Dominica

Dominica er næsten som da Colombus fandt øen i 1480Her er dybe regnskove, rygende vulkaner, sorte sandstrande som de også kendes fra Bali og  flere vandfald, end du drømmer om.

Aktiviteterne er mange: Du kan snorkle  og dykke til intakte koralrev med masser af kulørte fisk.  Beliggenheden er  i midt i det østlige Caribien, blandt mere kendte rejsemål som Martinique og St. Lucia.

Dominica er en af  verdens mest frodige øer. Her finder  du flest aktive vulkaner.

Kort og godt om Dominica

Det er en ø-stat i den østlige del af det Caribiske Hav på grænsen til Atlanterhavet. Det er en del af de Små Antiller.  Dominica placerer sig nogenlunde midt i perlerækken af Små Antiller, der deler Det Caribiske Hav fra Atlanterhavet. Den skønne og næsten uberørte ø er af vulkansk oprindelse. Øen er præget af lava klipper og mindre bjerge med Morne Diablatin på små 1500 meter som højeste punkt. Øen  har mange bananplantager og tropisk regnskov med flere sjældne plante-, fugle- og dyrearter. Havet, der omfavner Dominica, er rigt befolket af hvaler og delfiner. Hvalsafari er en populær beskæftigelse blandt Dominicas feriegæster. Det er dykning også.

Øen er kendt som økoturismens nummer 1 i Caribien og ikke helt så meget for de blændende strande men for en stor respekt for natur og oprindelighed. Det er også stedet for dykkere og hikere, som vil nyde “nature in motion”. Der er netop etableret en lang hiking rute over 100 miles gennem øen. Absolut et besøg værd!

Hovedstad: >Roseau
Areal: 750 km²
Valuta: Eastern Caribbean dollar
Kontinent: Nordamerika
Befolkningstal: 72.680 (2015)
Officielt sprog: English

Rejs til Dominica med

Albatros Rejser
Rejse info om Dominica 

TravelTalk - White suitcaseKort over Dominica

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »