Tyskland

Tyskland som rejseland fra a-z.

Tyskland som rejseland er kendetegnet ved, det er det store, nordeuropæiske land, med over 82 millioner indbyggere lige om hjørnet,  og en af verdens største økonomier. Landet rummer utallige rejseoplevelser lige fra interessante storbyer som Berlin og Hamborg, spændede kultur og festlige traditioner til smagfulde, kulinariske måltider eller en golfferie i det tyske golfparadis  med et valg af over 750 golfbaner.

Sylt, Hamborg Berlin, Dresden, München, Berchtesgaten og mange flere rejsemål her.

40 seværdigheder i Tyskland på UNESCO listen

Tyskland som rejseland byder på et væld af steder, der velfortjent har plads på UNESCOs verdensarvsliste. I alt 40 steder på UNESCO’s verdensarvsliste er at finde i landets i alt 16 delstater heriblandt den betagende domkirke i det østtyske by Köln, Museumsøen i den tyske hovedstad, Berlin, og de naturlige, smukke tyske bøgeskove Waren (Muritz).

oktoberfest i München med charmerende betjening, aflyst 2020

Oktoberfest i München med charmerende betjening

Dejlige kroer, cafeer og restauranter

Oplev den tyske gemytlichheit (hygge) på kroer og spisesteder, der oser af god stemning og spændende mad, eller gå på opdagelse på de livlige tyske markeder og de berømte høstfester. Det er også landet for både for vin- og øl connaisseurer og byder på oplevelser fra den verdensberømte Oktoberfest i München til den anerkendte Dürkheimer Wurstmarkt, der med over en halv million besøgende hvert år er verdens største vinfest.

Lækre tyske madtraditioner

Der er velbevarede kulinariske traditioner overalt, og det er nemt at finde noget til enhver smag. Få stillet sulten effektivt med en Thüringer Rostbratwurst lavet efter en 600 år gammel opskrift eller stå tidligt op og smag på alt godt fra havet leveret fra det populære Fischmarkt ved Hamburgs havn. Sluk dertil tørsten med store, skummende, tyske øl eller prøv lokale vine produceret på den smagfulde Riesling-drue.

Golfferie i Tyskland. Zell am See, Luxury BMW X6 på piedestal i Golfclub Kaprun

Golfferie i Tyskland. Zell am See, Luxury BMW X6 på piedestal i Golfclub Kaprun

Golf i Tyskland

Golf er stort i Tyskland med 7 mill medlemmer og 750 baner. Læs her flere artikler om golf i Tyskland og hvilkee baner traveltalk anbefaler og hvor du kan bo.  Golfferie i Tyskland.

Se Sylt, Hamborg Berlin, Dresden, München, Berchtesgaten og mange flere rejsemål her.

Rejser til Tyskland fra Berlin til slotsferie

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Tyskland

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »