Nilles Rejser

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Hvorfor rejse med NILLES Rejser?

NILLES er en af Danmarks mest erfarne og afholdte busrejse bureauer. Der er mange gode grunde til at rejse med NILLES Rejser:

Du får det maksimale ud af din rejse med NILLES Rejser

En NILLES Rejse er en busrejse for det meste, som giver dig mulighed for at få det maksimale ud af din rejse – både mht. seværdigheder, viden om rejsemålet og også socialt.

Vores rejser er spækket med indhold og de fleste udflugter inkluderet. Det betyder dog ikke, at du SKAL deltage i alt. Har du lyst til en fridag, giver du bare rejselederen besked.

NILLES lægger vægt på tryghed

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med rejsen. Det betyder, at du trygt kan læne dig tilbage, slappe af og nyde rejsen.

Vi ved, at lufthavne og ikke mindst security kan virke skræmmende på nogle. Derfor har vi altid en dansk rejseleder tilstede i lufthavnen, som hjælper med check-in, bagageaflevering og sikrer at alle kommer godt afsted.

Under hele din rejse vil vores rejseleder altid være tilgængelig, hvis du får behov for hjælp. Det kan være til stort og småt. Hertil kommer vores nødtelefon, som sikrer, at man altid skal få fat i os, hvis man har akut behov for at komme i kontakt med os uden for åbningstid.

Altid dansk rejseleder

Der er altid dansk rejseleder med på vores rejser – uanset om den er på 2 eller 23 dage. Rejselederen sikrer højt fagligt niveau men også tryghed og godt humør på hele rejsen

Spar tid og bøvl med direkte fly fra Aalborg

Vi er glade for at kunne tilbyde rejser med egne charterfly til en lang række rejsemål. F.eks. kan du på under 3 timer komme fra Aalborg til Toscana, Gardasøen og på små 4 timer til Lissabon og Amalfikysten.

Når du flyver med os, er der altid inkluderet håndbagage og ét stk. indchecket bagage pr. person i rejsens pris.

Forplejning på ud- og hjemrejse

Hos os starter ferien, når du sætter dig til rette i bussen. Derfor lægger vi spisepauser ind i programmet og sikrer at alt er bestilt på forhånd, så du som gæst slipper for at stå i kø og vente på maden.

Du rejser og deler oplevelser med andre med samme interesse

Når du rejser med os, er du en del af en gruppe, og det indebærer naturligvis, at vi vægter samværet  højt på vores rejser. For dig betyder det, at du aldrig behøver at være alene. Der er altid nogle at dele oplevelserne med, hvis du ønsker det.

Link til NILLES rejser

 

Se Ålborg lufthavn

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler