Isle of Man

Isle of Man

Isle of Man har flere lighedspunkter med Bornholm, begge øer af ca. samme størrelse, mildt klima og en afvekslende natur med opdyrket land og klipper ved kysterne, men her hører ligheden også op. Isle of Man er også en af Europas finansielle vigtige centre midt i den skønne natur.Med en størrelse på ca. 148/km2 (altså tæt på Bornholm i størrelse) er øen begunstiget af et mildt klima takket være Golfstrømmen. Der er meget lav kriminalitet, og der meldes om et stærkt sammenhold blandt beboerne og en fornemmelse af at høre til. Livskvaliteten er målt til at være blandt de højeste i Europa.

Flyafgang hvert 20. minut
Isle of Man har et internationalt “outlook på verden”. Man er langt fremme med IT infrastruktur og har direkte flyforbindelser til London, Dublin and Manchester med afgange så ofte som hvert 20. minut.

Det er ikke svært at holde forbindelsen ved lige med familie og venner i England eller andre steder i Europa med en så imponerende infrastruktur.
Befolkningstallet er beskedne 85,000 people og er politisk og økonomisk set meget stabilt og veldrevet.

Globalt kendt for en stærk finansiel sektor

Isle of Man er globalt kendt for sin stærke finansielle sektor som alene har næsten11.000 ansatte. Men også e-commerce er en stærk økonomisk faktor med gunstige vilkår for e-handelsvirksomheder fra hele verden.Shipping og Aircraft Registry industrierne er blandt de hurtigst voksende erhverv, men det er finanssektoren der trækker læsset med ca. 1/3 af GNP. The Isle of Man har tempereret klima med relativt kølige somre og milde og våde vintre. Der er dog ofte skyfrit i modsætning til hovedlandet i England.
Isle of man er meget indstillet på turisme og vi vil her på www.traveltalk.dk skrive mere om det ret usædvanlige og charmerende rejsemål.
Se også Cornwall helt mod sydvest i England

TravelTalk - White suitcaseKort over Isle of Man

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »