80days

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

80days toppen af  rejse poppen, Du vil kun det bedste, ikke?

Jorden rundt i 80 dage. Den berømte bog af Jules Verne og udfordring, nu er den din: At rejse til ekstremt dejlige rejsemål i de bedste hænder og med rejseminder for livet.
Luften af eventyr, frihed, eksotiske lande og den stærke følelse af at mærke livet. På rejser skaber du minder og øjeblikke, der mejsler sig ind i hjertet for livet. At rejse sammen med dem man holder af, knytter vigtige bånd vævet af oplevelser og særlige øjeblikke.

Husk tropehatten, cause it is a jungle out there

Men rejse-junglen er blevet tættere og mere kompleks de seneste år. Man kan i princippet booke alt selv, ja. Der er et væld af stier, man kan tage, når der skal planlægges og besluttes, og nogle gange går man ned af den forkerte. Når flyene ikke passer, hotellet ikke er som det så ud på billederne, og når det, der skulle have været en rejse til et afslappet, diskret hide-away, i stedet ender på en overturistet charter destination. Når Corona beskyttelse ikke er på plads. Måske kender du junglen allerede?

80days er fra 2009

I 2009 satte vi 80days i verden, og vores fornemmeste opgave har siden været at sørge for, at jeres rejse bliver en nydelse fra A til Z. Levet tid kommer aldrig tilbage, og vi ved, hvor meget det betyder, at en rejse lykkes. Når man har sit drømmehus i tankerne, går man til en arkitekt for at sørge for, at tegningerne er præcis, som de skal være. Når det er drømmerejsen, I har i tankerne, kan I komme til os. Vi er et visionært, eksklusivt og personligt bureau, der sætter ”attention to client” og de gamle, respektfulde dyder højt. Stil og smag er individuelle, og vi pejler os ind på jeres og kreerer derudfra.

Link til 80days mange luksus tilbud

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler