Drømmerejsen

Drømmerejsen begynder her

Drømmerejsen er et let og smart værktøj til at finde lige den rejse, der vil gøre dig rigtig glad. Klik Drømmerejse søgemaskinen nedenfor  og dine foretrukne ferie aktiviteter dukker op. Oplevelser og afslapning, adventure, safari?  Udfyld et eller flere ønsker, og få rejseinspiration fra vort nye værktøj “Drømmerejsen”. Og prøv så noget andet bagefter, og lige pludselig er den der: Som “ishoteller i Sverige“, skiferie i Val Thorens, eller “Vandretur på Mallorca“?

Drømmerejsen gør det nemt at finde rejseideer og rejseinspiration. Nogle nye rejseforslag dukker op, du måske ikke engang vidste, du kunne tænke dig at prøve. Det er bla. det, www.traveltalk.dk gerne vil give dig: Inspiration til drømmerejsen, uanset hvorhen eller hvorfor.

Du kan enten vælge et ønsket rejsemål og ikke andet, eller et rejsetema (fx. skirejser, cykelferie osv.) for din rejse eller begge dele. Så får du rejseinspiration og rejseforslag fra vore rejsemål, rejsetemaer og artikler, der matcher din rejseinteresse.  Vi udvikler løbende dette rejseinspirations værktøj, så du nemt kan finde drømmerejsen over en kop kaffe eller the.

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Book drømmerejsen på traveltalk direkte

Rejs til

TIDLIGSTE UDREJSE

white 1pxVÆLG EVENTUELT:white 1px

Rejs FRA

Seneste retur rejse

Vi har forskellige rejsepartnere under de enkelte rejsemål som f.eks. Singapore Airlines, Danski, Nortlander, Slopetrotter, Vindrose Rejser og Atlantis rejser, Din Bilferie, Friferie m.fl. Finder du ikke muligheden for at bestille drømmerejsen, kan du finde både transportmuligheder og ophold/hoteller herunder. Du kan også booke din drømmebil til ferien  world-wide. F.eks på biltur i USA?

Se også Book din rejse 

Drømmerejsen: Rejser på www.traveltalk.dk verden rundt

Drømmerejsen: Rejser på www.traveltalk.dk verden rundt

Drømmerejsen går til Kap Verde

Kap Verde, drømmerejsen til de grønneste øer du har set (måske bortset fra Irland). Vore brugere på traveltalk elsker Kap Verde. Det er en virkelig drømmerejse, og det er ikke uoverkommeligt. Heller ikke økonomisk. Og flyvetiden er rimelig uden jet lag.

Drømmerejsen. Kap Verde. Serra Malagueta mountains in Santiago Island

Drømmerejsen. Kap Verde. Serra Malagueta mountains in Santiago Island

Læs mere om Kap Verde her:
“Kap Verde, der basker  i solen lige ved den nordvestlige kyst af Afrika i det store Atlanterhav, er et betagende øhav med ni beboede øer (ja, den sidste er ikke), der kan prale af en farverig kreolsk blanding af afrikanske og europæiske kulturer, der i dag bringer en ny bølge af turisme og investeringer til Kap Verdes bredder.

Kap Verde eller Cabo Verde officielt republikken Cabo Verde er et  øland, der spænder over et øhav med 10 vulkanske øer i det centrale Atlanterhav. Det er en del af Macaronesia-ecoregion sammen med Azorerne, De Kanariske Øer, Madeira og Savage Isles. I gamle tider blev disse øer omtalt som “Islands of the Blessed” eller “Fortunate Isles”. Beliggende 570 kilometer vest for Cape Verde-halvøen ud for Nordvest-Afrikas kyst, dækker øerne et kombineret område på lidt over 4.000 kvadratkilometer (1.500 kvadratkilometer).”

Læs om alle de utrolige ting, du kan opleve på Kap Verde fra at dykke med havskildpadder til bjergvandringer. Kap Verde er et ægte drømmerejse mål.”

Drømmerejsen. Safari i Bortswana. Okavango delta.

Drømmerejsen. Safari i Bortswana. Okavango delta.

Er din drømmerejse en safari?

Drømmer du om din indre Karen Blixen, som “I had a farm in Africa?”

Så er du ikke alene, Rigtig mange vil gerne til Africa, som er blevet det hotte rejsemål. Vi dækker 16 afriakanske rejselande, der er sikre, spændende og anderledes. Af dem dækker vi 8 med safarirejser, som er en ægte drømmerejse. Den er rimelig dyr, men mange rejsende sparer op til deres livs drømmeferie, og oplever savannen, de utrolige dyr, en betagende natur og rystes sammen med de medrejsende og får nye venner. Det sker, når man oplever noget utroligt sammen.

Fra vor intro til safari drømmerejser i Afrika:

“Safari drømmerejsemål i Afrika dækker måske 8 forskellige lande.  Afrika vokser i rejse interesse hele tiden. Afrika som kontinent er hot lige nu på flere måder, så udviklingen af nye safari koncepter, lodges osv er hastig. Bliv lidt klogere på “safari” her. Det komme godt tilbage, når du booker din safari rejse.
Safari betyder “lang rejse” på swahili. I dag kan safari entusiaster nå nærmest hvilket som helst safari reservat eller område  helt ude i “the bush”af ​​det afrikanske kontinent inden for 24 timer fra hvilken som helst lufthavn. Det er stadig en lang rejse, men ikke som i gamle dage: Der kunne en ruteplan indeholde tog til  Sydspanien, skib til Afrika, tog, biler og småfly  til det udvalgte afrikanske land og så endelig en lang tur til fods med bærere og guides til slutmålet, hvor et blafrende telt blev slået op på den bare jord. Det tog ugevis. Ren Karen Blixen.”

Safari i Afrika, største intro til safarirejser

Desuden kan du finde safari artikler for hvert at de relevante lande. Der er flere overraskelser for de fleste som f.eks. Namibia.

Drømmerejsen: Ischgl i Tirol, et top skirejsemål

Drømmerejsen: Ischgl i Tirol, et top skirejsemål

Drømmerejsen kan være den perfekte skiferie

Skiferien i Ischgl er ikke helt som de andre. Her er forventningerne skærpet til noget, der er svært at indfrie. Ischgl regnes nemlig for at være en af Østrigs top-destinationer. Der investeres hele tiden i nye lifte og anlæg, så forholdene for områdets skigæster optimeres. Hotellerne er virkelig gode, men du kan også finde et med to små stjerne, hvis budgettet er mere til det. Op til den kommende sæson præsenteres to nye lifte, Velilleck F1 samt Visnitz N2. Engang, Ischgl, altid Ischgl!

Skiferie i Ischgl i Østrig, det er skiferie på højt niveau rent bogstavelig men stadig betaleligt.

Camping er også for børn

Camping er også for børn

Drømmerejse målet er måske en campingferie i Kroatien?

Det nye rejsehit Kroatien, et utroligt smukt og gæstfrit land, perfekt til f.eks. campingferie. Campingferie i Kroatien? Det har mange danskere fundet ud af allerede er en rigtig spændende rejseform! Kroatien er unden tvivl et af Europas smukkeste lande, og traveltalk har flere rejseforslag i samarbejde med Dansk Bilferie og Friferie. Bla en intro til rejselandet Kroatien her. Så du lige får sat det hele på landkortet.

“Temarejser” er en anden måde at finde drømmerejsen på

Temarejser et et stort afsnit med over rejsetemaer og artikler fra hele verden baseret på dine rejseinteresser, f.eks.

Also take a look at our English version of Traveltalk.travel

 

 

NEWS TRAVELTALK

Populære rejseartikler