Drømmerejsen

Find drømmerejsen

Drømmerejsen er et let og enkelt værktøj til at finde lige den rejse, der vil gøre dig rigtig glad. Sted og dine foretrukne ferie aktiviteter. Oplevelser og afslapning. Udfyld et eller flere ønsker, og få rejseinspiration fra vort nye værktøj “Drømmerejsen”. Og prøv så noget andet bagefter, og lige pludselig er den der: Som “ishoteller i Sverige”, skiferie i Val Thorens, eller “Dykkerferie i Belize”?

Drømmerejsen gør det nemt at finde rejseideer og rejseinspiration. Nogle nye rejseforslag dukker op, du måske ikke engang vidste, du kunne tænke dig at prøve. Det er bla. det, traveltalk.dk gerne vil give dig: Inspiration til drømmerejsen, uanset hvorhen eller hvorfor.

Du kan enten vælge et ønsket rejsemål og ikke andet, eller et rejsetema (fx. skirejser, cykelferie osv.) for din rejse eller begge dele. Så får du rejseinspiration og rejseforslag fra vore rejsemål, rejsetemaer og artikler, der matcher din rejseinteresse.  Vi udvikler løbende dette rejseinspirations værktøj, så du nemt kan finde drømmerejsen over en kop kaffe eller the. Lige nu er det en vers. 1.0. så prøv det og kom tilbage senere, så kan det endnu mere!

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

loading gif

Eksempel på rejseinspiration til drømmerejsen

Du kunne altså søge “Østrig” alene
“Skiferie” alene
Eller “Østrig” + “Skiferie”
I det sidste tilfælde vil du få over 25 forslag til en ski drømmerejse.

Book her på traveltalk direkte

Vi har forskellige rejsepartner under de enkelte rejsemål som f.eks. Singapore Airlines, Danski, Nortlander, og Atlantis rejser. Finder du ikke muligheden for at bestille drømmerejsen, kan du finde både transportmuligheder og ophold/hoteller herunder.

Se også Book din rejse 

Rejser på traveltalk.dk verden rundt

“Temarejser” er en anden måde at finde drømmerejsen på

Temarejser et et stort afsnit med mere end 14 rejsetemaer og posts/artikler fra hele verden baseret på disse rejseinteresser som campingferie,  skiferie, cykelferie, slotsferie, storbyferie, aktivferie, adventure ferie, yoga og sundhed mv. Og der er flere på vej.

 

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål