Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er Caribien som er overkommelig og stadig tropisk dejlig. Du kan rejse med alt inkluderet med bla TUI  og i vintersæsonen er der direkte fly. Det bliver ikke nemmere. Du mærker hurtigt at du er i Caribien så snart du træder ud af flyet, og temperaturen er sikkert på den rigtige side af 25 grader,  takket være det tropiske klima. Så snart efter ser du de lange, hvide palmefyldte strande. Det turkise hav har en gennemsnitstempartur på 26-28 grader, og koralrevene er perfekte til snorkling og dykning. Der er også dykker- og snorkelkurser.

Caribiske rytmer
Som i hele Caribien hører du medrivende dansemusik overalt – på stranden, fra barerne, i butikker og i taxier. I den Dominikanske Republik er det især merengue og bachata man elsker at vrikke hofterne til. Livsglæden er smittende, og det er svært ikke at blive forelsket i befolkningen, med sin blandede oprindelse fra både Afrika, Europa, USA og Asien.

Regnskov og kolonibyer
Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vi anbefaler en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by, med kirker og paladser fra spaniernes første tid i den Nye verden. I de hyggelige kolonikvarterer er stemningen høj blandt madboder, klubber og musikbarer.

Kort og godt om Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik er en stat, som udgør to tredjedele af øen Hispaniola i det Caribiske Hav. Landet grænser op til Haiti.Hovedstad: Santo Domingo
Valuta: Dominikansk peso
Kontinent: Nordamerika
Præsident: Danilo Medina
Officielt sprog: SpanskLæs mere om Caribiens mange perler

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Dominikanske Republik

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters