Val d’Isere, hvis skiferien skal være en lang fest

Scroll

Val d’Isere er vel blandt verdens bedste skiområder.

Val d’Isere bliver betragtet som noget af verdens bedste skiområde med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere, som er forbundet af 94 lifte. Men Val d’Isere er meget mere end det! Det kan du læse om herunder. Danski som eksempel har sendt skiløbere til Val d’Isere siden 1982, det år hvor Danski startede – og skirejsebureauet er stadig vild med stedet, fordi danskere, der vil lidt mere med deres skiferie, finder vej hertil år efter år.

Snesikre og udfordrende Val d’Isere

Gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere og gletsjeren La Grand Motte i Tignes er helt klart et besøg værd, når du er på en skiferie til Val d’Isere! Her har du mulighed for nogle dejlige og snesikre pister. Men lad os være ærlige: Val d’Isere er ikke for nybegyndere. Har du været på ski et par gange, vil du elske området – men er du helt ny, vil vi hos Danski ikke anbefale dig at tage hertil. I stedet bør du overveje Alpe d’Huez i Frankrig.

Val d'Isère pistekort

Masser af urørt sne i off-pisten

Det er ikke kun skiløbet på pisterne, der er i verdensklasse! Off-pisten i Val d’Isere er en klasse for sig selv. Man siger, at 10 % af skiområdet består af pisterne, resten af off-piste. Og med 300 pistekilometer, så kan du selv regne ud, hvor meget off-piste der er.

Val d'Isere, top skidestination, her Danski

Når skiferien gerne må være en lang fest

Når skiløbet er ovre, og tørsten skal slukkes, har Val d’Isere flere hyggelige afterski steder – selvfølgelig også det berømte La Folie Douce på pisten. La Folie Douce er en restaurant, men om eftermiddagen omdannes restauranten til det største afterskisted i terrænet. Der er livemusik hver dag som kan høres ud over pisterne. Når der er rigtig gang i den bliver der danset på de udendørs borde og sprøjtet champagne ud over det hoppende publikum! Du har ikke været til rigtig afterski i Val d’lsere, hvis du ikke har været forbi La Folie Douce.

 

Val d’Isere som by har både liv og sjæl

Franske Val d’Isere er en rigtig god destination til de store grupper, par eller familier med voksne børn. Val d’Isere betragtes ikke som et skiresort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden. En sådan kombination af  toplækkert skiområde og en uges fest (hvis du er klar), finder du ikke mange andre steder i Alperne.

Skal det være lidt lækkert på din skiferie uden for pisten også ?

På din skiferie i her finder du også masser af shoppe muligheder, specielt på hovedgaden Olympique Avenue. Her finder du alt, hvad hjertet begærer af luksus mærker, skitøj og lokale produkter. Udover skiløb findes der mange andre aktivitetsmuligheder i byen som bowling, biograf, fitness center og welness muligheder. I Val d’Isere finder du også flere Michelin-restauranter, hvis du gerne vil have stillet smagsløgene uden for pisten. Når solen skinner, skaber det en smuk kontrast mellem de hvide bjerge og den dybblå himmel. Det giver en uforklarlig afhængighed til byen – du får lyst til at komme igen!

 

Links til Val d’lsère og skiferie generelt

Her er Val d’Isere officielle website med masser af info.

Her er indgangen til traveltalk’s eget skiferie afsnit, som er et af Danmarks største

Her er Val Thorens, ofte en konkurrent for danskere der vil på “franske ski”.

Val Thorens

Kort oversigt

Book din rejse her

Du kan købe dine rejser her på Traveltalk. Både til sol og sne. Se vort kæmpe udvalg af skirejser direkte her på Traveltalk i samarbejde med førende danske skirejse bureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters, se mere end 100,000 rejsekombinationer. Løbende flere rejsemål på vej

Book direkte her til Livigno, Sestriere, Sauze d’Oulze, Bad Gastein og mange andre.

Se seneste tilbud og priser, mere end 100.000 rejsekombinationer.

Rejs med Nortlander, Danski og Slopetrotter.

NEWS TRAVELTALK

Populære rejsemål