Asien

 - Thailand

Tag til tropiske Thailand

Thailand er danskernes foretrukne rejsemål i Asien, og det er ikke så mærkeligt. Den store popularitet på flyrejser til Thailand har gjort det muligt at komme dertil på under 11 timer med et direkte fly fra København.

Thailand. Sanphet Prasat Palace, parken

Thailand. Sanphet Prasat Palace, parken

Thailand kan lidt det hele – i korte ærmer

Men hvorfor er det lige Thailand, danskerne har kastet sin kærlighed på? Alle har en forestilling om, hvad landet kan byde på, og de fleste gæt lige fra vild natur, eksotisk mad og fantastiske fester er faktisk rigtige, og er med til at gøre det til en destination, som alle kan nyde. Backpackere, adrenalinsøgere, dykkere og helt almindelige charter-turister flokkes til alle dele af landet – og der er altid et område, der kan opfylde ens ønsker.

Husk at runde Bangkok på din rejse

Hovedstaden Bangkok i Thailand er i sig selv et symbol på Thailands forskellighed med alt fra enorme skyskrabere til de utallige templer, der gemmer sig rundt omkring i storbyens travlhed, hvor de mere end 8 millioner indbyggere sætter scenen til en hektisk men fantastisk oplevelse.

Chiang Mai mod nord

Mod nord gemmer den kulturelle perle Chiang Mai sig, hvor der er plads til at udforske den vilde natur og gå på opdagelse i smukke templer, såvel som i det thailandske køkken – der til tider også kan virke lidt vildt. Området er kendt for sin natur, og der er bl.a. mulighed for at opleve tigre og elefanter. Det er også i området omkring Chiang Mai man kan opleve Karen-folket, der er kendt for de fint udsmykkede såkaldte girafkvinder.

Thailands berømte strande mod syd

Mod syd er der mulighed for at koble af i det turkisblå vand, der omgiver samtlige af de kridhvide strande Thailand, og giver de perfekte omgivelser til en afslappende ferie. Den kan nydes i luksuriøse omgivelser på store resorts i populære områder som Phuket, eller man kan udforske mindre besøgte områder og finde sin helt egen måde at suge stemningen til sig. Alle destinationerne er bundet samme af et netværk af lufthavne, der gør det nemt at komme rundt til de større byer i landet. Hvis man vil spare penge på sine rejse i Thailand, er der mulighed for at tage en bus til de fleste destinationer, og til de mere eventyrlystne er det en populær løsning at købe eller leje en motorcykel.

Læs mere om Thailand

Traveltalk skriver om Thailand fra flere vinkler. Læs bl.a. om de fremragende golfbaner og få gode rejsetips til restauranter og rejsearrangører.

Læs om Phuket 

https://www.traveltalk.dk/phuket-thailand/

Golf i Thailand

https://www.traveltalk.dk/golf-i-thailand/

Book her

Rejseforsikring 

Rejseinspiration fra Thailand

Phuket, Thailand, danskernes paradis i Sydøstasien, et par staldtips

Phuket i Thailand, danskernes paradis i Sydøstasien.
Phuket er blevet mere end et exotisk rejsemål med store drinks og små priser. Nogle danskere har som bekendt et sommerhus, andre har tilmed et vinterhus – det “vinterhus” hedder for en del danskere “Phuket i Thailand”. Med under 11 timer med direkte fly og priser ofter under 5000 kr. t/r. er det et oplagt rejsemål for et længere ophold, ikke kun om vinteren, men også i mellemsæsonen. Så Phuket dækker flere rejsebehov på bedste vis.
Phukets toplækre strande, Thailand
En væsentlig del af os danskere lander i Phuket, når turen går til…

Thailand: se de 6 mest besøgte rejsemål i Thailand fra Hua Hin til Phuket.

Thailand, hvilket sted passer bedst til dig
Thailand er danskernes foretrukne rejsemål i Asien og ikke så mærkeligt. Det tager under 11 timer at rejse til Thailand og kan gøres uden ekstra stop med både flyselskaber direkte og rejsearrangører. En rejse til danskernes foretrukne rejsemål i Asien er meget mere end en rejse til gæstfrihedens og smilenes land. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. Og så kan du vælge mellem så mange slags rejser fra back packer på motorcykel eller luksus ved det smukkeste hav. I Thailand finder du med andre ord alle ingredienserne til at skabe…

Golf i Thailand: Vil du se de bedste golfbaner ?

Golf i Thailand scorer højt hos danskerne
Golf i Thailand er især vinter populært hos danske golfspillere: Mange danske golfspillere valfarter på deres vinterferie til de smukke og velplejede thailandske golfbaner. Her er nogle gode banetips sammensat fra forskellige rankings og baseret på egne præferencer. Men det er med garanti et rigtigt godt bud på nogle golfbaner, du altid vil huske bagefter. De er ikke de billigste, men det er 1o baner i alt ud af mere end 250 i Thailand, der altid ligger og varmer sig i toppen af diverse rankings. De er alle absolut værd at spille på…

Facts om Thailand

TravelTalk - country fact time icon

02:42 PM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Thai baht

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
69.3 Million

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
28 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Thailand

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK