Temarejser

 - Kunst og Kultur

Kunst og Kultur som rejsemål

Kunstmuseer, udstillinger, koncerter er yndede rejse formål eller indslag på en ferie. Man bliver klogere på et lands kultur eller en kunstners produktion og betydning. Rejsen bliver rigere på oplevelser, og vi som mennesker vokser forhåbentligt også lidt på en dejlig ubesværet måde. Vi er jo på ferie.
Nogle rejsemål er mere oplagte end andre til at dyrke den indre kunst muse, så storbyer i det klassiske Europa, New York, og andre metropolis byer som Tokyo, Brazil osv. er nok vore fokuspunkter, men traveltalk.dk guider også til kunst og kultur, der er lidt sværere og sjovere at finde for vore brugere!

Forvent posts om
London
Paris
Rom
Wien
Berlin
Madrid
New York
Oslo
Singapore
Tokyo
m.fl.

Der er take-off på kulturen i 1. del af 2018. Første tip til temate kunst og kultur kommer her Dijon i Frankrig. Et helt anderledes museum med moderne kunst, der har den udefinerlige evne til at spotte de nye kunststrømninger før så mange andre.

Le Consortium, maxresdefault, i Dijon

Le Consortium, maxresdefault, i Dijon, Frankrig

Og her en anden historie om kunst og kultur, nemlig det næsten nye  (2015) museum i Singapore, der rummer den største samling af moderne asiatisk kunst udover at være relevant, moderne og en oplevelse i sig selv. Singapore never seizes to amaze.

Singapore National Gallery åbnede i 2015 som et moderne museum

Singapore National Gallery åbnede i 2015 som et moderne museum

Find drømmerejsen her

I afsnittet Drømmerejsen kan du “lege med” supernemt at kombinere rejsetemaer og rejseinteresser med konkrete rejselande og rejsemål og se, om ikke din drømmerejse dukker op.

Rejseinspiration fra Kunst og Kultur

Luxor har sadlet en kamel til din indre eventyrer

Luxor, et utroligt blik ind i Egyptens fortid, i sol og varme
Luxor er vel det sted i Egypten, hvor du på kortest tid og på overskuelig plads får den største oplevelse af det klassiske Egypten, den store fortid og kultur vist for dig i al sin overvældende skønhed og den kulturelle betydning står mejslet i sten.
Thepause i…

Ekebergparken i Oslo: Hvor skulpturerne har forladt museet

Kunstoplevelser i Oslo: Hvor Skulpturene er sluppet fri.
Kunstoplevelser i Oslo i Ekebergparken og Frognerparken er to ekletante eksempler på, at Oslo evner de store kunstprojekter og i det hele taget formår at levere andre og væsentlige oplevelser i det fri, og dermed er det meget norsk. Naturen er fuldt forståelig alt for nordmændene. Det er ikke forsigtig og dekorativ…

National Singapore Gallery

National Singapore Gallery, et betydeligt kunstmuseum i Singapore
The Singapore National Gallery åbnede i 2015 fra dag 1 som et moderne, vedkommende og betydeligt museum, der såvel dækker sydøstasiatisk kunst, som tager imod gæsteudstillinger som i november 2017 og ca. 1/2 år frem med bla. et udsøgt udvalg af de bedste impressionisters arbejde som Claude Monet  (1840 -1926) og deres…

Fransk, toneangivende kunstmuseum, Le Consortium

Her er historien om Le Consortium i Frankrig. Kunst er på sin vis som champignon, man ved aldrig helt hvor eller hvornår den popper op af jorden. Nogle er bedre til at forudse, hvem der er det næste hotte navn i kunstverdenen og hvilken tendenser i øvrigt, der bevæger sig i kunstverdenen. Men her er er et museum med…

Oplev Provence og det charmerende bagland: Markedsdag i Forcalquier

Mandagsmarkedet i Provence bagland, Forcalquier er tres charmante.
Bjergbyen Forcalquier, der er særligt kendt for skønne ugentlige markeder, er et oplagt sted at besøge på en ferie i Provence. Hver mandag samles handelsmænd på Place Du Bourguet, hvor der kan købes alle mulige former for lokale delikatesser og varer. Fra bunden af den provensianske handelsby transporterer en hestevogn de mest udmattede rejsende ad…

Provence overlever alt

Provence har altid været et drømmested, som beskrevet i romaner, film, kunst og journalistisk. Men så skete der der ikke måtte ske, men på forunderlig vis faldt alt på plads på kort tid: Her er historien.
”This is not only a nice place… it’s safe”. Det var en af de første sætninger, jeg hørte, da jeg ankom til det sted, hvor…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSERTravelTalk - airplane white bigALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

CampingferieTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK