Corendon rejsebureau

TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Corendon er den nye dreng i klassen

“Corendon er dit nye rejsebureau og flyselskab i Danmark med masser af erfaring og kufferten fuld af gode rejsetilbud. Man tilbyder rejser til Tyrkiet, Grækenland, Spanien og Bulgarien. I april 2022 havde Corendon første fly take-off til Tyrkiet fra Danmark, og i starten af sommeren startede man programmet for vores øvrige solrige rejsemål. Størstedelen af vores rejser vil foregå med vores eget flyselskab, da vi har to fly stationeret i København og et i Billund. Corendon arrangerer charterrejser med fly og hotel samt skræddersyede grupperejser og kun flybilletter. Vi kan tilbyde vores gæster de bedste rejsetilbud på grund af vores stærke position på markedet og store erfaring i rejsebranchen. Corendon, Danmark er en del af Corendon Group, som udover Danmark også har rejser fra Holland og Belgien, og hvert år sender vi over 500.000 gæster sydpå til sol og varme.”

Citat fra Corendon´s hjemmeside.

Gå til vor bookingside: Bookdinrejse.dk

Til solen og skønne rejsemål med Corendon

Med Corendon rejser du til solrige rejsemål. Men de udvalgte rejsemål byder på meget andet end kun det. Vores rejsemål byder også på lækre strande, kulinariske køkkener, smuk natur, historiske områder og mange andre gode oplevelser. Vælg mellem;

Den tyrkiske riviera, lige ud til Middelhavet

Rejser til Rhodos, hvor skal du bo?

Rejser til Kreta, den største ø i Grækenland

Kos, en af de skønne græske øer

 

 

Palma de Mallorca

Curaçao, hvis noget sted har fortjent “a sun-downer on the beach”

Altid de bedste rejsetilbud!

Corendon er opkaldt efter ædelstenen korund, som har god kvalitet og er næsten lige så stærk som en diamant, men er billigere og derfor tilgængelig for alle. Vi tilbyder vores gæster de bedste rejser til de mest attraktive priser, hvad enten det drejer sig om familier med (små)børn, singler eller par.”

(Fra bureauet egen hjemmeside, tilpasset citat.)

Corendon flyver fra følgende lufthavne:

Kastrup Lufthavn 

Billund Lufthavn

Ålborg Lufthavn

Læs mere om Corendon her

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler