Val d’Isere, hvis skiferien skal være en lang fest

Val d’Isere er vel blandt verdens bedste skiområder.

Val d’Isere bliver betragtet som noget af verdens bedste skiområde med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere, som er forbundet af 94 lifte. Men Val d’Isere er meget mere end det! Det kan du læse om herunder. Danski som eksempel har sendt skiløbere til Val d’Isere siden 1982, det år hvor Danski startede – og skirejsebureauet er stadig vild med stedet, fordi danskere, der vil lidt mere med deres skiferie, finder vej hertil år efter år.

Snesikre og udfordrende Val d’Isere

Gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere og gletsjeren La Grand Motte i Tignes er helt klart et besøg værd, når du er på en skiferie til Val d’Isere! Her har du mulighed for nogle dejlige og snesikre pister. Men lad os være ærlige: Val d’Isere er ikke for nybegyndere. Har du været på ski et par gange, vil du elske området – men er du helt ny, vil vi hos Danski ikke anbefale dig at tage hertil. I stedet bør du overveje Alpe d’Huez i Frankrig.

Val d'Isère pistekort

Masser af urørt sne i off-pisten

Det er ikke kun skiløbet på pisterne, der er i verdensklasse! Off-pisten i Val d’Isere er en klasse for sig selv. Man siger, at 10 % af skiområdet består af pisterne, resten af off-piste. Og med 300 pistekilometer, så kan du selv regne ud, hvor meget off-piste der er.

Val d'Isere, top skidestination, her Danski

Skiferien er en lang fest i Val d’Isere

Når skiløbet er ovre, og tørsten skal slukkes, har Val d’Isere flere hyggelige afterski steder – selvfølgelig også det berømte La Folie Douce på pisten. La Folie Douce er en restaurant, men om eftermiddagen omdannes restauranten til det største afterskisted i terrænet. Der er livemusik hver dag som kan høres ud over pisterne. Når der er rigtig gang i den bliver der danset på de udendørs borde og sprøjtet champagne ud over det hoppende publikum! Du har ikke været til rigtig afterski i Val d’lsere, hvis du ikke har været forbi La Folie Douce.

 

Val d’Isere som by har både liv og sjæl

Franske Val d’Isere er en rigtig god destination til de store grupper, par eller familier med voksne børn. Val d’Isere betragtes ikke som et skiresort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden. En sådan kombination af  toplækkert skiområde og en uges fest (hvis du er klar), finder du ikke mange andre steder i Alperne.

Skal det være lidt lækkert på din skiferie uden for pisten også ?

På din skiferie i her finder du også masser af shoppe muligheder, specielt på hovedgaden Olympique Avenue. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af luksus mærker, skitøj og lokale produkter. Udover skiløb findes der mange andre aktivitetsmuligheder i byen som bowling, biograf, fitness center og welness muligheder. I Val d’Isere finder du også flere Michelin-restauranter, hvis du gerne vil have stillet smagsløgene uden for pisten. Når solen skinner, skaber det en smuk kontrast mellem de hvide bjerge og den dybblå himmel. Det giver en uforklarlig afhængighed til byen – du får lyst til at komme igen!

 

Her er Val d’Isere officielle website med masser af info.

Her er Val Thorens, ofte en konkurrent for danskere der vil på “franske ski”.

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

 

Val Thorens

Læs og se mere skiferie

Intro til mere end 100 skiartikler og video

Book din skirejse her til bedste priser direkte via førende danske ski rejsebureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters.

Skiferien til Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferien til Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferien til Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie til Schweiz

Skiferie til Spanien

Skiferien til  Norge

Norge

Skiferien til Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferier uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie, også til Val d’Isere

Du har en ferie uge, du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler