Primo Tours

TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Primo Tours, et af Danmarks højest ratede rejsebureauer

Primo Tours blev startet i slutningen af 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen.
Sammenlagt havde de to stiftere 38 års erfaring fra den danske rejsebranche: Henrik var oprindelig stifter og medejer af Bravo Tours indtil 2005, hvorefter han indtil starten af 2009 var tilknyttet rejsebureauet på konsulentbasis. Bjarke var indtil slutningen af 2008 medejer og adm. direktør for skirejseselskabet Højmark Rejser A/S.

Primo Tours er den populære charterarrangør, som fokuserer på de gode, velkendte charterrejser med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og med såvel klassiske rejsemål samt autentiske perler på programmet.

Primo Tours tilbyder flere rejseformer som de meget efterspurgte charterrejser med All Inclusive, men har også udviklet egne koncepter såsom charterferie med Mini Alll Inclusive (morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen) og rejser med Ø-All Inclusive (forskellige aktiviteter inkluderet i opholdet)

Med en lille organisation, en af Danmarks mest brugervenlige hjemmesider og masser af erfaring kan Primo Tours producere bedre og billigere charterrejser end mange af de store charterrejsebureauer og stadig have den personlige service i højsædet.

Vi vil være et konkurrencedygtigt alternativ i rejsemarkedet på charter og give vores gæster en unik serviceoplevelse – både før, under og efter ferien. Det vil vi gøre ved løbende at udvikle nye koncepter og uddanne vores medarbejdere i Danmark og ude på de enkelte destinationer.

Se Primo Tours hjemmeside

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler