Thailand

Thailand, og magien i Østen venter

Thailand er danskernes foretrukne rejsemål i Asien, og det er ikke så mærkeligt. Den store popularitet på flyrejser til Thailand har gjort det muligt at komme dertil på under 11 timer med et direkte fly fra København.

Thailand. Sanphet Prasat Palace, parken

Sanphet Prasat Palace, den utrolige park

Thailand kan lidt det hele – i korte ærmer

Men hvorfor er det lige det sydasiatiske land, danskerne har kastet sin kærlighed på? Alle har en forestilling om, hvad landet kan byde på, og de fleste gæt lige fra vild natur, eksotisk mad og fantastiske fester er faktisk rigtige, og er med til at gøre det til en destination, som alle kan nyde. Backpackere, adrenalinsøgere, dykkere og helt almindelige charter-turister flokkes til alle dele af landet – og der er altid et område, der kan opfylde ens ønsker.

Thailand genåbner så småt

I oktober 2020 tog landet en lang række skridt til at få genåbnet turismen i landet. Læs alt om status ca. Nov 1 2020

Thailand åbner igen

Thailand åbner igen. Phi Phi Don

Thailand åbner igen. Phi Phi Don

Husk at runde Bangkok på din rejse

Hovedstaden Bangkok i Thailand er i sig selv et symbol på Thailands forskellighed med alt fra enorme skyskrabere til de utallige templer, der gemmer sig rundt omkring i storbyens travlhed, hvor de mere end 8 millioner indbyggere sætter scenen til en hektisk men fantastisk oplevelse.

Chiang Mai mod nord

Mod nord gemmer den kulturelle perle Chiang Mai sig, hvor der er plads til at udforske den vilde natur og gå på opdagelse i smukke templer, såvel som i det thailandske køkken – der til tider også kan virke lidt vildt. Området er kendt for sin natur, og der er bl.a. mulighed for at opleve tigre og elefanter. Det er også i området omkring Chiang Mai man kan opleve Karen-folket, der er kendt for de fint udsmykkede såkaldte girafkvinder.

Thailands berømte strande mod syd

Mod syd er der mulighed for at koble af i det turkisblå vand, der omgiver samtlige af de kridhvide strande Thailand, og giver de perfekte omgivelser til en afslappende ferie. Den kan nydes i luksuriøse omgivelser på store resorts i populære områder som Phuket, eller man kan udforske mindre besøgte områder og finde sin helt egen måde at suge stemningen til sig. Alle destinationerne er bundet samme af et netværk af lufthavne, der gør det nemt at komme rundt til de større byer i landet. Hvis man vil spare penge på sine rejse i Thailand, er der mulighed for at tage en bus til de fleste destinationer, og til de mere eventyrlystne er det en populær løsning at købe eller leje en motorcykel.

Alpine-Golfclub-Thailand

Læs mere om Thailand

Traveltalk skriver om landet fra flere vinkler. Læs bl.a. om de fremragende golfbaner og få gode rejsetips til restauranter og rejsearrangører.

Thai mad. Spicy Thai soup Tom Yam with Coconut milk, Chili pepper and Seaf

Thai mad. Spicy Thai soup Tom Yam med kokosmælk, Chili peber og kæmpe rejer

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Thailand

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters