Malaga Airport

Malaga Airport – Lufthavn

Malaga Airport, er en international lufthavn på Costa del Sol, 8 km sydvest for Málaga og 5 km nord for Torremolinos i Spanien. I 2010 ekspederede den 12.064.616 passagerer og 105.631 flybevægelser, men tallene er kraftigt stigende nu.

Se også rejsemål i Sydspanien, rejsearrangører, hoteller og flyselskaber lige herunder.

Malaga, Spain

Malaga, Spain

Malaga Airport, statistik

I 2020 passerede kun 5.161.636.2018 passagerer gennem Malaga Lufthavn, 74 % lavere end året før, hvor 19.858.656 passagerer passerede gennem lufthavnen, hvilket gjorde den til landets fjerde travleste.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Hvem kan du flyve med til Malaga Airport?

I 22 er det bla. følgende:

Se dem alle under Flyselskaber

Book din rejse til Spanien her, fly hotel, arrangør

Rejsemål tæt på Malaga

Malaga er den fjerde travleste lufthavn i Spanien, lige efter Madrid, Barcelona og Palma de Mallorca. Det ligger kun 8 km fra Malaga centrum. Det er hovedlufthavnen for alle feriesteder på Costa Del Sol; Torremolinos (10 minutter), Benalmadena (15 minutter), Fuengirola (20 minutter), Calahonda (25 minutter), Marbella (30 minutter), Puerto Banus (40 minutter) og Estepona (60 minutter). Det er genialt, hvis du har lyst til en weekend i Malaga City, hvilket vi varmt kan anbefale! Hvis du bor på Estepona-siden af kysten, så glem ikke Gibraltar Lufthavn og også Jerez.

De 3 terminaler.

Lufthavnen består af tre terminaler. T1, T2 og T3. T1 bruges næsten ikke længere. T2 og T3 er, hvor de europæiske og britiske fly afgår og ankommer, og terminalerne er forbundet. Det er i virkeligheden kun en enorm terminal, så du skal ikke gå i panik over at rejse fra en terminal til en anden.

Når du er igennem sikkerhedskontrollen, er der masser af steder at spise og drikke.

Link til Malaga Lufthavn

Andre lufthavne tæt på Costa Del Sol

Mens vi håber, at du vælger at rejse gennem Malaga Lufthavn, som er den bedste lufthavn for mange destinationer på Costa Del Sol. Hvis flyvetiderne ikke fungerer for dig, er prisen for høj, eller måske har du lyst til at rejse gennem Spanien og se nogle andre fantastiske steder, er der andre muligheder:

Granada & Sevilla Lufthavne (2 timer væk), Jerez Lufthavn (1,5 time væk) og også Gibraltar Lufthavn, som faktisk er tættere på områder som Tarifa, Manilva, Duquesa og Estepona.

Rejseinspiration fra Sydspanien

Golf i Sydspanien

Gibraltar og de frække aber

Grenada

Sevilla

TravelTalk - White suitcaseKort over Malaga Airport

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »