Viktors Farmor visen vejen

Scroll

Om Viktors Farmor – Worldwide Expeditions


Viktors Farmor Worldwide Expeditions er et rejsebureau med speciale i natur- og kulturrejser. Navnet Viktors Farmor har vakt megen forundring. Men hvem er vi egentlig, og hvad ligger bag det, som en avis kaldte “rejsebureauet med det mest spøjse navn i kongeriget”?

Kirsten Gynther Holm - direktør i Viktors Farmor
https://www.viktorsfarmor.dk/

Hvem er Viktors Farmor?


Viktors Farmors borgerlige navn er Kirsten Gynther Holm. Hendes rejselyst blev for alvor vakt, da hun i 1960’erne rejste rundt med sin daværende mand, der var udstationeret som dansk sergent i Egypten og Gaza. Hendes brændende interesse for den islamiske verden og dens farverige kultur betød, at hun i 1979 tog springet over i antropologiens og etnografiens verden med hovedvægt på den islamiske kultur.

Fra 1979 til 1996 gik årene med etnografistudier og freelancevirksomhed som foredragsholder og lejlighedsvis rejsearrangør for venner og bekendte. Det blev imidlertid i 1996 så omfattende, at Kirstens ældste søn sagde: Hvorfor laver du ikke et rejsebureau?

Kirsten tog på iværksætterkursus, fik lidt bistand fra revisorer og advokater, lærte sig lidt om fakturering, kreditnotaer og computere. Og hun kunne så den 15. august 1996 få registreret rejsebureauet i Rejsegarantifonden og som lovformelig virksomhed indrykke de første annoncer i aviserne.

Viktors Farmor, hjemmside

Armenien

Armenien, verdens ældste vinland

Moldova

På vinrejse til Moldova ?

Populære rejseartikler