Martinique (Frankrig)

Martinique blve opdaget af Columbus i 1502 og erobret af franskmændene, der satte fart i øens udvikling med import af slaver fra Afrika. Det virkede også i mange år, men i 1902 brød vulkanen Mont Pelee i udbrud og slog hele øens befolkning i hjel på nær 2.
Quick flash forward: Idag er øen stadig fransk og kendt for sin franske charme og i øvrigt noget af Caribiens bedste mad.
Er du til “rom” som i drikkevaren, så er det et oplagt rejsemål. Du kan besøge de gamle romplantager og nyde udsøgt rom på stedet. Martinique kaldes ikke Rhum Capital of the World for ingenting. Det er også et usædvanligt charmerende sted med den smukke vulkan i indlandet og den gode stil og tilstedeværelsen af restauranter og butikker med de bedste franske mærker. Det er langt fra primitivt her.Her får du den ægte tropiske vare fra regnskove til  kridhvide strande og Atlanterhavets brusen i baggrunden. Du bliver modtaget med smil og høflighed. Øen er kendt for rigtig mange genbesøg. Det er et godt tegn.

Kort og godt om Martinique

Martinique er en ø og et fransk oversøisk departement og en oversøisk region, som er beliggende i Caribien nord for Trinidad og Tobago. Øen har et areal på 1.128 km² og ca. 430.000 indbyggere. Hovedstaden er Fort-de-France.
Hovedstad: Fort-de-France
Areal: 1.128 km²
Befolkningstal: 386.486
Valuta: Euro
Kontinent: Nordamerika
Officielt sprog: Fransk

Book din rejse 

Rejseforsikring Europæiske

Du kunne jo rejse med
Benns Rejser

TravelTalk - White suitcaseKort over Martinique (Frankrig)

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »