrig med tog fra Innsbruck eller Hamborg

Der er ikke noget så komfortabelt som at rejse med tog.
Er man først steget på, gælder det blot om at læne sig tilbage i de bløde sæder og nyde rejsen over et velsmagende måltid eller med en god bog i hånden. Og når man frisk og udhvilet ankommer næste morgen, befinder man sig allerede midt i den hvide verden.
Med daglig forbindelse til Alpernes hovedstad, Innsbruck, sørger den østrigske Nightjet for hurtig og bekvem transport.
Tag bilen eller toget til Hamborg, hvor Nightjet’en venter med både sovevogn og rullende restaurant.

Læs mere på www.nightjet.com

Tirol: Det rigtige skiferie valg for familier og børn

Generelt er Tirol et familievenligt sted at stå på ski, men flere destinationer gør ekstra meget for, at børn og familier skal føle sig velkomne. Østrigske skirejser 2018 er ikke dækket uden et kig på familievenlige rejsemål.

De yngste er godt underholdt i Alpbachtal, hvor Kid’s Center tilbyder børnepasning. Mens forældrene lige tager et par ekstra ture på pisten, har børnene mulighed for at lege, sove til middag eller se film.

”Byg din egen iglo i sneen.” Det sørger skiskolerne i Wildschönau for, der på en række områder har stor fokus på børnene. Der er også en snowpark for familier, hvor hop, boxe og rails er tilpasset begyndere og let øvede.

Hohe Salve er kendt som Tirols flotteste og mest berømte udsigtsbjerg, men selv om området har mange krævende nedfarter, byder Hohe Salve også på talrige lette begyndernedkørsler. I Hopfgarten tilbydes børnefamilier særlige lejligheder, der alle ligger i et kompleks med ”babyclub” og børnebad, og i Hopfgarten har man indrettet et stort begynderområde, hvor der også er mulighed for børnepasning.

Babyhotel Babymio i St. Johann i Tirol er for familier med helt små børn. Hotellets indretning, spisekort og aktivitetsmuligheder er på børnenes præmisser, og når de yngste skal lære at stå på ski, har fire skiskoler specialiseret sig i begynderundervisning med en legende tilgang.

I Hochoetz har man ikke blot fokus på de allermindste, men også på familiens teenagere. Mens de yngste i selskab med maskotten Widi lærer at køre de første meter, kan familiens større børn udfordre hinanden i funparken eller på den stejle tidtagningspist. Her måles farten i bunden, og der går hurtigt konkurrence i at opnå dagens hurtigste resultat.

Skiferie på traveltalk

Sölden, hvor James Bond dystede mod Spectre !

Arlberg – verdens femte største sammenhængende skiområde

Mere om skistedet Sölden

Find priser, afgange og info om skiferie i Sölden her

Skiferie i Sölden er især for dig, der vil have udfordringer under skiene

Læs og se mere skiferie

Intro til mere end 100 skiartikler og video

Book din skirejse her til bedste priser direkte via førende danske ski rejsebureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters.

Skiferien til Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferien til Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferien til Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie til Schweiz

Skiferie til Spanien

Skiferien til  Norge

Norge

Skiferien til Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferier uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge, du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler