Græske øer, fra Mykonos til Rhodos, den perfekte solferie i Grækenland

Scroll
TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør

Græske øer fra Mykonos til Rhodos, du aldrig vil glemme.

Græske øer fra Mykonos til Rhodos er anden del af en udførlig rejseintro til Grækenland. Her er den første gennemgang af græske rejsemål med Santori, Kreta og mange flere. Læs også den, så du er klar til en rejse til Grækenland.

Og her er alle rejseleverandørerne till rejser til Grækenland (link)

I denne artikel introducerer Traveltalk

Mykonos, den mest blå/hvide ø af alle græske øer? Det siger så ikke så lidt. Se med.

Skiathos er populært for sine lange hvide sandstrande og duftende fyrretræer

Rhodos, den legendariske ø for Helios, solguden, rosen af ​​Det Ægæiske Hav, kultur, strande, lækker mad, hele pakken

Korfu, på UNESCO listen og bevaringsværdige steder, og en af Europas mest besøgte øer

Naxos, den største ø i Kykladerne

Mykonos. De græske øer.  Så smuk som det græske flag

Græske øer er næsten alle meget smukke. Men få stikker helt af i skønhedskonkurrencen. Reelt meget få steder kan matche skønheden på Mykonos. Hvis du aldrig har været det, er det bestemt værd at besøge Mykonos for første gang. Det kunne sagtens blive til meget mere. De skinnende hvide bygninger står i perfekt samspil mod den blå himmel, som om de var en del af et smukt landskabsmaleri. Bogstaveligt talt er Mykonos en stor labyrint af små gyder, altid rene gader, skinnende hvide bygninger og små charmerende græsk katolske kirker, cafeer og restauranter. Et sted, hvor den afslappede lykkefølelse nemt indtræffer.
De idylliske scener af hvide stenhuse tæt på det krystalklare blåt vand ophører aldrig med at fortrylle dig, og der er få øer  så smukke som  øen Mykonos, Grækenland.

Mykonos Grækenland

Panorama af Lille Venedig populære turistområde ved landsbyen på øen Mykonos, Grækenland, Europa

Denne eksotiske ø, der ligger syd for Det Ægæiske Hav, 150 km øst for Athen, er en af de største feriedestinationer i Grækenland og tiltrækker mere end 2 millioner besøgende om året.
Mykonos, der er kendt som “juvelen” i det ægæiske hav, tilbyder en skønhed og sensualitet i sin arkitektur, der sjældent ses uden for de græske øer.

Panorama af Lille Venedig populære turistområde ved landsbyen på øen Mykonos, Grækenland, Europa

Panorama af Lille Venedig populære turistområde ved landsbyen på øen Mykonos, Grækenland, EuropaParadise Beach
Paradise er den mest populære af alle Mykonos-strande og er anerkendt over hele verden for sine uendelige strandfester og tiltrækning af førsteklasses berømtheder. Det er hjemsted for nogle af de bedste natklubber på hele øen, med Cavo Paradiso udendørs med nogle af de vigtigste DJs på scenen.
Ud over det utrolige natteliv er Paradise Beach dækket med parasoller og liggestole til at sidde og slappe af og har en række aktiviteter at dykke ned i. Med vandski, kanoer, pedalbåde, parasailing, jetski, bananbåde og dykning, vil du aldrig løbe tør for ting at gøre.

Lille Venedig
Dette kvarter i Chora er kendt som et af de mest imponerende steder på øen. Med udsigt over den sydvestlige ende af havnen var det der, at mange af de første skibsførere besluttede at bosætte sig og byggede usædvanligt storslåede huse med udsigt over havet. I dag er en del af disse historiske huse omdannet til en anden type hyggelige restauranter, trendy barer, butikker og natklubber, hvilket gør dette til et travlt sted på alle døgnets tider.
Du kan passere gennem vindmøllerne for at tage billeder, da de to turistattraktioner er inden for gå afstand fra hinanden.

Græske øer. Løverne på Delos, Greece

Græske øer. Løverne på Delos, Greece

Delos dagstur
Denne lille ø er ikke kun malerisk, men spiller også en vigtig rolle i græsk historie og mytologi. Delos er “Delphi” på Kykladerne og var et vigtigt religiøst sted i det gamle Grækenland. På øen indpakket i buske er der et stort palmetræ, der markerer det eneste friske vand på øen. Det er også her, Titan Leto fødte Apollo.
Øen Delos ligger kun få kilometer fra Mykonos sydvestkyst, og dens udgravninger er erklæret til verdensarv af UNESCO.
Hvis du lever op til den græske olympiske mytologi, vil du vide, at Delos er fødestedet for tvillingegudene Apollo og Artemis.
Men mere end tusind år før var øen allerede en æret hellig helligdom.
Der er meget at opdage, såsom terrassen til løverne fra det syvende århundrede f.Kr. C., delikaternes Doriske tempel, den minoiske springvand, en række markedspladser og teaterområdet, dekoreret med pragtfulde mosaikker.
Du kan også se fænomenale hellenistiske mosaikker i House of Dionysus, House of Masks, House of the Trident, House of the Lake og House of the Dolphins.

Platys Gialos Strand
Platys Gialos Beach ligger på den sydvestlige kyst af øen Mykonos. Stranden er en af ​​de mest populære strande i Grækenland og Mykonos, med strækninger af en kilometer med perfekt gyldent sand og bølger af lyseblå. Området omkring Platys Gialos er meget urbaniseret, hvilket gør det til et populært turiststed, fuld af hoteller, barer og restauranter, der ligger langs kysten.
Agios Stefanos Strand
Beliggende lige nord for Troulos, i den sydlige del af øen, cirka 4 km (2.48 miles) fra byen Mykonos, er denne lille strandby ganske stille det meste af sæsonen, i modsætning til de mest populære strande i syd. Den beskyttede bugt skaber rolige og turkise farvande, og der er nogle små strandcafeer og restauranter. Dette er en ideel flugt for dem, der ikke søger at komme langt. Platis Gialos-stranden kan nås med bus og med båd.

Græske øer. Vindmøllerne på Mykonos, Kykladerne

Græske øer. Vindmøllerne på Mykonos, Kykladerne

Vindmøllerne i Kykladerne
Disse vindmøller betragtes som et af de berømte monumenter på Kykladerne. I Mykonos er de et vartegn i landskabet, når de stiger over havet på den lille bakke sydøst for Chora.
De har en karakteristisk sfærisk form, snehvid farve og spidst tragtag, ideel til de meget ekstreme vinde i Mykonos. Dens oprindelige brug var til slibning af korn, der bidrog til øens økonomiske udvikling.
I dag er vindmøller ikke længere i drift, men de er stadig et symbol på Mykonos og en juvel på øen. I dag er der 7 vindmøller i Mykonos, som holdes i meget god stand på grund af omfattende renovering. Den mest berømte af alle er “Bonis Windmil” (Mykonos Agromuseum), der er omdannet til et museum, hvor forskellige aktiviteter udføres.

Kato Mili
Et af de bedste steder at besøge i Mykonos er Kato Mili eller de “laveste vindmøller” på græsk. Først bygget af venetianerne i det 16. århundrede, rækken af ​​historiske vindmøller dækket med træ og halm, der vender ud mod havet i byen Chora, har i øjeblikket 16 vindmøller i Mykonos, hvoraf 7 er i det berømte monument Chora. Bakke. Du er nødt til at besøge vindmøllerne for at lære, hvordan venetianerne drage fordel af vindenes kraft og nyde den panoramiske udsigt over byen og havet.

Panagia Paraportiani
Panagia Paraportiani betragtes som et af de bedste steder at besøge i Mykonos. Et af de historiske religiøse steder i Mykonos, Panagia Paraportiani ligger langs den lyse kystlinje ved indgangen til Kastro-distriktet i Chora. Mens de hvidkalkede vægge i denne kirke ved havet danner en unik form på grund af den usædvanlige konstruktion af bygningen, kan du se fem små kirker, der blev bygget den ene over den anden i løbet af det fjortende århundrede. Den asymmetriske form og den sjældne kombination af arkitektoniske stilarter kombineret med havudsigten har bidraget til at gøre dette religiøse sted til et af de mest fotograferede steder i verden.

Mykonos Folklore Museum
Øens Folklore Museum ligger i Kastro, kun få minutter fra den berømte Paraportiani, i en traditionel to-etagers bygning. Det huser interessante samlinger af klassiske møbler, håndlavet keramik, byzantinsk maleri samt vigtige manuskripter og fotografier. Du skal besøge dette museum for at komme i kontakt med den dybeste kulturelle identitet på øen, som er meget mere end de livlige strandbarer.

Græske øer, hvor kan man bo i Mykonos

Manoula’s Beach Mykonos Resort
Det 4-stjernede Manoula’s Beach Mykonos Resort ligger 10 meter fra Agios Ioannis-stranden i Mykonos og tilbyder en swimmingpool og en restaurant ved stranden. Det tilbyder indkvartering med aircondition. Der er gratis trådløs internetadgang i fællesområderne.
Alle værelser på Manoula’s Beach Mykonos Resort har aircondition, satellit-tv og et køleskab. Badeværelserne har toiletartikler og en hårtørrer. De fleste enheder åbner ud mod en balkon eller terrasse med udsigt over Det Ægæiske Hav.
Den amerikanske morgenbuffet serveres i spisestuen med udsigt over havet. Restauranten serverer skaldyr på stranden. Gæsterne kan også nyde en drink i loungen med direkte udsigt over havet eller ved poolbaren.

Harmony Boutique Hotel
Dette ikke-ryger hotel har en restaurant, en udendørs pool og et fitnesscenter. Gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Etablissementet har også en bar / lounge, en poolbar og en snackbar eller deli. De 22 værelser har møblerede terrasser, minibar og tv med satellitkanaler.

Mykonos Grand Hotel & Resort
Mykonos Grand Hotel & Resort, beliggende på Agios Ioannis-stranden, tilbyder 5-stjernet boutique-overnatning midt i brostensbelagte veje med udsigt over Delos-øen. Det inkluderer et sundhedscenter og tilbyder fremragende restauranter i elegante miljøer.
Værelserne og suiterne på Mykonos Grand kombinerer cykladisk arkitektur i form af en terning med den stille indretning. De er udstyret med LCD-satellit-tv, DVD-afspiller og iPod-dockingstation. Alle enheder er åbne for balkoner eller gårdhave med udsigt over havet, haven eller poolen.
Gæsterne kan nyde frisk fisk og skaldyr, grillede specialiteter og andre middelhavsmager, enten i den udendørs spisestue eller i poolen med panoramaudsigt over havet. White Bar er ideel til et glas champagne i minimalistiske omgivelser med en udendørs terrasse.
Althea Spa Center tilbyder en bred vifte af naturlige behandlinger baseret på traditionelle græske teknikker. Gæsterne kan tilbringe afslappende øjeblikke ved poolen med private områder, mens der også er et avanceret fitnesscenter og en tennisbane.

AK lejligheder
Denne ikke-ryger lejlighedsbygning har gratis trådløs internetadgang i fællesområder. Hver lejlighed har gratis trådløs internetadgang og 2 badeværelser plus et grundlæggende køkken med køleskab og komfur. Faciliteterne til rådighed for gæsterne på AK-lejlighederne inkluderer fladskærms-tv, kaffemaskine og hårtørrer.

En af de mest spændende græske øer Skiathos. Tilbage til det  traditionelle farverige Grækenland

Hvis du ønsker at opleve en anden skønhed i Grækenland, er det værd at tage nordpå for at opdage Sporadesøerne og især øen Skiathos.
Skiathos er populært for sine lange hvide sandstrande og er dækket med vidunderlige fyrretræer og grønne buske. Denne attraktive græske ø er perfekt til folk, der ønsker at undslippe byens hektiske livsstil og slappe af på øen og se de gamle historiske steder.
Hjem til næsten tres sandstrands resorts og maleriske kystbyer er det blevet et af de foretrukne destinationer for europæiske turister. Hvis du er blandt dem, der elsker at have det sjovt i solen og spændingen om natten, skal du vælge Skiathos.
Det er interessant at vide, at Skiathos har meget at tilbyde både i løbet af dagen og natten til sine besøgende.
De maleriske steder på øerne er en drøm for din indre fotograf.

Græske øer. Charmerende gamle gader i Skiathos, Grækenland

Græske øer. Charmerende gamle gader i Skiathos, Grækenland

Græske øer: Skiathos mange seværdigheder

Koukounaries Beach
Det største og bedste feje af fint gyldent sand af Skiathos er i Koukounaries. Det er lige i slutningen af ​​buslinjen og er let tilgængeligt fra byen Skiathos (bussen tager cirka en time).
Beliggende blandt duftende fyrretræer i et beskyttet naturområde, der også har vådområder og nogle sorte svaner og hvide gæs, der er etableret. Adgang til stranden er ikke tilladt efter solnedgang (så der er ingen strandfester, undskyld venner).
Der er adskillige strandbarer forbundet med en skraveret træpromenade, og mange liggestole kan lejes, samt vandsport tilgængelige i den østlige ende af stranden.

Elia Beach
Hvis du leder efter en mere afsondret strand, mindre turistisk og stort set intakt af liggestole og vandsport, vil du elske Elia Beach. Beliggende på den nordlige side af øen er det en af ​​de mindst besøgte strande på grund af dens lidt mindre tilgængelige natur, mindre infrastruktur og en tendens til vind.
Lad ikke noget af det stoppe dig. Denne strand er ideel til alle, der vil slappe af og undslippe stress og jag i den sydlige del af øen. Med en sandkyst, krystalklart vand og en rustik taverne omfatter denne strand alt det smukke i dette land.

Krydstogt omkring øen
Hvis du vil have et godt overblik over Skiathos, kan du tage et krydstogt på øen. Flere både i havnen tilbyder udflugter; ture er meget sammenlignelige og har en tendens til at stoppe på de samme steder. Det er en fremragende måde at se alle strande på øen på, og du kan også se steder, der kun kan nås med båd eller til fods. Derudover tilbyder denne tur også muligheden for at se nogle af de små øer i udkanten af ​​byen Skiathos.

Bourtzi sommerfest
Den gamle fæstning i byen Skiathos er vært for denne årlige festival, hvor du vil se balletshows, kunstudstillinger og levende musikere. Alt ligger på en lille ø forbundet til havnen med en pontonlignende gangbro, så friluftsheateret har udsigt fra de øverste skuffer. Blandt begivenhederne kan du opleve musik og lokale danse samt græske tragedier på scenen.

Banana Beach
Banana Beach er kendt for det livlige liv, da de fleste af de unge, der besøger Skiathos, bestemt har besøgt Banana. Banana er den klassiske destination for studerende at besøge barer og danse beavh. Hvis du er en nudist-fan, så er der stranden Mikri Banana, hvor du kan finde en officiel nudiststrand.

Besøg Papadiamantis Museum
Dette var det tidligere hjem for den mest berømte person i Skiathos Alexandros Papadiamantis (1851-1911). Det var her, han tilbragte sin barndom, før han blev forfatter og skrev mere end 100 romaner og historier, alt om livet på øen. Huset blev bygget af hans far i 1860 og er nu et museum, der viser enkelheden i det lokale liv, før turismen ankom til øen. Åben hele året, der er en lille indgangsbillet.

Oplev Skiathos bagland
Skiathos-feltet er fuld af vegetation og fyrreskove, hvilket skaber de perfekte betingelser for vandreture og vandreture. Faktisk er Skiathos den eneste ø i det nordlige Ægæiske Hav med mange vandrestier, der er fremragende organiserede og velmærket af alle niveauer og vanskeligheder.
Når man passerer gennem områder med ekstraordinær skønhed, er der vandrestier fra en strand til en anden, og mange afgår fra byen Skiathos og ankommer til smukke klostre bygget i bakkerne.

Evangelistrias´ kloster
Skiathos er fuld af klostre, men Evangelistrias-klosteret er et must at se. Dette sted er skjult mellem vinmarker og olivenlunde, ca. 3 kilometer nord for byen Skiathos. Det blev bygget af munker fra Athos i det 18. århundrede og blev brugt som et hemmeligt skjulested for flygtninge under den græske uafhængighedskrig. Han var også vært for en første historik i 1807, da det officielle græske flag blev hævet første gang.
Indtil i dag er Moni Evangelistrias beboet af et par munke, der tager sig af vedligeholdelsen af ​​stedet, mens de udfører lidt vinproduktion, delvis til de flydende bygninger af besøgende.
Du kan købe en flaske eller to i klosterbutikken for at hjælpe disse munke med at holde deres forretning velstående, og der er også andre håndlavede souvenirs, du kan købe.

Græske øer og hvor skal man bo.  Skiathos

Aretousa Hotel
Dette ikke-ryger hotel tilbyder concierge-tjenester, renseri og hurtig indtjekning. Gratis kontinental morgenmad og gratis trådløs internetadgang er også tilgængelige i fællesområder. Hotellet tilbyder også hurtig udtjekning, hjælp til udflugter og billetter og flersproget personale. Alle værelser er lydisolerede og tilbyder gratis trådløs internetadgang og gratis flaskevand. For nogle underholdning finder gæsterne tv med satellitkanaler, og andre faciliteter inkluderer møbler.

Skiathos Luxury Living
Skiathos Luxury Living, som ligger i byen Skiathos, 5 km fra Lalaria-stranden og 500 m fra havnen i Skiathos, tilbyder en sæsonbestemt udendørs swimmingpool. Dette 4-stjernede hotel tilbyder gratis trådløs internetadgang. Ejendommen tilbyder lufthavnstransport og cykeludlejning.
Alle værelser på hotellet har et skrivebord, fladskærms-tv og eget badeværelse. Hvert værelse har aircondition, og nogle af værelserne på Skiathos Luxury Living har balkon. Værelserne har køleskab.
En kontinental morgenmad serveres hver morgen.
Indkvarteringen tilbyder terrasse. Området er kendt for at cykle, og Skiathos Luxury Living tilbyder biludlejning.
Seværdigheder tæt på hotellet inkluderer Skiathos Slot og Papadiamantis House.

Bourtzi hotel
Lige ved hovedgaden i Skiathos by tilbyder dette 4-stjernede hotel en dejlig gårdhave med swimmingpool og terrasse med liggestole. De minimalistiske værelser har king-size senge og fladskærms-tv.
Alle lydisolerede værelser på Bourtzi Hotel er godt designet med moderne møbler og elegante badeværelser. De fleste har balkon med udsigt over poolen.
Morgenbuffeten serveres ved poolen. Bourtzi huser også en elegant og trendy cocktailbar beliggende på hovedgaden i Skiathos by, der serverer et bredt udvalg af drinks og lette snacks.
Det fredelige Bourtzi Boutique Hotel ligger kun 2 minutters gang fra havnen. Skiathos taverner, barer og butikker er også inden for rækkevidde. Hotellets personale er tilgængelig for information om lokale restauranter og steder at besøge.

Atlas Hotel Skiathos
Atlas Hotel Skiathos er centralt beliggende i byen Skiathos lige på Papadiamantis gade og 300 m fra Papadiamantis hus. Det tilbyder moderne møblerede værelser med udsigt over haven, hovedgaden eller lobbyen.
Alle værelser på dette hotel har aircondition og har fladskærms-tv med satellitkanaler. Værelserne har eget badeværelse. For nemheds skyld finder du hjemmesko og gratis toiletartikler. Atlas Hotel Skiathos har gratis WiFi overalt på ejendommen.
Hotellet tilbyder også cykeludlejning. Skiathos havn ligger 300 m fra ejendommen.

Græske øer. Vlacherna klostret i Kanoni, Korfu, Grækenland. Rhodos, Anthony Queen Bay, Grækenland

Græske øer. Vlacherna klostret i Kanoni, Korfu, Grækenland. Rhodos, Anthony Queen Bugten, Grækenland

Rhodos, Anthony Queen bugten, Grækenland

De græske øer begynder og slutter med Rhodos

Velkommen til øen Rhodos, Grækenland, den legendariske ø for Helios, solguden, rosen af ​​Det Ægæiske Hav og berømt over hele verden for Rhodos kolossus, et af de syv vidundere i den gamle verden og verdensarven fra det fjortende århundrede. Middelalderens hjelm af Knights Crusaders. Den vidunderlige atmosfære på øen Rhodos og århundreder gamle miljøer betager sine besøgende med sine mange turist lækkerier. Her eksisterer fortiden og nutiden i en vidunderlig række robuste landskaber, smukke strande, historiske steder og traditionelle og maleriske landsbyer. Mange af dem der kommer besøger igen og igen.
De græske øer har længe været en favorit feriemål for dem, der søger den uspolerede skønhed på øen, de bedste strande og et varmt klima at kombinere. Øen Rhodos (Rodos) har noget for enhver smag.
Rhodos, ridderøen dedikeret til solguden.

Rhodos, Lindos Bay

Rhodos, Lindos Bay

Græske øer: Rhodos seværdigheder

Prasonisi Beach
Prasonisi-stranden er den mest unikke af strande, fordi den kun udsættes ved lavvande. Ved andre lejligheder er Prasonisi faktisk en lille ø i Rhodos sydlige ende. Stranden har en fantastisk udsigt over både Det Ægæiske Hav og Middelhavet og de barske bjerge, der omgiver området. Vestsiden af ​​Prasonisi er meget blæsende, så det er populært blandt windsurfere og kitesurfere. Den østlige side er beskyttet og mere organiseret med liggestole og parasoller, cafeer og restauranter, så det er fremragende for familier, der kommer til at slappe af eller nyde det lave vand og sandstranden.

Elli Beach
Elli-stranden ligger i Rhodos by, så det er i gåafstand fra byens centrum, men dens nærhed gør den meget populær. Det har enhver tænkelig komfort; parasoller og liggestole, strandtaverner og restauranter samt en række vandsport, dykning og beachvolley. Selve stranden er sten, og vandet er koboltblåt og perfekt til svømning i dagens varme. Et fantastisk sted for alle at nyde.

Faliraki Beach og Faliraki Nude Beach
Dets nærhed til byen Rhodes betyder, at Faliraki Beach er en af ​​de travleste og mest populære strande på øen. Det er godt organiseret med farverige parasoller og solsenge, vandski, windsurfing og dykning til rådighed. Det er ideelt til familier, men det er også stedet at gå, hvis du leder efter en fest i en af ​​de barer og taverner på resorts, der sælger den mest lækre mad på øen. En kort afstand fra hovedstranden ligger den nudiststrand Faliraki, en lille sandstræk, der er organiseret med flere liggestole og parasoller, en strandbar, der sælger god mad og en større skare, der undgår livet på jagt efter et mere roligt miljø og afslappet. dag.

Anthony Quinn Bay Rhodes Beach
Anthony Quinn er en berømt strand beliggende på nordkysten. Navnet på en berømt skuespiller, der blev forelsket i sin pragt, Anthony Quinn, er en lille og ryddig strand fuld af sand og småsten, mange liggestole og parasoller til liggestole til at nyde det udendørs miljø.
Det er også særlig berømt blandt dykkere. Den har dog store klipper i brændingen, hvilket gør den ikke til børn.

Sommerfuglenes dal
Sommerfugldalen er blandt de bedste ting at gøre i Rhodos.
Det ligger i den nordlige del af øen, 26 km fra byen Rhodos, mellem landsbyerne Paradisi og Theologos.
Mellem juni og september kan du observere hundredvis af sommerfugle, der bogstaveligt talt dækker alle træerne, da klimaet og omgivelserne i dalen er perfekte til deres reproduktion. Dalen er en af ​​de bedste helligdomme i Europa for Callimorpha Quadripunctaria sommerfugle.
Dalen huser en sjælden bananart, og sommerfugle er meget glade for deres safte! Derfor finder du så mange af dem der.
Dette naturlige sted er ret stort: ​​du kan gå langs de afmærkede stier i skoven og i nærheden af ​​floden for at observere sommerfuglene.
Og hvis du ønsker at få mere information om Rhodos dyreliv, kan du besøge Naturhistorisk museum beliggende i dalen.

Palace of The Grand Masters
Øverst på Calle de los Caballeros er Palace of the Grand Masters en massiv fæstning forsvaret af et tredobbelt vægkredsløb, der er placeret på det højeste punkt i den gamle bydel. Det blev bygget på stedet for en ældre byzantinsk citadel og blev bygget af ridderne af St. John (også kendt som Knights Hospitaller), en katolsk militær orden, der regerede øen fra 1309 til 1522.
Baseret på en firkantet plan centreret om en stor indre gårdsplads, faldt den i forfalskning efter Knights ‘afgang, men blev genopbygget af italienerne i 1930’erne som en feriested for kong Emmanuel III og senere for den fascistiske diktator Mussolini. En lunefuld struktur med tårne ​​og crenellated vægge, småsten mosaikgulve, antikviteter og antikviteter har mere end 150 værelser, men kun omkring 20 er åbne for turister.

Filerimos og den gamle by Ialysos
Ialysos er en af ​​de tre gamle byer i Rhodos med resterende besættelse fra det tredje årtusinde f.Kr. og også bosættelser og kirkegårde, der stammer fra den mykeniske-minoiske periode.
Resterne af bygningen af ​​den gamle Ialysos, der er opdaget til dato, findes hovedsageligt på Filerimos-bakken, der fik dette navn i byzantinsk tid. Dets ældste kendte navn var Achaia, som er yderligere bevis for tilstedeværelsen af ​​grækere i dette område i den mykenske periode, Strabo kalder bakken Ochyroma (‘Befæstning’). Fra meget tidlige tider blev bakken faktisk brugt som et forsvarspunkt og også som et sted for tilbedelse.

Seven Springs
Duften af ​​fyrretræ i hvert åndedrag, rustikke broer og vandstrømme skaber stemningen for ‘Epta Piges’ (Seven Springs), som ligger 30 km fra Rhodos by. De, der ønsker at tackle udfordringen, kan slentre gennem stienes korn på udkig efter kilden til hver af de syv fjedre. På den anden side af indkørslen ligger en grøn sø med turkis vand i en fyrretrækket kløft.
En sti med skiltning fører dig fra hovedstedet samt en tunnel, der bærer en strøm. Mange besøgende går gennem den mørke tunnel 610 fod (186 m) lang, men det anbefales ikke til klaustrofobisk, der kan følge den afmærkede alternative rute. Påfugle strejfer også rundt på stedet, og hvis de ikke ses, er det usandsynligt, at deres gennemtrængende skrig forbliver ubemærket. Beliggende i en af ​​de dybeste skygger ved havet, er tavernaen et skønt sted at køle af, og nyde den gode mad.

Den middelalderlige by Rhodos
Den middelalderlige (eller gamle) by Rhodos er den ældste beboede middelalderby i Europa. Der er mange døre, men vi foreslår, at du først går ind gennem Eleftheria Gate (Freedom), hvor du ankommer til Plateia Simi (Simi-pladsen), som indeholder ruinerne af Venus-templet, identificeret med de votive tilbud, der findes her, som kan dateres fra det 3. århundrede f.Kr.
Den middelalderlige by Rhodos giver mulighed for at miste sporet af tiden. Der er cirka 200 gader eller baner, der simpelthen ikke har noget navn. At gå tabt her er ikke et nederlag; Det er en mulighed. Hver gang du føler behov for at orientere dig, kan du bede om den “Sokratous” gade, der er tættest på den gamle bydel i Rhodos for at have en hovedgade.

Tharri kloster
Beliggende nær byen Tharri kloster, er det en af ​​de bedst malede kirker i Rhodos. Det er dedikeret til Ærkeengelen Michael og er hjemsted for munke fra hele verden. Klosteret er omgivet af smukke oliventræer, og haven er dejlig at gå rundt. Højdepunktet ved et besøg er kapellet.

Hvor kan man bo i Rhodos

Esperos Village Blue & Spa – Kun voksne
Det 5-stjernede Esperos Village Resort ligger på en grøn bakke med panoramaudsigt over havet,

Best Western Plus Hotel Plaza
I dette hotel finder du en restaurant, en bar / lounge og en poolbar. Der tilbydes gratis morgenbuffet og gratis trådløs internetadgang i fællesområderne. Derudover har anlægget en cafeteria, en snackbar eller deli og en sauna. De 132 værelser med lydisoleringssystem har gratis trådløs internetadgang, gratis internetforbindelse via kabel og en minibar. Til din underholdning inkluderer tv’et satellitkanaler, og gæsterne kan også nyde bekvemmeligheder som et køleskab og kaffemaskine.
Best Western Plus Hotel Plaza har 132 værelser med aircondition og minibar samt kaffe- / temaskine.
Gæster kan surfe på nettet ved hjælp af gratis trådløs og kablet internetadgang. Forretningsfaciliteter inkluderer skrivebord og telefoner; Der tilbydes gratis lokale opkald (der kan forekomme begrænsninger). Værelserne har også strygejern og strygebræt og mørklægningsgardiner. Der kan anmodes om massage på værelset og allergivenligt sengetøj. Rengøringsservice leveres hver dag.

Luksuslejligheder Sunrise Rhodes
Sunrise luksuslejligheder Rhodes, beliggende ved stranden i Rhodos by, tilbyder en fælles lounge og gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen. Denne ejendom tilbyder familieværelser og en terrasse. Hotellet har en faxmaskine og kopimaskine og en pengeautomat, som gæsterne kan bruge.
Alle værelser er udstyret med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, mikroovn, kedel, bidet, hårtørrer og skrivebord. Værelserne er udstyret med garderobe og eget badeværelse.
Populære seværdigheder nær de luksuriøse Sunrise-lejligheder i Rhodos inkluderer Elli Beach, Clock Tower og Grand Master’s Palace. Den nærmeste lufthavn er Rhodes International, 14 km fra boligen, og hotellet tilbyder en pendulkørsel til lufthavnen mod betaling.

Rhodes Bay Hotel & Spa
Hvil i solen på den private sandstrand på Rhodes Bay Hotel & Spa, eller nyd de komplette spa-tjenester. Derefter kan du nyde et måltid på en af ​​hotellets 2 restauranter. De 318 værelser har gennemtænkte berøringer såsom badekåber og hjemmesko sammen med faciliteter såsom køleskab og kaffemaskine. Standardtjenester inkluderer gratis Wi-Fi og balkoner eller gårdhave med møbler plus et plasma-tv med satellitkanaler.
Rhodes Bay Hotel & Spa har 318 værelser med aircondition og pengeskab samt kaffe- / temaskine. Værelserne åbner på møblerede balkoner eller gårdhave. 32-tommer plasma-tv med satellitkanaler. Badeværelserne er udstyret med brusebad / badekar, badekåber, hjemmesko og toiletartikler.
Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang. Services til forretningsfolk inkluderer skrivebord og telefon. Værelserne har også en hårtørrer og mørklægningsgardiner. Natlig opdagelsesservice og daglig rengøring tilbydes.
Der er 3 udendørs swimmingpools og 2 boblebad samt en indendørs pool. Foruden en børnepool inkluderer fritids- og rekreationsservice en privat strand, en udendørs tennisbane, en sauna og et fitnesscenter.
Gæster under 18 år har ikke adgang til gymnastiksalen og boblebadet.

Græske øer. Vlacherna klostret i Kanoni, Korfu, Grækenland

Græske øer. Vlacherna klostret i Kanoni, Korfu, Grækenland

Korfu, en af de græske øer, der er mest populær, hvorfor ?

Når en ø først var udelukkende forbeholdt de kongelige og meget privilegerede, rangerer Korfu nu som en af ​​de mest populære attraktioner i Europa. Oligarkerne på deres ferier i Corfu befolker det overdådige nordøst.
Den nordligste af de joniske øer, på vestkysten af ​​Grækenland, blev udnævnt til verdensarvplads af UNESCO i 2007. Korfu har været et populært feriemål i årtier. Fyldt med mytologi vises øen i mange fortællinger om det gamle Grækenland. Corfu har været bosat siden den paleolitiske tid og har haft en turbulent og farverig historie, som stadig er synlig i dag af resterne af befæstninger og observationssteder rundt om øen.
Dagens Korfu er en ø med fremragende strande, spektakulære kyster og maleriske landskaber. Nogle af de smukkeste strande og farverige landsbyer i Grækenland kan findes på øen.
Denne ekstravagante ø i Grækenland er med rette blevet omtalt som en anden “Eden of Garden” og Emerald Island.

Korfu seværdigheder

Paleokastritsa
Paleokastritsa ligger 26 km fra Dandidis Guesthouse og var i lang tid en af ​​de smukkeste landsbyer på Corfu og er et berømt græsk skønheds sted. Det er især uforglemmeligt på grund af det bemærkelsesværdige landskab og dets fantastiske strande. Der er seks forskellige separate sandstrande eller strande med fine sten omgivet af høje klipper, olivenlunde, citrontræer og et stærkt bjergrigt landskab med vegetation. Det elskede kloster på øen er det storslåede kloster Theotokos, som blev bygget i det 13. århundrede af den venetianske Castriizza San Angelo og ligger på toppen lige over hovedstranden i Paleokastritsa.
Paleokastritsa har seks strande med den ene smukkere end den anden i et område, der i årtier regerer som dronningen af ​​turisme i Corfu.
Agia Triada: dybe farvande med en havbund, nogle gange klippefri, undertiden sandet. Vandski, parasailing, bådudlejning, barer og restauranter er blot nogle af faciliteterne.

Templet i Artemis Gorgon, et af de største templer i det gamle Corfu, ligger i udkanten af ​​Palaiopoli ved siden af ​​klosteret i Agioi Theodoroi Stratias i Kanoni. En tilfældig opdagelse afslørede først pedimentet og derefter hele Artemis Gorgon-templet, der stammede fra omkring 590 f.Kr. C.
Pedimentet af Temple of Artemis Gorgona betragtes som det ældste stenpediment, der blev holdt og hørte til den vestlige side af bygningen. Reliefrepræsentationen af ​​gudinden Artemis i midten af ​​løbet (Gorgona), mens hendes ansigt vendes mod beskueren, pryder dette pediment og er omgivet af hendes børn, Chryssaor og Pegasus, to løvepantere og to store scener fra slaget ved titanerne. Udstilles i dag i det arkæologiske museum på Korfu.

Lakones
Den charmerende, maleriske og traditionelle landsby ligger på bakken i et bjergrigt landskab over Paleokastritsa-regionen. Besøgende fra hele byen kommer her for at nyde den betagende udsigt over Det Joniske Hav og en af ​​de mest berømte solnedgange i Grækenland.

Arkæologisk museum
Det arkæologiske museum på Korfu er det vigtigste museum på de joniske øer. Museebygningen ligger på Vraila Armeni street nær Garitsa Bay. Museets vigtigste udstilling er den imponerende Gorgona-Medusa, men samlingen inkluderer mere interessante prøver såsom bronze- og marmorstatuer, gamle mønter, begravelsestilbud, lerkaramik, guldsmykker og dele af antikke templer.

Kanoni og Mouse Island
Øen Kanoni og Mus ligger 5 km fra byen Corfu. Denne maleriske lille ø er det bedst kendte og fotograferede sted på Corfu. I hjertet af øen er den lille 13. århundrede kirke Pantokrator.
Kanoni blev opkaldt efter kanonen, som franskmændene placerede der i 1798. En af batterikanonerne er stadig i turistkiosken.

Hvor skal du bo på de græske øer. Hvor bor man bedst på Korfu?

Konstantinoupolis
Konstantinoupolis er et traditionelt hotel beliggende i en restaureret bygning fra det 19. århundrede. Det ligger i centrum af byen Korfu og tilbyder udsigt over Det Ioniske Hav og øerne Vido og Lazaretto.
Hotellet har 31 værelser med individuel aircondition, 32 “fladskærms-tv, elkedel, hårtørrer og minikøleskab.
En morgenbuffet med varme og kolde retter serveres dagligt, mens roomservice er tilgængelig 24 timer i døgnet.
Konstantinoupolis tilbyder gratis trådløs internetadgang overalt, cafeteria og bagageopbevaring.
Hotellet ligger kun 3 km fra Ioannis Kapodistrias lufthavn og mindre end 10 minutters gang fra den berømte Spianada-plads. Havnen ligger 1 km væk. Den kommunale parkeringsplads ligger lige foran hotellet.

Apollo Palace
Foruden 2 restauranter har dette hotel 3 udendørs swimmingpools og en spa med fuld service. Der er også en gratis morgenbuffet, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Andre faciliteter på Apollo-paladset inkluderer 4 barer med lounge, et motionscenter og en poolbar. De 348 værelser har gratis trådløs internetadgang, balkon eller gårdhave med møbler og LED-tv med satellitkanaler. Køleskabe, sengetøj i høj kvalitet og loftsventilatorer er blandt de andre tjenester, gæsterne har til rådighed.
De udendørs swimmingpools findes på stedet sammen med en børnepool. Foruden en sæsonbestemt udendørs pool inkluderer fritids- og rekreationsservice et motionscenter.
Gæsterne kan nyde behandling i hotellets spa med fuld service, Olea Spa. Tjenesterne inkluderer dybe vævsmassager, masser af varm sten, sportsmassage og ansigtsbehandlinger. Der tilbydes en række behandlingsterapier, herunder aromaterapi. Spaen er udstyret med sauna, dampbad og tyrkisk bad.

Aeolos Beach Resort All Inclusive
På Aeolos Beach Resort All Inclusive, gå til stranden, spis i hovedrestauranten eller nyd en drink i en af ​​de 2 barer ved resortets pool. De 333 værelser har køleskab og kaffemaskine plus gratis trådløs internetadgang og LCD-tv med satellit-tv-kanaler. Andre tjenester, gæsterne har til rådighed, inkluderer balkoner, gratis vandflasker og hårtørrer.
Aeolos Beach Resort All Inclusive tilbyder 333 værelser med aircondition og pengeskab og gratis flasker vand. Værelserne har balkon. Der er køleskab og kaffe- / temaskine. Badeværelserne har kombination af badekar / bruser, toiletartikler og hårtørrer.
Gæster kan surfe på Internettet ved hjælp af gratis trådløs internetadgang. LCD-tv med satellitkanaler. Andre fritids- og rekreative tjenester inkluderer en udendørs tennisbane, sauna og fitnesscenter.

Arcadion Hotel
Lige i centrum af Korfu by – Fremragende beliggenhed
Dette charmerende hotel har udsigt over Spianada-pladsen og Liston Arcades og tilbyder komfortabel indkvartering med gratis trådløs internetadgang i hjertet af byen Korfu.
Hver af Arcadions rummelige værelser er dekoreret med håndlavede møbler og rige stoffer. Slap af efter en dag med udforskning og se satellit-tv på dit værelse.
Start dagen med en overdådig morgenmad i hotellets restaurant Arcadion. Derefter kan du nyde en drink i den luksuriøse bar.

Vari Beach
En af de mest populære strande i Syros, ligger i den sydlige del af øen og kun en kilometer fra den homonyme bosættelse med de 1.200 indbyggere. Den lille lukkede bugt og det lave vand er ideelle til små børn, og på grund af topografien er stranden ideel til vandreture.
Det er fuldt organiseret og tilbyder faciliteter til mange typer vandsport. Du kan nå Vari-stranden med bus eller i bil.

Ægæiske køkken
Hvad angår maden, skuffer Syros ikke: den gastronomiske fristelse fortsætter fra morgen til midnat. Med et stort antal traditionelle græske restauranter og taverner, er du klar til at nyde nogle af de bedste måltider på Kykladerne. Øen tiltrækker lidt af alt: fiskene kommer friske og rigelige, mens de lækre gyros og souvlaki altid er til stede.
Syros er berømt for to ting: den store loukoumi af Syros og San Michael ost, en krydret og frugtagtig ost takket være de aromatiske urter på  køerne spiser hver dag.

Gallisas Beach
Gallisas Beach er en lang sandstrand, lav og sjældent påvirket af vind eller bølger, ideel til små børn, der lærer at svømme. Der er beachvolley og en fabelagtig restaurant “Solnedgange” ved strandpromenaden. Hvis du har små børn, har det nærliggende cafeteria en stor legeplads i skyggen, der holder dig underholdt.

Hvor skal du bo på de græske øer. Hvor bor man bedst på Syros?

Syros Atlantis Hotel
Syros Atlantis Hotel ligger et minuts gang fra sandstranden Vari, 8 km fra Ermoupolis og den imponerende gamle by Ano Syros. Det familiedrevne Syros Atlantis respekterer cykladisk stil og tilbyder traditionelt elegant indkvartering og en farverig have.
Syros Atlantis-suiter er omgivet af palmer og har aircondition, 32-tommer fladskærms-tv og køleskab. Hver enhed har et moderne privat badeværelse med bruser og gratis toiletartikler og et indendørs opholdsområde. Alle åbner på en stor møbleret balkon med udsigt over havet eller det omkringliggende område.
En hjemmelavet morgenbuffet serveres dagligt og inkluderer lokale specialiteter i den farverige have, hvor Syros Atlantis-cafeteriet også tilbydes.
Der er roomservice døgnet rundt, og der er en døgnåben reception på ejendommen. Skræddersyede tjenester inkluderer bådture rundt om øen og guidede ture i Ermoupolis og Ano Syros. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang på alle værelser og fællesområder på hotellet.
Kystbyen Galissas ligger 12 km væk, og Agathopes-stranden ligger 9 km væk. Syros Atlantis tilbyder også gratis beskyttet parkering på stedet.

Former luksussuiter
Dette ikke-ryger pensionat tilbyder concierge-tjenester, renseri og vaskeri. Gratis kontinental morgenmad og gratis trådløs internetadgang er også tilgængelige i fællesområder. Andre faciliteter inkluderer hjælp med udflugter eller billetter. De 5 lydisolerede værelser på Shapes Luxury Hotel har gratis trådløs internetadgang og tablets. Faciliteterne inkluderer sengetøj og puder i høj kvalitet, og gæsterne vil også sætte pris på velovervejet touch såsom minibar (forsynet med nogle gratis varer) og kaffemaskiner.

Hotel Hermes
Hotel Hermes ligger i centrum af Ermoupoli de Siros og tilbyder elegant indkvartering med gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen. Det har en restaurant og en bar med udsigt over Det Ægæiske Hav.
Alle værelser har aircondition og en privat balkon, nogle med udsigt over havet. De har marmor- eller trægulve, opholdsområde, tv og køleskab. Hvert eget badeværelse er udstyret med et badekar eller bruser og en hårtørrer. Barnesenge er tilgængelige efter anmodning.
Hermes-gæster kan starte dagen med en morgenbuffet. Der serveres græske og internationale retter i restauranten. Der er også en snackbar til lettere måltider, kaffe og drikkevarer.

Oro suiter
Oro Suites ligger ved stranden i Kinion og tilbyder en have og gratis trådløs internetadgang overalt på ejendommen. Denne ejendom tilbyder familieværelser og en terrasse. Indkvarteringen har roomservice og bagageopbevaring for gæsterne.
Værelserne er udstyret med garderobe, fladskærms-tv og privat badeværelse. Værelserne på Oro Suites er udstyret med et opholdsområde.
Gæsterne på indkvarteringen kan nyde en kontinental morgenmad.
Populære seværdigheder i nærheden af ​​Oro Suites inkluderer Kini Beach, Lotos Beach og Delfini Beach.

Naxos. Grækenland

Græske øer. Naxos. Grækenland

Naxos, den største ø i Kykladerne

Den jomfruelige græske ø Naxos er den største og en af ​​de smukkeste øer på Kykladerne. Naxos tilbyder sandstrande, krystalklart vand, pulserende grønne dale og et fantastisk bjergrigt interiør, og tiltrækker en bred vifte af besøgende. Familier, par i alle aldre, strandelskere, kulturgribbe, vandrere, cyklister og windsurfere tiltrækkes af Naxos, mange forbliver i byen Naxos, hovedstaden, som er ideel som base for at udforske øen.
Naxos har 90 km kystlinje med nogle af de bedste strande i Middelhavet. Disse gyldne sandstrande understøttes ofte af sand og bambus klitter med krystalklart blåt vand.
Naxos, den største af Kykladerne, har en rund form og er et smukt stykke jord midt i Det Ægæiske Hav fuld af historie, der er værd at besøge.

Naxos. Kefalonia Seværdigheder, de græske øer og deres skønhed.

Myrtos Beach
Beliggende mellem bjergene i Agia Dynati og Kalon Oros, er Myrtos Beach en af ​​de vigtigste og smukkeste seværdigheder på øen. De hvide sten og det krystallinske vand sammen med de grønne klipper gør det naturligt imponerende og utroligt fotogent. Det er let tilgængeligt og velorganiseret med parasoller, terrasser og en snackbar.

Petani Beach
På den spektakulære Paliki-halvø, 20 km vest for Argostoli, er der en klar vandstrand med store bølger og klipper. Denne fantastiske strand er hovedsageligt sammensat af sand med nogle småsten langs kysten og er halvorganiseret med terrasser, parasoller, brusere og badeværelser og et par taverner. Det er også tæt på nogle smukke klostre og landsbyer, der er værd at udforske.
I Skala dræber du to fugle med en sten, da der finder du en malerisk landsby og en smuk strand.

Drogarati Cave
Drogarati Cave er en af ​​de største og mest attraktive geologiske formationer i regionen omkring samisk såvel som Kefalonia som helhed. Det ligger i kort afstand fra hulissøen Melissani og hører til den samme geologiske region. Det blev opdaget for omkring 300 år siden efter et stort jordskælv, der forårsagede sammenbruddet af et afsnit af huletaket, hvilket afslørede, hvad der nu er hovedindgangen. Grotten falder ned til en dybde på cirka 60 meter. Drogarati-hulen er over 100 millioner år gammel.

Gamle Akropolis
Det ville ikke være et sandt besøg i Grækenland uden en tur til nogle arkæologiske steder på øen. En af de mest imponerende i Kefalonia er det gamle arkæologiske sted for akropolis beliggende på samisk, en by, der tidligere var stærkt befæstet. Oprindeligt en bystat med sine egne mønter og optrådte på søjlerne i græsk litteratur, såsom Homers Iliad, faldt stedet endelig under romersk belejring. Under sine nye mestre blomstrede byen som en havn, og arkæologer har fundet adskillige luksuriøse huse og offentlige bygninger i denne tidsperiode.

Fyret til San Theodoroi
Fyret i San Theodoroi er fyrtårnet i Argostoli og er opkaldt efter den lille kirke, der ligger i nærheden. Det ligger ca. 3 km fra Argostoli, og du bør besøge den for at beundre arkitekturen, den magiske solnedgang og udsigten over øen Vardianoi, som ligger på den modsatte side af bugten.

Fiscardo
Selvom der er en række fantastiske landsbyer i hele Kefalonia, der venter på at blive opdaget, er Fiscardo virkelig top. En af de få landsbyer, der ikke er blevet påvirket af jordskælv, denne fiskerby har mange vandreture på vandet, der giver besøgende en spektakulær udsigt over den nærliggende ø Ithaca. Derudover befolkes Fiscardo-veje med en forskelligartet samling af butikker, taverner og smukke byzantinske kirker, der skal startes.

Square og Bell Tower
Det er det mest historiske torv i Argostoli, hvor de brændte Book d ‘Oro i Kefalonia i 1797 og markerede en ny æra for lokalsamfundet uden adel og adskillelse. Franskmændene med ankomsten af, at “Den gyldne bog” blev brændt, plantede “Freedom Tree” på pladsen og ændrede således navnet på Plaza, der indtil da blev kaldt “Markuspladsen”. I historien finder vi dette sted at spille en vigtig rolle i flere hovedsageligt revolutionære begivenheder, der er forbundet med Unionen af ​​de joniske øer eller senere tyskerne.

Lourdas Kefalonia
Stranden i Lourdas er beliggende i den maleriske landsby Lourdata, i. Denne strand ligger i en sandbugt isoleret af frodig vegetation og vandfald og skiller sig ud for sit magiske landskab.
Lourdas-stranden har fint hvidt sand og krystalklart vand, som nogle steder er dybt. Derudover er det organiseret med parasoller og liggestole. På denne strand finder du også mange faciliteter, såsom vandsportfaciliteter, restauranter, strandbarer og et lille supermarked.

Platia Ammos Strand
Denne spektakulære smukke strand er jomfru og isoleret 30 km fra Argostolia og ophører aldrig med at bedøve besøgende med sit hvide sand og blågrønne vand. Fordi det er uden for turistkredsløb, tilbyder det ikke liggestole, parasoller eller mad- og drikkefaciliteter og er kun tilgængeligt med båd eller 280 trin skåret på en klippe. Hvis du leder efter fred væk fra alle skarer, skal du ikke lede længere end Platia Ammos-stranden.

Hvor skal du bo på de græske øer. Kefalonai

Mouikis Hotel
På dette hotel finder du en bar / lounge, roomservice døgnet rundt og et forretningscenter. Der er også en gratis morgenbuffet, gratis trådløs internetadgang i fællesområder og parkering uden gratis parkeringsservice. Andre faciliteter inkluderer et mødelokale, concierge-tjenester og renseri. Alle 40 værelser på Moukis Hotel tilbyder gratis trådløs internetadgang, roomservice døgnet rundt og tv med satellitkanaler. Andre tjenester, gæsterne har til rådighed, inkluderer minibar, massage på værelset og hårtørrer.

F Zeen
F Zeen, kun for voksne, ligger kun 50 meter fra Lourdas-stranden i Lourdata Village og har 2 svømmebassiner.

Alt om rejser til Grækenland

Intro til rejser til Grækenland

De græske øer fra Kreta til Santorini,

Danske rejsebureauer med rejser til Grækenland

Visit Greece, den officielle turist website om Grækenland.

Kort oversigt

Populære rejseartikler