Slovenien

Slovenien – et nyt yderst interessant rejsemål

Slovenien er medlem af EU, Schengen og Nato og således på mange måder en nær allieret og et sikkert og spændende land at rejse i. Det forveksles ikke sjældent med Slovakiet, som Traveltalk.dk også vil skrive om.

Bled in sunset, Slovenia, Europe.

Bled søen i flot belysning, Slovenien

Landet  ligger meget centralt i Europa mellem Balkan og Centraleuropa i det østlige Alper og ved den nordlige del af Adriaterhavet. Grænserne går mod Østrig, Italien, Ungarn og Kroatien. Trods sin ringe størrelse “kontrollerer” landet nogle af de væsentligste transitruter i Europa.

Jasna sø, bjergkæden Kranjska Gora, Slovenien

Jasna sø, bjergkæden Kranjska Gora, Slovenien

Tidligere var landet en af de 6 republikker i Jugoslavien, men blev uafhængigt i 1991. Det er i dag et stærkt, ungt og økonomisk succesrigt demokrati og et fremragende og sikkert rejseland.

Rejser til Slovenien

Apollo Rejser

Et af dem er Apollo Rejser, der er lidt eller meget specialister i Slovenien

Apollo skriver: “Smukke naturoplevelser, fascinerende grotter og pittoreske byer – en rejse til Slovenien byder på noget helt anderledes. I Slovenien venter hovedstaden Ljubljana, en af verdens mest frodige hovedstæder, og Bled med sin smukke sø. Book fly og hotel til Slovenien med Apollo!”

Vitus Rejser

Vitus har busture for voksne danskere til Slovenien: “Rejs med til naturskønne og pragtfulde land, hvor vi bor på gode 4-stjernede hoteller med inkluderet halvpension ved den eventyrlige bjergsø Bled og De Julianske Alper samt i kurbyen Portoroz i Istrien ved det azurblå Adriaterhav.”

Rejseforslag til Slovenien med Vitus Rejser.

Det officielle turist site for Slovenien

Slovenia.info skriver: “Vi er klar til at invitere dig tilbage til det grønne og sikre Slovenien. En tur gennem grønne skove eller charmerende byer. En vandretur dybt ind i den mystiske Karst-verden eller højt oppe i de mægtige bjerge. Til afslapning i vores førsteklasses helse- og wellness-spa. Vi inviterer dig til at tage din plads ved et bord fyldt med naturens gaver tilberedt af slovenske kokke. At lytte til historier om fortiden vævet med indsigt i livet i vort land i dag.

Vi er stolte af vores grønne landskab og i vores arv. Og vi gør vores bedste for at bevare dem for kommende generationer. Faktisk er vi endda gået et skridt videre. Vi leverer et sundt og sikkert miljø til din perfekte ferie.”

TravelTalk - White suitcaseKort over Slovenien

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »